bermudaker' Alıntı:windos belirlenen aygıta yola yada dosyaya erişemedi . ögeye erişmek için gerekli izininiz olmaya bilir diye uyarı cıkyor ve exe dosyası acılmıyor? neden
??? ... .
recep1991' Alıntı:ben bu proratı rar'dan çıkardım öğeye erişmek için gereken izniniz olmayabilir diyo ne yapmalıyım yardım pls :vur
celalibo' Alıntı:sadece yahoo mu kullanmalıyız?
gmail kullansak olur mu?
recep1991' Alıntı:hellboy726 anti virüs programını kapatmama rağmen hala aynı mesaj geliyor
ne yapmalıyım??????yardım pls?????????:vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur
aragon531' Alıntı:bir şey soracam cok güzel bende yaptım ama mail ne sıklıkla geliyor ? onu ayarlıyamadım 1 kere geldi daha gelmedi nasıl ayarlıcam onu _?
aragon531' Alıntı:bir şey soracam cok güzel bende yaptım ama mail ne sıklıkla geliyor ? onu ayarlıyamadım 1 kere geldi daha gelmedi nasıl ayarlıcam onu _?
19711990' Alıntı::biggrin prorat 1.9 u kulanıyorsan tek klasör içine çıkart tüm dosyalarınıproratı çalıştır aynı şekilde uyarı verirse hellboy un dediği gibi virüs programlarını kapat fakat bazı progranlar
saatin yanından kapatsanda kapanmaz olmazsa virüs programını tamamen kaldır sonra kurarsın yinede çalışmazsa tekrar prorat indir dosyalarında eksiklik olabilir:clap
:goz: prorattan bahsediyorsun sanırım kişi bilgisayarını her açtığında sana bilgileri gelmesi lazım gelmiyorsa bence tekrardan server olustur ve e-mail adresini yaz test ettir msn ve gmail e gelmez gelmesi için mesaj ayarlarını yapmanız lazım:biggrin
:goz: prorattan bahsediyorsun sanırım kişi bilgisayarını her açtığında sana bilgileri gelmesi lazım gelmiyorsa bence tekrardan server olustur ve e-mail adresini yaz test ettir msn ve gmail e gelmez gelmesi için mesaj ayarlarını yapmanız lazım:biggrin