ya ben autocad 2008 i indirdim ama bu iso dosyalarından nasıl kurukum yapacam bilmiyorum...
yardımcı olrsanız sevinirim. teşekkürler...ha :vur
ya nero ile cd kalıbı olarak cdye yazdıracaksın ya da poweriso adlı programla açabilirsin .iso dosyasını
ya ben autocad 2008 i indirdim ama bu iso dosyalarından nasıl kurukum yapacam bilmiyorum...
yardımcı olrsanız sevinirim. teşekkürler...ha :vur
bir çok iso dosyası winrar ile açılıyor.dışarı çıkarıyorum ve istediğim gibi kullanıyorum.herkese tavsiye ederim...
sap 2000 v12 cıkmıs onuda bi bulsak veya nasıl indirdigini soylersen bizde yardim edelim a bu arada bende tessekur etmeden gecemicem saolasın
sayın fffbbbyyy, güncellenen programlar için teşekkürler ,en yakın zamanda archicad 12 yide bekliyoruz...saygılar
peki hocam kusura bakma ben biraz sabırsız davranıyorum da ne zaman bu program cıkar piyasaya veya tahminen ne zaman ellinize gecer
ve tekrar tekrar tesekkur ediorum su anda xsteel v14 u indiriorum ve gercekten ise yarıyacagını sanıorum
değerli paylaşımlarınız için gerçekten çok teşekkürler. sayenizde güzel bir program arşivim oldu. o kadar çok program var ki artlantisi kurmaya sıra gelene kadar bir üst versiyonunu eklemişsiniz. v1.2.2 indirmiştim; http://rapidshare.com/files/67957206/ArtlantisStudiov1.2.2CRACK.rar linkindeki crackında karpersky ve avast trojen buldu direk crack dosyası olduğu için hiçbir şekilde kullanamıyorum. acaba bu crack ile ilgilenirmisiniz yoksa direk yeni versiyonunu mu indireyim???
cevabınız için şimdiden ve tekrardan teşekkürler...
Sap 2000 v12 daha yeni duyuruldu ve ortada henüz demosu bile yok.Ama benim elime geçtikten 2-3 saat sonra sizinde olur.