Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

MozoLe Miяach;4367190' Alıntı:
ÖyLe ßı Oynatırızki.. Çıkar Süper Kupa FinaLınde Atar GoLunu Fenere ßoßo HoLosko MisaLi, Görürsünüz Mehmet Topuzu.. (=​

oynatın ozaman kardesim oynatabildiğiniz kadar ama dediklerime cevap veremedin kısadan kestirip attın neyse uzatmanın alemi yok her zaman yaptıgınız bi olay zaten...

2re1j4p.gif

Alın Mehmet Topuz bu formayıda giydi...

Dün Gece KanaLTürk'te İzLedim Programı FuLL...

İki Büyük KLübün KonuşmaLarını Da TaLihsiz AçıkLamaLar OLarak NiteLiyorum...

Yakışmıyor, İki Büyük KLübünde İşi Yokuşa Sürmesi...

Onu Bunu Geçin Kim HakLı, Kim Haksızı...

Bu Saatten Sonra Şu Hata Yapmış Bu HakLı Davranmış Demenin Bir Mantığı Var Mı?

Oyuncu BeşiktaşLıyım Ve Beşiktaş'ta Oynayacağım Dedikten Sonra OLay Bitmiştir Bence...

Hayır Fenerbahçe'ye GeLse NoLucak?

Bu Çocuk Bir Maçta Hata Yapsa MeseLa, Kırmızı Kart Yese Veya Kendi KaLesine GoL Atsa Fenerbahçe'de HatayLa Tamam Çocuğun Hayatı Biter...

BunLara Gerek Yok...

Kısa YoLdan Gereken YapıLmaLı...

Ki Zaten FenerbahçeLi TaraftarLarda Dünkü BasketboL Maçında "TOPUZU İSTEMİYORUZ" ŞekLinde PankartLa Çıkmış Daha Neden UzatıLıyor Ki Bu Konu...

Ben Bunu AnLamıyorum, Fenerbahçe'de Kendini İstemeyen Bir Oyuncuyu Benimseyecek Bir KLüp DeğiL Zaten...

Ya şimdi bende dün izledim o programı...

Mehmet Topuz konuşurken durmadan duraklıyor...
Aziz Yıldırım şakır şakır konuşuyor...
Demek ki Topuz yalan sölüyor...
Galatasaray ın başkanı 1 yıl önce transfer edicektik demiş Topuz o zaman da doğuştan Galatasaray lıyım demiş...
Bu adam zaten şimdi Fenere de gitse Beşiktaşa da gitse hiç bir şey yapamaz bir futbolcunun bu kadar konuşulması doğru değil...

ALakası Yok OnunLa...

OLay ŞöyLe GerçekLeşiyor...

Mehmet Topuz Kayseri'den Gitmek İstiyor...

Kayseri Başkanı'nı Arayıp BenimLe İLgiLenen KLüp Var Mı? Diyor...

KLüpten Yok AçıkLaması GeLiyor Topuz'a...

Çocuk Şaşırıyor TeLaşLanıyor HaLiyLe...

KoLay DeğiL MiLLi Takım Oyuncusu Ve Geçen Sene 11 MiLyon Euro TekLif EdİLmiş Bir Oyuncu...

Sonradan Fenerbahçe İLgiLenmeye BaşLıyor...

Oyuncu Da Gerçekten Doğru Mu? Diye Arıyor Fenerbahçe Başkanı Aziz YıLdırım'ı, Rıdvan DiLmen'den TeLefonunu ALarak...

Sonra Orada Aziz YıLdırım, Biz KLübünLe Görüşmeden SeninLe Bir Görüşme Yapamayız Kusura Bakma Diye Bir Bakıma TersLiyor Mehmet Topuz'u...

Oyuncu Da O Ana Kadar Tek TekLifi Sunan Fenerbahçe OLduğu İçin Eğer Aziz YıLdırım GeL EvLadım AnLaşaLım Dese Topuz O Anda İstanbuL'a BiLe Gitmeye Hazır Durumda...

Ama Başkandan Samimi Bir Tepki ALmayınca ÜzüLüyor HaLiyLe...

Sonrasında Beşiktaş Devreye Giriyor...

Demirören Arıyor Ve AnLaşıyorLar Ve Demirören De AntaLya'ya Gidip AnLaşıyor...

