emeğine sağlık arkadasım da bi sorum olacak bu arcihicad 11 var ya onu vista da nasıl acıcaz crack arıyorum bulamıyorum bilen varsa şimdiden teşekkürler
fffbbbyyy abi bu revit structure hakkında neler biliyorsun çok merak ettimde. internette biraz araştırdım ama pek bişey yok gibi. bu program etabs,sta4-cad vb. gibi analiz yapabiliyor mu?
Verdiğin programlar arama ile bulunabilecek cinsten değil gerçekten çok değerli çalışmalar.
Sta4Cad Bir türlü olmadı ne yaptıysam beceremedim. 2007 deprem yonetmeliği içinde olan ve çalışan STA4CAD v12 ve birde İDEcad Son versiyonu varmı cracklı olacak bunlarıda verebilirsen sevinirim.
Hocam paylaşım için teşekkürlerallplan2008 için lisans istiyor ne yapmak lasım..?
Lisans içinde mevcut.Shooters isimli klasörün içinde Lisanslar ve ne yapılması gerektiği anlatılıyor.
Hocam şimdi Bu rar. ları actım karşıma iso. uzantılı bir dosya cıktı bunu neroda cd ye cektim , Bir yükleme cd sielde ettim. Fakat Shooters adlı klasörü nerde ben bulamadım?
bu autocad 2008 activation kodu olmuyor neden yaws.
bir yardımcı olsann
Dostum Prosteel V.18 Part1 Dosyası Silinmiş Bi Yenilersen Iyi Olur... Teşekkürler