Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

walla hocam sende olmasan bizim bu programramların yüzünü göreceğimiz yok eline koluna sağlıkk eyvallah sonsuz tşkler

primavera programını arattım bulamadım. acaba son versiyonunu cracki ile yüklermisiniz?
teşekkürler...

http://rapidshare.com/users/Q13WX4/ linkindeki artlantis v.2.2 dosyalarında arşiv hatası veriyor. sadece crack dosyalarını çıkarabiliyorum. ilgilenirseniz sevinirim. teşekkürler...

bu mesajımı görmemişsin herhalde hocam cevabını bekliyorum rarlı archicad dosyası bekliyor ilgilenirsen iyi olur. teşekkürler...

kardeş ellerine saglık
tekla structures 14 ün crack varmı yoksa sstem kayıt dosyasımı kli crack olarak bilgi verebilirsen sevinirim

asıl mesele crak bulamam aslında 14 indirdim bi siteden daha önce magnetude.nfo diye bir dosya var ama bununla programaı kıramıyorum bu arada vista x64 kullanıyorum elinde varsa crack dosyasını gönderebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

kardeş ellerine saglık
tekla structures 14 ün crack varmı yoksa sstem kayıt dosyasımı kli crack olarak bilgi verebilirsen sevinirim

asıl mesele crak bulamam aslında 14 indirdim bi siteden daha önce magnetude.nfo diye bir dosya var ama bununla programaı kıramıyorum bu arada vista x64 kullanıyorum elinde varsa crack dosyasını gönderebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
dostum ben indirdim crack var eger onceki versionları kurduysan aynı mantık devam edior ha vista icin bi sey diemem ben xp kulanıcsıım

kardeş ellerine saglık acyip işimi gördü xsteel 14 çok teşekkür. Bu arada systemerro sanada teşekkür. Vista 64bittede çalışıyor hatta manyak hızlı çalışıyor sürekli kullandıgım bi program oldugu için biliyorum 32 bit işletim sistemlerine göre harbiden performansı çok iyi.

bu mesajımı görmemişsin herhalde hocam cevabını bekliyorum rarlı archicad dosyası bekliyor ilgilenirsen iyi olur. teşekkürler...

http://rapidshare.com/users/Q13WX4/ linkindeki artlantis v.2.2 dosyalarında arşiv hatası veriyor. sadece crack dosyalarını çıkarabiliyorum. indirdiğim rarlı dosyalar bekliyor. hatayı giderirseniz sevinirim...

Genelde bu tür problemler indirme esnasındaki hatalardan kaynaklanır.Ama yinede emin olmak için indirip denedim.Sorun yok.Tekrar indirmenizi tavsiye ederim.

artlantis v.2.2 yi kurdum. fakat çizmiş olduğum 3 boyutlu archicad dosyasını artlantiste açamıyorum. internetten araştırdığım kadarıyla bazı dosyalar indirip kopyalamam gerekiyormuş. fakat anlatılan başka sürümler için galiba. bu sürüm için artlantisten nasıl dosya açılacağını bilen birilerinden yardım bekliyorum.
teşekkürler...

kardeş eline sağlık çok harika bi çalışma olmuş tekla 14ü indirdim fakat kurduktan sonra açmak istediğimde server adres soran bi kutu açılıyor bu konuda yardımcı olursan sevinirim allaha emanet

Efbiay Arkadaşım Muhteşemsin.fakat Bugün Tekla 14 ü çektim.rar Dan çıkarırken Hata Verdi.3 Parça çıkarırken Hata Variyo.dosya Bozuk Diyo.haber Vermek Istedim.
Kolaylıklar Diliyorum...

Efbiay Arkadaşım Muhteşemsin.fakat Bugün Tekla 14 ü çektim.rar Dan çıkarırken Hata Verdi.3 Parça çıkarırken Hata Variyo.dosya Bozuk Diyo.haber Vermek Istedim.
Kolaylıklar Diliyorum...

