Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

emeğine sağlık arkadasım da bi sorum olacak bu arcihicad 11 var ya onu vista da nasıl acıcaz crack arıyorum bulamıyorum bilen varsa şimdiden teşekkürler

emeğine sağlık arkadasım da bi sorum olacak bu arcihicad 11 var ya onu vista da nasıl acıcaz crack arıyorum bulamıyorum bilen varsa şimdiden teşekkürler

Crack çalışıyor.Vistanın Kullanıcı Hesabı Denetimi özelliğini geçici olarak kapatmalısınız.

gerçekten mükemmel bir paylaşım, emeklerine sağlık.

fffbbbyyy abi bu revit structure hakkında neler biliyorsun çok merak ettimde. internette biraz araştırdım ama pek bişey yok gibi. bu program etabs,sta4-cad vb. gibi analiz yapabiliyor mu?

fffbbbyyy abi bu revit structure hakkında neler biliyorsun çok merak ettimde. internette biraz araştırdım ama pek bişey yok gibi. bu program etabs,sta4-cad vb. gibi analiz yapabiliyor mu?

Analiz yapan bir program değil.Statik modeli detayları ve metrajları alabileceğin bir program.Etabs ve benzeri programlara modeli aktarıp analiz edip güncelleyebiliyorsunuz.Çelik yapı detaylarını yapmıyor.Çok az miktarda düğüm noktası detayı var ama pek işe yarar değil.
Revit Architecture programını mimari modelleme yapanlara tavsiye ederim.Ama çok büyük projelerle uğraşmadığınız sürece Revit Structure çokta faydalı bir program değil.

Verdiğin programlar arama ile bulunabilecek cinsten değil gerçekten çok değerli çalışmalar.
Sta4Cad Bir türlü olmadı ne yaptıysam beceremedim. 2007 deprem yonetmeliği içinde olan ve çalışan STA4CAD v12 ve birde İDEcad Son versiyonu varmı cracklı olacak bunlarıda verebilirsen sevinirim.

Verdiğin programlar arama ile bulunabilecek cinsten değil gerçekten çok değerli çalışmalar.
Sta4Cad Bir türlü olmadı ne yaptıysam beceremedim. 2007 deprem yonetmeliği içinde olan ve çalışan STA4CAD v12 ve birde İDEcad Son versiyonu varmı cracklı olacak bunlarıda verebilirsen sevinirim.

fffbbbyyy abimiz yerli programları paylaşmayı prensip olarak kabul etmiyor. Ama sitede istediklerin var bildiğim kadarıyla. Ayrıca crack olarak sta4cad programını kullanmanı tavsiye etmem.

3dsmax 2009 yukledim fakat aktivasyon için tıkladigimda sayfa resimdeki gibi oluyor flash la falan alakali biseymidirdir acaba ?

34gr8cn.jpg

Bilgisayarınızdaki Flash versiyonunu güncellemeyi deneyin.

Hocam paylaşım için teşekkürler :) allplan2008 için lisans istiyor ne yapmak lasım..?

Lisans içinde mevcut.Shooters isimli klasörün içinde Lisanslar ve ne yapılması gerektiği anlatılıyor.

Hocam şimdi Bu rar. ları actım karşıma iso. uzantılı bir dosya cıktı bunu neroda cd ye cektim , Bir yükleme cd sielde ettim. Fakat Shooters adlı klasörü nerde ben bulamadım?

bu autocad 2008 activation kodu olmuyor neden yaws.
bir yardımcı olsann

bu autocad 2008 activation kodu olmuyor neden yaws.
bir yardımcı olsann

1 Mesaj 0 Teşekkür.Sana senin kadar yardımcı olacağım ve önceki sayfaları arayıp Autodesk ürünlerinin aktivasyonları ile ilgili mesajları bul diyeceğim.

bunlları yapan kardeş sana çok teşekkür ederim harikasın

Dostum Prosteel V.18 Part1 Dosyası Silinmiş Bi Yenilersen Iyi Olur... Teşekkürler

ya ben autocad 2008 i indirdim ama bu iso dosyalarından nasıl kurukum yapacam bilmiyorum...
yardımcı olrsanız sevinirim. teşekkürler...:eek:ha :vur

Geri