Şimdi Şunu Diyecem...

Herkeste Bir Yok Şu TakımLı Bu TakımLı Dedi Diye SözLer DoLaşıyor...

Net Bir BeLge Var Mıdır?

Net BeLge Mehmet Topuz'un Ağzından BeşiktaşLıyım Ve Beşiktaş'ta Oynayaycağım AçıkLaması Mıdır? Evet...

Bu Noktaya Dikkati Çekmek İstiyorum...

Oyuncu BeşiktaşLı OLabiLir Ama Beşiktaş'tan TekLif Gelmez Fenerbahçe'den TekLif GeLirse Oyuncu KLüpten Gitmek İstiyorsa Kayseri'den Ne YapabiLir?

Mecburen Fenerbahçe İLe İmzaLayacaktı...

Ama Beşiktaş Devreye Girince, ALmak İsteyince BeşiktaşLıyım Zaten O HaLde Beşiktaş'ta Oynamak İstiyorum Demiştir, Bence Bu Da Gayet NormaL Ve AnLaşıLır MakuL Bir Durumdur...

Realist senin anlattıklarının hepsi doğru ama bir yeri yanlış...
10.Satırında Aziz Yıldırım tersliyor demişsin...

Aziz Yıldırım Mehmet Topuz a telefon konuşmasında seninle konuşmam doğru olmaz...
Başkanınızla konuşmam lazım dedi...

Ama bence bu adam dönek 1 yıl önce ben Gs liyim 1 ay önce Aziz Yıldırım a FB liyim...
Beşiktaş şampiyon oldu doğuştan BJK liyim bu nasıl iş peki...

Ben Orada TersLiyor Derken Oyuncu Açısından Konuşuyorum, O ÖyLe ALgıLıyor Demek İstiyorum, ÜzüLüyor Derken De O Yüzden Dedim...

Ayrıca Herkesin Sözüne DeğiL Oyuncunun Sözüne İnanırım...

Oyuncu BeşiktaşLıyım Demişmidir Bitti Gerisi Hikaye...

Ayrıca AiLecek BeşiktaşLıyız Diyen Topuz, Bugünde Babasından Demirören'e OğLum Size Emanet Demiştir... Sanırım Bazı ŞeyLeri AnLatabiLmişimdir... Bence Topuz Senin BeLirttiğin Gibi YaLancı Veya Demeye ÇaLıştığın Gibi ÇakaL Biri DeğiL... Dürüst KarakterLi Bir Oyuncu Bence...

EDİT :

Şunu Da BeLirtmek İstiyorum...

Fenerbahçe'de Veya GaLatasaray'da Oynamak İsterim... Demek Ayrıdır...

BeşiktaşLıyım Beşiktaş'ta Oynarım Demek Ayrıdır...

Herkes 3 Büyükte Oynamak İster Ama Tek Takımı Tutar...

Bu İnce Nüansı KaçırmayaLım...

Ayrıca Onu Bunu GeçeLim AsıL Konunun Özü Bu Gerisi Hikaye....

Oyuncu BeşiktaşLı OLabiLir Ama Beşiktaş'tan TekLif Gelmez Fenerbahçe'den TekLif GeLirse Oyuncu KLüpten Gitmek İstiyorsa Kayseri'den Ne YapabiLir?

Mecburen Fenerbahçe İLe İmzaLayacaktı...

Ama Beşiktaş Devreye Girince, ALmak İsteyince BeşiktaşLıyım Zaten O HaLde Beşiktaş'ta Oynamak İstiyorum Demiştir, Bence Bu Da Gayet NormaL Ve AnLaşıLır MakuL Bir Durumdur...

Nese senin dediğin olsun ama Aziz Yıldırım ya Kayseri de oynicak ya da Fenerbahce de dedi :D

Zaten Durum Kayseri'de Oynayacağını Gösteriyordu Dün Geceki KonuşmaLar İtibariyLe Ama Kayseri'de Taraftardan Ciddi Tepki ALacağı Kesin...

programı izlemedim ama burdan anlaşılan şu ki Kayserispor haklı Beşiktaş haklı Fenerbahçe de haklı ortalığı karıştıran adam Mehmet Topuz .... ya ne istediğini bilmiyor ya ne yaptığını ama bu saatten sonra hangi takıma faydası olur tartışılır....