Sizde sağolun.Hatalı parçayı tekrar indirin sorun olursa (ki olmayacak) o zaman yeniden Upload ederim.

kardeş.
ben hem mühendisim aynı zamanda da mimarlıkta son sınıf öğrencisiyim. elindeki programları dvd ye çekip gönderebilirmisin masrafları ben hertürlü karşılarım. hemen hemen hepsini kullanıyorum ve herbirini download etmem çok zamanmını alacak. malum zaman para demek:)
cevabını bekliyorum kardeş. şimdiden allah razı olsun.
çok büyük bi arşiv belki bu şekilde istemek de ayıp ama

ben ömründe bu kadar büyük bi arşiv görmedim inanılmaz bişiy.
bu kadar paylaşımcı ıolmandan dolayı çok teşekkür ediyorum sana.
çok şey mi isteyeceğim bilmiyorum ama dediğim gibi katgoı ile gönderebilirsen çok sevaba geçersin:)

kardeş bişiy daha söylemek istedim...
ben prosteel v18 i indirdim. fakat kurulumunda yanlışlık yaptım sanırım. program die bişiy deilmi bu direk autocad olarak açıyor:( bi yardım edebilirsen.
teşekkürler

kardeş.
ben hem mühendisim aynı zamanda da mimarlıkta son sınıf öğrencisiyim. elindeki programları dvd ye çekip gönderebilirmisin masrafları ben hertürlü karşılarım. hemen hemen hepsini kullanıyorum ve herbirini download etmem çok zamanmını alacak. malum zaman para demek:)
cevabını bekliyorum kardeş. şimdiden allah razı olsun.
çok büyük bi arşiv belki bu şekilde istemek de ayıp ama

ben ömründe bu kadar büyük bi arşiv görmedim inanılmaz bişiy.
bu kadar paylaşımcı ıolmandan dolayı çok teşekkür ediyorum sana.
çok şey mi isteyeceğim bilmiyorum ama dediğim gibi katgoı ile gönderebilirsen çok sevaba geçersin:)

kardeş bişiy daha söylemek istedim...
ben prosteel v18 i indirdim. fakat kurulumunda yanlışlık yaptım sanırım. program die bişiy deilmi bu direk autocad olarak açıyor:( bi yardım edebilirsen.
teşekkürler

ProSteel AutoCAD 2006-2007-2008 üzerinden çalışabilir.Tek başına çalışmıyor.
Oradaki mevcut programlar aynı olanlar hariç 37-38GB , yani yaklaşık 9 DVD ediyor.İsteğini yerine getirmek isterdim fakat takdir edersinki birine yapıp başkalarına yapmamak olmaz.Öyle olduğu zamanda benim vaktim buna yetmez.Hakkını helal et.

yeni kayıt ettigin rapid (200mb olan) linkinde autodesk revit structure part12 de bi sorun war iki kez indirdim 2kez aynı yerde hata werdi.rar dan cıkmıyor.bi kontrol edip yenilersen cok memnun olurum.simdiden tsk.

abi çalışmaların çok güsel elin kolun dert gormesin... autocad üzerinde çalışan eagle point isimli bir program var mı acaba. genelde yol baraj işlerinde kullanılıyor...

yeni kayıt ettigin rapid (200mb olan) linkinde autodesk revit structure part12 de bi sorun war iki kez indirdim 2kez aynı yerde hata werdi.rar dan cıkmıyor.bi kontrol edip yenilersen cok memnun olurum.simdiden tsk.

Hepsini tekrar indirip bakacağım ama Cumartesi (2 Ağustos) günü ancak yapabilirim.İndiren arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

artlantis v.2.2 yi kurdum. fakat çizmiş olduğum 3 boyutlu archicad dosyasını artlantiste açamıyorum. internetten araştırdığım kadarıyla bazı dosyalar indirip kopyalamam gerekiyormuş. fakat anlatılan başka sürümler için galiba. bu sürüm için artlantisten nasıl dosya açılacağını bilen birilerinden yardım bekliyorum.
teşekkürler...

www.artlantis.com da archicad plugini var onu indir.Neyi nereye kopyalayacağın içinde yazıyor.

Ellerıne Sağlık Dostum. Bir Iyilik Daha Yapman Mümkün Mü? Ms Project ıle Entegre Calışan Bir Raporlama Programı Ismi : Decısıonedge Bunu Bulamadım Bir Türlü. Oldukça Işime Yarayacak. şimdiden Teşekkürler. Kolay Gelsin

Geri