matematik ödev istek...

saolasın da onlar rasyonel sayılar benim istediğim limit ve süreklilik soru ve çözümleri idi yinede saolasın

arkadaş eğer yapa bilirsen bana olasılık ile ilgili konunun tamamı

Ya bana da Logaritma Konulu Ödev lazım..
İlgilenirseniz SEwinirim..Şimdiden TşkLEr

lise 3 türev dönem ödevi lazım yardım eden olusa çok sevinirim.....

ustalar açıortay kenarortay ile ilgili soru lazım resim formatında cevap anahtarıda olursa süper olur

Abİ Lİmİt Oss Lİmİt Cozumlu Sorular Banada Lazim Ya Koysan Cok İİ Olur Nİsan 12 Sİne Kadar SÜrem Var Yardimci Olursan Cok Sevİnİrİm

bal10' Alıntı:
Abİ Lİmİt Oss Lİmİt Cozumlu Sorular Banada Lazim Ya Koysan Cok İİ Olur Nİsan 12 Sİne Kadar SÜrem Var Yardimci Olursan Cok Sevİnİrİm

kardeş odevsitesi.com dan bulduysan linkleri yolla indirip gönderiyim sana ...

abi şimdi baktım limit ile ilgili herseyvar orda ama cıkmıs sorular yok aslında bende sorular varda cozemiyorum mesele cozumler yinede cok sagol ilgilendiğin için

Mrb arkadaşlar ben mat. ten dönem ödewi aldım.. ödewin konusu sayılar...ben sizden sayılarla ilgili olan teoriler weya kanunları istiicektim...yani bu teorilerin faln nası oluştuğunu nasıl bulunduğunu...teorinin içeriğini we tarihçesini vs... bulmanızı istiicektm

şimdiden çok teşk.

kolay gelsn hepinize

ii paylaşımlar

sorularımın çözümüne yardımcı olursanız çok sevinirim.bu konuda biraz eksiğimde..

1)a ve b, 1 den farklı pozitif reel sayılar olmak üzere,
f(x)=lna.x üssü b +b.a üssü x fonksiyonu veriliyor.f'(0)=?

2)d/dx(ln(secx))=?

3)f(x)=d/dx(sin kare 3x-cos3x) old.göre f'(pi)=?

4)f(x)=/x kare+4x+1/+sgn(x kare +1)+2x/3=??

5)f(x)=/x kare +(m-1)x+4/ fonksiyonu her x eleman Reel için türevli olduğuna göre,m nin alabileceği tamsayı değerlerinin toplamı=?

6)F:R---->r bir fonksiyon f(x)=2x+/3-x/ old.göre f(-2)+f'(4)=?

7)f(x)=x küp - 2x ve h(x)=g(f(x)) g'(4)=4 old.göre h'(2) =?

8)f(x)=e üssü (2x-1) fonksiyonu veriliyor. lim h-->0 f(1+h)-f(1)/h=??

9)f(5-3x)=2x kare + x-1 old.göre f'(-1)-f(-1)=??

/ / işareti yaptığım yerler mutlak değer malesef düzünü yapamadım :)

S.a millet ya bana limit'in belirsizlik durumları lazım dönem ödezin var. Eğer mümkünse benim e-mealim e posta atarsanız memnun olurum çok rica ediyorum
e-mealim: [email protected]

S.a millet ya bana limit'in belirsizlik durumları lazım dönem ödezin var. Eğer mümkünse benim e-mealim e posta atarsanız memnun olurum çok rica ediyorum

hadi ya yok mu kimsede ???

abi acil

saat aritmatik ve modüller aritmatik performans ödevi lazım acil sunarsan çok memnun alorum şimdiden kolay gelsin

İlk okul 7 deki yeğenim için kesirlerle ilgili bir power point sunusu gerekiyor. ama illa powerpoint olması da gerekli değil bir dökümanınız varsa paylaşırsanız sevinirim. Ve bide OKS de çıkmış olan Kesir soruları gerekli...

Şimdiden teşekkürler

metre,kilogram ve litre kullanan meslekler ile bu ölçmelere neden gereksinim duyulduğu konulu ödeve ihtiyacım var.saygılar

Geri