taha_talha
New member
- Reaction score
- 0
bazı arkadaşlar sezer demiş adam tam 7 sene yattı yaww hiçmi hörmediniz dış ülkeye gittiğiniğ nezmaan gördünüz halkının sevmeyen bir adam.rahmetli ÖZALDAN Başkası yalan
happygod' Alıntı:Ben oyumu Ahmet Nejdet SEZER'e verdim. Kendisine saygım ve sevgim sonsuzdur. Türkiye'nin büyümesindeki en büyük isimlerden birisi aslında Turgut Özal'dır bence...
fg42' Alıntı:Mehmetcıgın yakalayıp teslım ettıgı 200 pkklı yı serbest bıraktıgı ıcın mı kardes bıraz gozunuzu artık Ataturk sevmek bu degıl anıtkabıre zıyarete gıtmek mıtıngler yapma degıl
yine tekrar ediyorum neyinne olduğunu bilmeden Sezer e çamur atarak milleti yanlış yönlendirmeyin' Alıntı:Mahkûmların affedilmelerine ilişkin prosedür avukatların Adli Tıp Kurumu'ndan aldıkları raporla başlıyor. Adli Tıp Kurumu bünyesinde görev yapan bilirkişi heyeti, hasta mahkûmları kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçiriyor. Bunun ardından hazırlanan rapor Çankaya Köşkü'ne gönderiliyor. Cumhurbaşkanı önüne gelen dosyayı Adalet Bakanlığı'nın incelemesine sunuyor ve inceleme sonucunda, Anayasa'nın 104. maddesinin verdiği yetkiyle mahkûmun cezasını kaldırabiliyor. Karar Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra yürürlüğe giriyor.
bu bir insiyatif değil görev yani Adalet bakanlığı incelemesinde sakınca görmez ise Cumhurbaşkanı affetmekle mükellef.
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:Sezer'e başka çamur atacak kişi var mı?