Mustafa Kemal Atatürk`ten sonra en başarılı olanı sizce hangisidir?

Mustafa Kemal Atatürk`ten sonra en başarılı olanı sizce hangisidir?

• Turgut Özal

Kullanılan: 328 46.5%
  • Ahmet Necdet Sezer

Kullanılan: 193 27.3%
  • İsmet İnönü

Kullanılan: 123 17.4%
  • Celal Bayar

Kullanılan: 10 1.4%
  • Süleyman Demirel

Kullanılan: 14 2.0%
  • Cemal Gürsel

Kullanılan: 4 0.6%
  • Fahri Korutürk

Kullanılan: 5 0.7%
  • Kenan Evren

Kullanılan: 28 4.0%
  • Cevdet Sunay

Kullanılan: 1 0.1%

• Kullanılan toplam oy
    706
ısmet pasamız sayesınde 2 dunya savasının bıtımınde gostermelık gırıdk eyer ısmet pasa basta olmasa ıdı bızde 1 dunya savası gıbı almanlarla basından saasa gırıp kaybedıcektık abd ve rusyaya sılah yok dedı almanlara hammadde sattı bunları unutmayılım

Neden R.tayyip Erdogan Yok Tabikide O

tabiki turgut özal onun gibisi daha gelmez bence

kıyaslama yanlış bence kardeşim M.K. Atatürk kimseyle kıyaslanamaz çünkü o Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu diğerleri ise sadece ülke yönetimide görev aldı saygımız hepsine ama bence kıyaslama yanlış

Atatürk'ün: " Yurtta barış, dünyada barış." sözü doğrultusunda hareket edip TC'yi 2. Dünya Savaşı'na sokmayan İsmet Paşa'mız tabiki.

bu nedir

turgut özal demiş millet e millet alışmış göremiyor ya özal dediğiniz adam terörü getiren adam

JeNk' Alıntı:
Neden R.tayyip Erdogan Yok Tabikide O

çünkü o hiçbirzaman cumhurbaşkanı olamadı olamayacak

arkadaslar ısmet pasa demek ısterdım ama maalesef kendısı atamızı cok kıskanmıs ve o oldukten sora butun projelerını rafa kaldırmıstır..o yuzden ahmet n.sezer dıorum..ozal ıse bu ulkeye yapılıcak en buyuk kotuluklerı yapmıstır..bızı tam bır lıberal ekonomıye cevırıp sosyal devletten uzaklastırmısıtır.sadece amerıka ıcın calısmıstır...

Erbakan Hocam nerede?

Kardeşim Demirel'i bile koymuşsunuz...
Şu memlekete bi çivi çakmamış insanlar varken hocam nasıl olmaz?
Adalet mi bu?

|ChaMuR|' Alıntı:
ne özalı ne sezeri arkadaşlar..
ne çabuk unuttunuz ismet paşamızı..!

Chamur yanLıs anLama kaRdesim Ama Seni ve Sana tesekküR eden Arkadasları Anlamıs deiLim ..

Atatürk'ten Sonra gelen kisi yani İSmet İnönü devLet daiResinde ki AtatüRk REsimlerini
Kaldırıp yeRine Kendi Resimlerini Astıran kiSi ..
Türklüğün en Önemli değerlerinden biRi oLan Lira nın üzerindeki AtatüRk Resimlerini
Kaldırıp Kendi Resimleriyle paraları bastıran kisi ..

Size Soruyorum Arkadaslar Sizce bu AtatüRk Sevgisi mi ?
Tamam yaptıkları güzeL seyler vaR. Ama Atatürk 'ü unuttuRmaya Calısmak,
iSte ozaman ben unuturum iSmet İnönü'yü ..

Ben Atatürk'ten sonra geLen biR Lider tanımıyorum !!

mailman32' Alıntı:
Kardeşim Demirel'i bile koymuşsunuz...
Şu memlekete bi çivi çakmamış insanlar varken hocam nasıl olmaz?
Adalet mi bu?

artık ßu KLon üyeLerLe tartı$maya girmeyi ßiLe istemiyoRum...
Senin HOCANI unutmadık!
Cumhurßa$kanı değiLdi çünkü Senin HOCAN...

Listede sadece Cumhurbaşkanlığı yapmış insanların olduğunu anlayamayıp "Hoca nerde?" veya R. Tayyip Erdoğan nerde?" diye soran insanlarla tartışmaya gerek yok zaten...
Bence anketin cevabı Celal BAYAR arkadaşlar.Atatürkle beraber ve ondan sonra bir çok ekonomik ve sanayi kalkınmanın proje babası Celal BAYAR'dır.Kendisi çok ileri görüşlü bir politikacıydı ve Atatürk zamanındaki ekonomik politikayı da büyük çapta o yönetiyordu.

ben oy kullanamadım ankete :( Atatürk'ten başka kimse çıkarsız çalışmadı bu memelkete

tabi eskiLeri (yaptıkLarını,yapmak istedikLerini vs.) pek iyi biLemeyiz ama görebiLdiğim kadarıyLa Turgut ÖzaL..

Geri