Mustafa Kemal Atatürk`ten sonra en başarılı olanı sizce hangisidir?

Mustafa Kemal Atatürk`ten sonra en başarılı olanı sizce hangisidir?

• Turgut Özal

Kullanılan: 328 46.5%
  • Ahmet Necdet Sezer

Kullanılan: 193 27.3%
  • İsmet İnönü

Kullanılan: 123 17.4%
  • Celal Bayar

Kullanılan: 10 1.4%
  • Süleyman Demirel

Kullanılan: 14 2.0%
  • Cemal Gürsel

Kullanılan: 4 0.6%
  • Fahri Korutürk

Kullanılan: 5 0.7%
  • Kenan Evren

Kullanılan: 28 4.0%
  • Cevdet Sunay

Kullanılan: 1 0.1%

• Kullanılan toplam oy
    706
turgut özal2a verdim
Ahmet necdet sezer gördüğümüz en berbat cumhurbaşkanı.Mütevazi durduğuna bakmayın.Adam bir kitapçık attı memleketi tarihinin en ağır krizine soktu.Hiçbir cumhurbaşkanı bir başbakan'a hele hele ecevit gibi birine bunu yapamaz!!! Tasarruflu olsa ne yazar=????

necdet sezer tabikide!! atatürk ilke ve inkilablarının hakkını veren en iyi cumhurbaşkanı!! Hep Atatürkün izinden gitmeye çalıştı ne devleti sömürdü ne milleti!!

İsmet Paşa ondan sonra Ahmet Necdet SEZER . Bazı arkadaşlar Özal hakkında yurdu dışarı açtı demişler ama Özal yurdu öyle açtı ki ülkenin değerleri satıldı.
Sezer veto etmeseydi de bazı sinsi planlar ülkeyi daha kötü hale getirecekti

ya arkadaşlar oy verdim ama bence hiçbiri değil çünkü hiçbiri türkiyeyi ilerletmemiş kabul turgut özal zamanında çok güzel şeler oldu ama bi o kadar da hala bedelini ödediğimiz şeyleer yapmıştır hatalar çok yani

Turgut Özal bence. Türkiye tarihinin en güçlü dönemini Özal döneminde yaşadı. Bugün Kuzey Irak'ı bombalamakta kullandığımız F16 lar bile onunda döneminde alındı.

yukarıda olan seçeneklerden iyi olan olsaydı bu kadar gerilemiş olmazdık heleki turgut özal öbür tarafta nasıl hesap verecek bu millete merak ediyom.

İSMET İNÖNÜ EGEDEKİ ADALARINI bizim toprağımız bize yeter zaten kayığımız yok diyip elinin tersiyle itmişdir adaları
ATATURK ismet inönüye :
"ismet,kulağının sağır olduğunu bilirdim gözününün kör olduğunu bilmezdim"
diye meşhur bir söz söylemiştir

bence özal.Ahmet necdet sezer'e oy verenler adamın bir iş yaptığından değil.Sırf ak partiye karşı olduğu için veriyorlar

Bence burada eksik ve fazla kişiler var.Olmaması gekenler burada olması gereken bazı kişiler yok olmaz böyle anket ayrıca kimseye oy veremedim...Birkere Atatürk icraatın başı idi Ama daha sora gelen Cumhurbaşkanları İcraatın başı değillerdi bu nedenle bu ankette Cumhurbaşkanları olmamsı lazım.Çünkü hiç bir cumhurbaşkanının başarısı veya başarısızlığı olamaz.

necdet sezer s hic bir katkisi olmadi ekonomiye devlete rekor vetoyla ugrasdi bence ozal

AtatÜrkten Sonra Adam Mi Geldİ Bea

İsmet PaŞa HarİÇ

Geri