İşte Yıldırım'ın suçlayacağı kişi

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında krize neden olan Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'un transfer olayında başrol oynayan menacer Metin Korkmaz hakkında şok belge ortaya çıktı..

Dün gece bir tv programına bağlanan ve transferi tartışan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ım ''Bu adam Mehmet Topuz'un menaceri bile değil'' diye suçladığı Korkmaz'ın zamanında şike olayına karıştığı ve bu yüzden Futbol Federasyonu tarafından hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.. ''Yakında tüm gerçekleri açıklayacağım'' diyen Başkan Yıldırım'ın Metin Korkmaz hakkında yapacağı suçlayıcı konuşmanın ana hatlarını hurriyet.com.tr ele geçirirken, gözler bsaın toplantısına çevrildi.

İşte Futbol federasyonu Yönteim Kurulu'nun 1 Temmuz 2008'de yaptığı toplantıda Mehmet Topuz'un menaceri Metin Korkmaz hakkındaki kararı:

''Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu , 9 Mart 'ta oynanan İstanbulspor -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi, takım arkadaşlarına müsabaka sonucunu etkilemeye yönelik teklifte bulunan İstanbulsporlu futbolcular Hakan Korkmaz ve Ali Şen Kandil 'in, Profesyonel futbol Disiplin Kurulu 'na (PFDK ) sevk edilmesini kararlaştırdı. Yönetim Kurulu, Şike Tahkik ve Hukuk Kurulu raporları doğrultusunda Hakan Korkmaz ve Ali Şen Kandil 'i, futbol Disiplin Talimatı 'nın ''Müsabaka Sonucunu Etkileme'' başlıklı 34. maddesinden PFDK 'ya sevk ederken, olayla ilgisi saptanan lisanssız menajer Metin Korkmaz hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulundu.''

Kaynak

Bu adamın transferide yalan kendide yalan menejeride yalan yalan oğlu yalan.Bırak aziz baba yaa 5 para etmez adamlarla uğraşıyon ne b.ka yarar sanki.Ben diyorum bu adam fiyatını yükseltmek için bütün bunları yaptı ve bu işin içinde Kayserisporda var.

KonuLar birLeştiriLdi ayrı konu acmayın Lütfen!!!

Bu adam doğuştan Beşiktaşlıyım diodu şimdide Fenere söz verdim samimi bulmadım o yüsden geri döndüm dio.İki dk delikanlı ol soyadın gibi olma.Bu satten sonra seni ne Fenerbahçe taraftarı isteer nede yönetim.Alan hayrını görsün şu satten sonra.

programı izlemedim ama burdan anlaşılan şu ki Kayserispor haklı Beşiktaş haklı Fenerbahçe de haklı ortalığı karıştıran adam Mehmet Topuz .... ya ne istediğini bilmiyor ya ne yaptığını ama bu saatten sonra hangi takıma faydası olur tartışılır....

Emin olun sadece fiyatını yükseltmek istiyor.4 buçuk trilyon edecek bi adam olmadıını kendide çok iyi biliyo.Ben doğuştan Beşiktaşlıyım dien adam bu kadar oynamak isteyen adam ilk önce söler menejerine gider beşiktaşa teklif götürürdü.Önce Fenere söz verip sonra b.ktan sebeplerle cayıpta başkasına Ben doğuştan şöleyim böleyim demezdi.Bence bu adam doğuştan dönek başka bişe deil.Hersene bi takım tutuyo sinir krizi geçiriyo ağlıyo.Çocukmusun sen yaa.:D:D Profosyonel futbolcusun güya.

MozoLe Miяach;4367169' Alıntı:
Adam Çıktı Giydi KutsaL ßEŞİKTAŞ Formasını Ve öLsemde Fenere Gitmem Dedi..

Fenerin TekLif Ettiqi Paranın Daha Azına ßeşiktaşımda Oynarım Razıyım Dedi..

ßunLarın Demesının Seßeßi İçindeki ßeşiktaş Aşkı.. Siz HaLa Neyın Peşindesiniz ??

