ProAgent'ta mail Problemine SON !! "Gelişmiş Ayarlar"la artık Hiçbir sorun Kalmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaa s.a abi bu yine mail gönder miyo nasıl yapıcaz cevap pls bekliyom

arkadaşlar yahoodan msj geldi sonunda ama ben arkadaşın dediği gelişmiş ayarları tekrar eski haline döndürdüm ve ondan sonra geldi.ayrıca spam olarak değil normal ınbox a geldi duyurulur arkadaşlar

arkadaslar ben sorunu buldum galiba...
bu programı 1-2sene öncede kullanıyordum tıkıt tıkır calısıyordu şimdi işim düstü denedim ugrastım olmadı hemde aynı mail adresi aynı ayarlarla sonra ip den süphelendim ip değiştirdim geldi sonra bir daha değiştirdim gelmedi sonra değiştire değiştire tekrar calısır ip buldum! yani anlıyacagınız sorun ip ile ilgili
şunu tavsiye ederim size : ip değiştirin çalışanı buldugunuz zaman o ip adresini sabitleyin hep öyle kalsın aksi takdirde olmuyor ve kesinlikle "gmail"kullanin sptm ayarlarınıda hiç ellemiyin ilk halinde kalsın.... bunu deneyin sonuç alacaksınız cünkü ben aldım! kolay gelsin

ooo bide ıp ilemi uğraşcaz yaw.ben bişey sorcam bu keyloggerleri rarlayıpta göndermekten başka bi yol yok mu.

ya sanırım geçen iyi gününe geldi hem outlooka hemde gmaila attı gmailın smtosinide yannış yazmışm üstelik:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri