ProAgent'ta mail Problemine SON !! "Gelişmiş Ayarlar"la artık Hiçbir sorun Kalmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam ben yaptığım trojeni kendi mailime atamıyorum yardım ltf

bermudaker' Alıntı:
windos belirlenen aygıta yola yada dosyaya erişemedi . ögeye erişmek için gerekli izininiz olmaya bilir diye uyarı cıkyor ve exe dosyası acılmıyor? neden
??? ... .

recep1991' Alıntı:
ben bu proratı rar'dan çıkardım öğeye erişmek için gereken izniniz olmayabilir diyo ne yapmalıyım yardım pls :vur

2 nizde antivirüslerinizi kapatarak tekrar deneyin.

büyük ihtimalle antivirüs programlarınız siliyor/engelliyor.

hellboy726 anti virüs programını kapatmama rağmen hala aynı mesaj geliyor
ne yapmalıyım??????yardım pls?????????:vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur

selam ben bu programı kulanıyordum bana mail geliyordu ama son zamanlarda mailer gelmemeye başladı ne yapmam gerek

bir şey soracam cok güzel bende yaptım ama mail ne sıklıkla geliyor ? onu ayarlıyamadım 1 kere geldi daha gelmedi nasıl ayarlıcam onu _?

smtp server adresimizi ve portunu girelim

bunu nasıl yapcaz???

sadece yahoo mu kullanmalıyız?
gmail kullansak olur mu?

celalibo' Alıntı:
sadece yahoo mu kullanmalıyız?
gmail kullansak olur mu?

bende g mail kullanıyorum proagent için ama turk_hard abimin tavsiyesi üzerine yahoo.com alacm şimdi smtp serverı sıkıntı çıkarıyo hakkaten. çaldığım msn adresleri vasıtasıyla bi ton kişiye ulaştım ama g maile gelmiyo boşa gitti yani...

ya yahonun smtp serverını kullanırken port no ya ne yazcaz 2525 aynımı kaşlcak cvp yazacak varmı

recep1991' Alıntı:
hellboy726 anti virüs programını kapatmama rağmen hala aynı mesaj geliyor
ne yapmalıyım??????yardım pls?????????:vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur

:biggrin prorat 1.9 u kulanıyorsan tek klasör içine çıkart tüm dosyalarınıproratı çalıştır aynı şekilde uyarı verirse hellboy un dediği gibi virüs programlarını kapat fakat bazı progranlar
saatin yanından kapatsanda kapanmaz olmazsa virüs programını tamamen kaldır sonra kurarsın yinede çalışmazsa tekrar prorat indir dosyalarında eksiklik olabilir:clap

aragon531' Alıntı:
bir şey soracam cok güzel bende yaptım ama mail ne sıklıkla geliyor ? onu ayarlıyamadım 1 kere geldi daha gelmedi nasıl ayarlıcam onu _?

:goz: prorattan bahsediyorsun sanırım kişi bilgisayarını her açtığında sana bilgileri gelmesi lazım gelmiyorsa bence tekrardan server olustur ve e-mail adresini yaz test ettir msn ve gmail e gelmez gelmesi için mesaj ayarlarını yapmanız lazım:biggrin

aragon531' Alıntı:

:goz: prorattan bahsediyorsun sanırım kişi bilgisayarını her açtığında sana bilgileri gelmesi lazım gelmiyorsa bence tekrardan server olustur ve e-mail adresini yaz test ettir msn ve gmail e gelmez gelmesi için mesaj ayarlarını yapmanız lazım:biggrin

kardeş yaw... şifreler hariç herseyi gönderio maile.. onu nasıl ayar etcezz.. sorması ayıp... tşk. güzel program aslında...

seviyorum seni sonunda çalışıyo

test maili geldiğine göre,attığım pc den bana raporlar gelir demi ?

ve bu gelen şifreler direk açık mı olacak yoksa bi yerlerden kopyala yapıştır yapaçaz mı ?

kopp

19711990' Alıntı:
:biggrin prorat 1.9 u kulanıyorsan tek klasör içine çıkart tüm dosyalarınıproratı çalıştır aynı şekilde uyarı verirse hellboy un dediği gibi virüs programlarını kapat fakat bazı progranlar
saatin yanından kapatsanda kapanmaz olmazsa virüs programını tamamen kaldır sonra kurarsın yinede çalışmazsa tekrar prorat indir dosyalarında eksiklik olabilir:clap

Arkadaşım burda kimse prorattan bahsetmiyo:D:D

ya kardeş ben yaptım olmadı benim yahooda daa bulk yok taslaklar depo filan var kardeş msn adresi yazsan burayada konuşsak yavv bekliyomm seni kardeşşş

yav kardeş kaç dk geliyoo şifree sölermisin bunudaaa

çOK GUSEL GERCEKTEN TEŞ. Acaba test mailini alamıyorum yahoo'dan serverı kurduktan sonra mailler gelecekmıdır acaba ? Ve bır sorum daha olacak :) Serverı kur dıorum aynen proagent dosyasının ıcınde yer alıyor yanlız .exe olarak gozukmuyor nedenı nedır acaba :S ?

Test mesajını almamaktayım sorun nedır acaba yardımcı olabılrmısınız?

dediklerinin aynısını yaptım yahooya gore ayarladım gelısmıs ayarlardan adresımde yahoo test mesajı gonderıldı dıyor fakat depo ya msj falan geldıgı yok arkadasım yardımcı olurmusun?

Arkadaşlar proagent programını birine mail yoluyla nasıl yollarız?Ben denedim yapamadım.Lütfen en kolay ve kesin gönderme yolunu söyler misiniz?Pro agent'ı yedirmek kolay olmasa gerek.Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri