Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadasim bana Matematikten Logaritma konu anlatimi ve 1981-1998 OYS sorulari ve cozumleri lazim bir bakarsan sevinirim simdiden hersey icin tesekkurler
ya ben mühendislik okuorumda bu sne bölüme yeni geçcem..acaba bana türew we integral öğrenmemde yardımcı olcak böyle başlangıç düzeyi bi kaç kitap önerebilrimsiniz?yardımcı olursanız allah sizi türew we integralin gazabından korusun olmazsanız siz bilrisiniz
1997 yılından bu yana cıkmıs olimpiyat sorularının(sadece matematik icin) cözümleini arıyorum herbir soru en az 3 yoldan cozulmeli.ödev olarak verilmistir en kısa zamanda bulmalıyım yardım ederseniz cok sevinirim.
merhaba ben cihat köseoğlu.matematik hocamız bir ödev verdi.hiçbir yerde bulamıyorum. yardım edebilir misiniz?
lütfen!!!cevabınızı bekliyorum. soru:limit,süreklilik ve türevin bilimde(mühendislikte,normal hayatta) kullanımı.
Merhabalar . Ödev konum ; Son 3 yılda Tübitak'ın Matematik ve Geometri soruları . Eğer cevapları da bulabilirseniz sevinirim . Teşekkürler , saygılar .
hocam bana ödev verdi tübitak a girmek için matematiğin bir şey üzerinde uygulamak mesela modüler aritmetiği sayı oyunlarında kullanılması gibi bişi buna benzer yaratıcı bişi lazım bana yardımcı olursanız sevinirim