agustos ortasında yazmamıssınız hocam ondan sordum
tesekkurler en azından cevabladıgınz icin
primavera programını arattım bulamadım. acaba son versiyonunu cracki ile yüklermisiniz?
teşekkürler...
http://rapidshare.com/users/Q13WX4/ linkindeki artlantis v.2.2 dosyalarında arşiv hatası veriyor. sadece crack dosyalarını çıkarabiliyorum. ilgilenirseniz sevinirim. teşekkürler...
dostum ben indirdim crack var eger onceki versionları kurduysan aynı mantık devam edior ha vista icin bi sey diemem ben xp kulanıcsıımkardeş ellerine saglık
tekla structures 14 ün crack varmı yoksa sstem kayıt dosyasımı kli crack olarak bilgi verebilirsen sevinirim
asıl mesele crak bulamam aslında 14 indirdim bi siteden daha önce magnetude.nfo diye bir dosya var ama bununla programaı kıramıyorum bu arada vista x64 kullanıyorum elinde varsa crack dosyasını gönderebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
bu mesajımı görmemişsin herhalde hocam cevabını bekliyorum rarlı archicad dosyası bekliyor ilgilenirsen iyi olur. teşekkürler...
http://rapidshare.com/users/Q13WX4/ linkindeki artlantis v.2.2 dosyalarında arşiv hatası veriyor. sadece crack dosyalarını çıkarabiliyorum. indirdiğim rarlı dosyalar bekliyor. hatayı giderirseniz sevinirim...
Efbiay Arkadaşım Muhteşemsin.fakat Bugün Tekla 14 ü çektim.rar Dan çıkarırken Hata Verdi.3 Parça çıkarırken Hata Variyo.dosya Bozuk Diyo.haber Vermek Istedim.
Kolaylıklar Diliyorum...
kardeş.
ben hem mühendisim aynı zamanda da mimarlıkta son sınıf öğrencisiyim. elindeki programları dvd ye çekip gönderebilirmisin masrafları ben hertürlü karşılarım. hemen hemen hepsini kullanıyorum ve herbirini download etmem çok zamanmını alacak. malum zaman para demek
cevabını bekliyorum kardeş. şimdiden allah razı olsun.
çok büyük bi arşiv belki bu şekilde istemek de ayıp ama
ben ömründe bu kadar büyük bi arşiv görmedim inanılmaz bişiy.
bu kadar paylaşımcı ıolmandan dolayı çok teşekkür ediyorum sana.
çok şey mi isteyeceğim bilmiyorum ama dediğim gibi katgoı ile gönderebilirsen çok sevaba geçersin
kardeş bişiy daha söylemek istedim...
ben prosteel v18 i indirdim. fakat kurulumunda yanlışlık yaptım sanırım. program die bişiy deilmi bu direk autocad olarak açıyorbi yardım edebilirsen.
teşekkürler
yeni kayıt ettigin rapid (200mb olan) linkinde autodesk revit structure part12 de bi sorun war iki kez indirdim 2kez aynı yerde hata werdi.rar dan cıkmıyor.bi kontrol edip yenilersen cok memnun olurum.simdiden tsk.
artlantis v.2.2 yi kurdum. fakat çizmiş olduğum 3 boyutlu archicad dosyasını artlantiste açamıyorum. internetten araştırdığım kadarıyla bazı dosyalar indirip kopyalamam gerekiyormuş. fakat anlatılan başka sürümler için galiba. bu sürüm için artlantisten nasıl dosya açılacağını bilen birilerinden yardım bekliyorum.
teşekkürler...