Mustafa Kemal Atatürk`ten sonra en başarılı olanı sizce hangisidir?

Mustafa Kemal Atatürk`ten sonra en başarılı olanı sizce hangisidir?

• Turgut Özal

Kullanılan: 328 46.5%
  • Ahmet Necdet Sezer

Kullanılan: 193 27.3%
  • İsmet İnönü

Kullanılan: 123 17.4%
  • Celal Bayar

Kullanılan: 10 1.4%
  • Süleyman Demirel

Kullanılan: 14 2.0%
  • Cemal Gürsel

Kullanılan: 4 0.6%
  • Fahri Korutürk

Kullanılan: 5 0.7%
  • Kenan Evren

Kullanılan: 28 4.0%
  • Cevdet Sunay

Kullanılan: 1 0.1%

• Kullanılan toplam oy
    706
en iyisi kim tartışılır ama en kötüsünü tartışmaya bile gerek yok...!!! syn ahmet nejdet sezer den başka kim olabilirki....

diğerlerini görmedim yaşadığım dönem içinde Turgut Özal, Süleymen Demirel ve A.N.Sezer i gördüm diğerleri hakkında pek bilgim yok sadece şeflik dönemi İsmet İnönü'yü kötü hatıralarla biliyorum
bu yüzden bu dört C.başkanı arasında Atatürk'ten sonra Turgut Özal derim tabiii diğerleri hakkında fazla bilgim yok

bencede hiçbiri diye bir seçenek olmalı

bu anketin dogrulukla alakası olmayacaktır. cunku bu anketi cevaplayacak arkadasların %80 i sadece özal demirel ve sezeri tanıyor. diğerleri??

Anketteki tek yanlışlık Cumhur Başkanlarını göreve gelme sıraları ile vermemek.
Buda bence anket kullanıcılarını yanlış etkiliyor.

tartışmasız İsmet İnönü.Aralarından hepsinin yanlışlarını bulabilirsiniz ama İnönü sadece dinimiz konusunda yanlışları vardı.Geri kalanında ülkemiz için hep iyi şeyler yapıyordu

tabi ki Ahmet necdet sezer. Çünkü diğerleri hakkında cok fazla bilgim yok.Benim olayların farkına vardığım donemde sezer vardı.Onu gördüm ve çok başarılı olduğuna inanıyorum

ÖZALA OY VEREN ARKADASLAR.......size tek sözüm var özalın sözü DEMİR YOULU KOMİNİST İŞİDİR....niye çünkü demir yolunda sadece istasyonlarda durabilirsiniz ama araba öylemi istedigin yerde dur molanı sonra devam et.......hala cumhuriyet dönemin demir yollarını kullanıyoruz....bu sayede trafigimiz berbat halde hele kamyonlar DÜNYADA EN COK KAMYONUNA SAHİP OLAN ÜLKE BİZİZ.......hem maddi hem can olarak bunun bedeli hala ödüyoruz..............

ŋǾŵ' Alıntı:
Şu Bizim Sağır ve **** ismetti mi diyon ???

sözlerinize dikkat edin..
o sağır faşo dediğin ismet paşa bu ülkenin kurulmasını sağlayan 2. adamdır..
insanların sadece son yıllarıyla bir insanı değerlendirmek çok büyük bir cehalettir..

o da bir insandır mutlaka yanlışları vardır ama yaptıklarıyla bu ülkenin temel taşlarından biri olmuştur..

ayrıca hakaret içeren mesajını editlerim arkadaşım..

İsmet İnönü mü ******** :durdurun
Şu saatte hiç gülecek halim yoktu.
Çok teşekkür ederim.
İsmet İnönüyü araştırmak için tek taraflı yazılar okumayın.Şuan Laiklik sorunu varsa bunların başını çekenlerden odur.Adam tamamen kapalıların düşmanıdır.
Önceki dediğim gibi Atatürkten sonra Alparslan Türkeş gerisi yalan!!

ismet paşa

ismet paşa nasıl unutulr bir numara ismet paşa:clap bir numara ismet paşa:clap bir numara ismet paşa:clapbir numara ismet paşa:clapbir numara ismet paşa:clapbir numara ismet paşa:clapbir numara ismet paşa:clapbir numara ismet paşa:clapbir numara ismet paşa

bu zamana kadar..

Bu zamana kadar ülkeye gelmiş 2 büyük lider var.Birincisi Mustafa Kemal Atatürk ikincisi ise Ahmet Necdet Sezer'dir.Bunun nedeni ise Ahmet Necdet Sezer'in bir halk adamı olmasıydı.Hastanede sırasını bekleyen nadir bir lider, kırmızı ışıkta kendisine tanınan olanaklardan faydalanmayıp herkes gibi yeşilin yanmasını bekleyen nadir bir lider, kendisine hediye edilen o kadar hediyelerin hepsini köşke bırakıp bir tanesini bile kendisine almamıştır.Asla devletten yememiştir aksine devlete bir sürü bağışlarda bulunmuştur.Sivil toplum örgütlerinede aynı şekilde yardımlar yapmıştır.Anlaşılacağı üzere şuana kadar ülkemize gelmiş en iyi cumhurbaşkanları 1. ve 10. olanlardır.

hiçbiri...
Hiçbiri Mustafa Kemal'in ideolojisine sahip değil!
ve O'nun zekasına...
ve becerisine...
ve yüreğine...
ve Vatan sevgisine!
Bu listedeki isimler, Mustafa Kemal Paşayla kıyaslanamaz!

√oレd乇ᄊo尺イ' Alıntı:
hiçbiri...
Hiçbiri Mustafa Kemal'in ideolojisine sahip değil!
ve O'nun zekasına...
ve becerisine...
ve yüreğine...
ve Vatan sevgisine!
Bu listedeki isimler, Mustafa Kemal Paşayla kıyaslanamaz!

Evet buna kimse karşı çıkamaz.Kimse Mustafa Kemal Atatürk gibi olamaz.Ona kimse birşey demedi ama Kemal Atatürk'ten sonra gelen en iyi cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'dir.Yukardada sıraladım sebeplerini devletin parasını boşa harcamamıştır.Önceki cumhurbaşkanı zamanından kalan Köşkdeki personel sayısını minimuma indirmeyi başarmıştır.Bu sayede devletten çıkan boşa parayı engellemiştir.Aldığı hediyelerin hiçbirini alıp kendisiyle birlikte götürmemiştir.Hepsini köşkde bırakmıştır.Ahmet Necdet Sezer diğerlerinin yapamadığını yaptı ( Atatürk hariç ) bir halk adamı oldu.Kendisini cumhurbaşkanı diye üst bir mertebede değilde halktan biri olarak gördü.Bu çok önemli bir husus bence..

Geri