İnsan Şapkasını Önüne Koyar Ve Dusunur.. uLan ßu Adam ßizi İstemıyor ßu Adamı aLsak Hanqı YuzLe Oynatırız Der.. Tümer oLayındada ßunu Yaptınız.. Ama MEHMET TOPUZ,Tümer Kadar KişiLiksiz DeqıL.. Para İçin Aşık oLduqu RenkLeri Satmaz..!!! Herkez ßunu Kafasına ßeLLesin..!!

PARANIN SATIN ALAMADIGI ŞEYLERDE VAR..!!

ßKZ : MEHMET TOPUZ.. (=

2ppfqlf.jpg

Beşiktaş aşkın bak:D Geçen sene doğuştan Galatasaraylıydı bu sene önce Fenere söz verdi sonra Beşiktaşa döndü.

Topuz istenmiyor!

Fenerbahçeli taraftarların çoğu, düzenlenen bir ankette Kayserisporlu Mehmet Topuz'un transferine karşı çıktı !..

news_manset_resim_tg_Mehmet_Topuz003.jpg

Antu.com'da halen devam eden, ''Mehmet Topuz'un transfer edilmesini istiyor musunuz?'' şeklindeki sorunun yöneltildiği ankette kullanılan ''Hayır'' oyları yüzde 59,64'lük bir çoğunluğa ulaştı.

''İstiyordum, ancak yapmış olduğu açıklamalardan sonra kararsızım'' şıkkının yüzde 24,10'luk oy aldığı ankette, ''Evet'' seçeneği yüzde 16,26'da kaldı.

Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı Kayserisporlu futbolcu, ''Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum'' şeklinde açıklama yapmıştı.

Ligtv

Fenerbahçe Taraftarı ''Beşiktaşlıyım'' açıklaması yaptığı için Mehmet Topuz'u istemiyor

Benimde dünkü programdan anladığım,Mehmet Topuz saf bir oyuncu.Menajerlerin ve Demirören'in oyununa gelmiş.Yarın çıksa dese ki ben baskı altında söyledim o lafları,taraftarın büyük bölümü yelkenleri suya indirecektir ama hep akıllarda soru işareti kalacaktır.

Sinan Engin program sonunda Mehmet Topuz'un ille de bağlanmasını istedi kararını açıklaması için.Onun da amacı oldu bittiye getirip Bjk ismini söyletmekti ama belli ki Topuz'un kafası karışık.Nerde oynamak istiyorsa oynasın ama klüplere zarar vermesin artık.

Fener, Beşiktaşlı topuz'dan vazgeçmiyor!

Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Aziz Yıldırım, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve idari menajer Süleyman Hurma, kulüp binasında bir araya geldi. Tam 6 saat süren görüşmelerden sonra Fenerbahçe, Beşiktaş ile anlaşan Mehmet Topuz'un bonservisini Kayserispor'dan resmen aldı. Fenerbahçe'nin, yıldız futbolcunun bonservisi için Sarı-Kırmızılı Kulübe 5 milyon euro ödediği bildirildi.

YILDIRIM AÇIKLAYACAK
İki kulübün protokol imzaladığı ve bu protokolün Fenerbahçe tarafından Futbol Federasyonu'na gönderileceği belirtildi. Mehmet Topuz'un da bir hafta içinde imzaya çağrılacağı belirtildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir kaç gün içinde basın toplantısı yapıp, bu transferin hukuksal boyutlarını ve Mehmet Topuz olayının bütün detaylarını açıklayacak..

Kaynak:http://www.korsanhaber.com/futbol/2028/Fener_Besiktasli_topuzdan_vazgecmiyor

Topuzu istemediğimiz belli ancak Beşiktaş tada oynamıcakmış Aziz Yıldırım dedi

Topuz imzayı attı!!!

Beşiktaş ile Fenerbahçemiz arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz'un transferinde flaş gelişme...

Beşiktaş ile Fenerbahçemiz arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme... Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menaceri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz'da yine flaş bir gelişme var.

Fenerbahçe'nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor'a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menaceri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe'ye imzayı attı. Mehmet Topuz'un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi'nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin Topuz'a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.

Kaynak : http://www.fenerbahce.com/haber/34048/topuz-imzayi-atti.php?ref=ABM1

Kaynak fanatik ben inanmıyorum.

Geri