ProAgent'ta mail Problemine SON !! "Gelişmiş Ayarlar"la artık Hiçbir sorun Kalmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buda olmadı. :(
ya arkadaşlar ben ne denediysem (trojan, keylogger vs..) olmadı, hiçbir program bana mail göndermiyor, bu neden olabilir???

kankaaaaaaaaaa süpersiiiin chok teşkür::::::::::::..................::::::::::::::

teset ederken maıl basarı ıle gonderıldı dıyo ama gmaıle maıl gelmıyo

tesekkurler

Bu Sitede hellboy 726 And turk_harda güwenin .

Arkadaslar ben mail alımı ıcın gmail werıp gsmtp183.google.com bu smtp ıle test mesajını alabılıyorum yanlız suan bask bırın gonderdıgımde bılgıler gelmıyor daha oncekı sayfaları okudum we daha cok herkez yahoo onerıyor sımdı ben yahoo mail adresı edındım smtp olarak a.mx.mail.yahoo.com bunu girdim we kendi mail almak ıstedıgım yahoo adresınıde gırdım yanlız yahoo sayfamda spamguard'ı kapamama ragmen test mesajı gelmıyor! Acaba serverı kurup paylasıma sunsam kısı bılgılerı gelırmı acaba ? Bu 5 sayfada cogu kısıden aynı soruları aynı msjları gordum ılgılı kısıler gmail we yahoo ayrıcalıklarıyla beraber daha ayrıntılı cevaplarla bızlerı aydınltırlarsa sevınırım uzun uzun ugrasmaya gerek kalmaz ıyı gunler ...

bişey soracam yahoo nasıl göndericem ?

bence yeni bi mail servisi bulmamız lazım aklınızda varsa eger buraya yazın herkezin işine yarasın?

:(

Hem test mail gelmıyor hemde server yaratıyorum ama temizle deyince makinanızda server yok diyor Yardım ederseniz sevinirim

arkadaslar ben sorunu buldum galiba...
bu programı 1-2sene öncede kullanıyordum tıkıt tıkır calısıyordu şimdi işim düstü denedim ugrastım olmadı hemde aynı mail adresi aynı ayarlarla sonra ip den süphelendim ip değiştirdim geldi sonra bir daha değiştirdim gelmedi sonra değiştire değiştire tekrar calısır ip buldum! yani anlıyacagınız sorun ip ile ilgili
şunu tavsiye ederim size : ip değiştirin çalışanı buldugunuz zaman o ip adresini sabitleyin hep öyle kalsın aksi takdirde olmuyor ve kesinlikle "gmail"kullanin sptm ayarlarınıda hiç ellemiyin ilk halinde kalsın.... bunu deneyin sonuç alacaksınız cünkü ben aldım! kolay gelsin

eyw eline saglık güzel paylasım

eyw eline saglık güzel paylasım

bende gelior ama bi buyuk porblemim SERVER OLUSTRULAMIOR SERVER CREATE/SERVER OLUSTUR basinca

awq' Alıntı:
bende gelior ama bi buyuk porblemim SERVER OLUSTRULAMIOR SERVER CREATE/SERVER OLUSTUR basinca

hata oluyor demenle birşey anlayamayız ama..

hatanın resminin alırsan daha iyi yardımcı olabiliriz..

turk hard dostum şu yahoonun smpt serverlarını yazarmısın yahoo mail aldımda serverı ney yapıcaz we orası 2525 mi olucak? şimdiden sağolasın

malesef iki gündür bekliyorum ama ne test mesajı ne serverin mesajı bir tüelü gelmedi smtp adresini 185 185-2 de yaptım ama genede ne gmaile nede yahoo ya mesaj gelmiyor
türk_hard bir bakarsan sevinirim

Turk_Hard Bildiğin En sağlam Ftp Keyloggerini SÖylermisin Sitede varsa Linkinide koyarmısın Şimdiden Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri