alish
вυяαq αℓι
kaplan5959' Alıntı:çirkinler ne yapsın ölsünmü? hem çirkin hem fakirse ozaman ne olacak
ALLAH Yardımcısı OLacak
kaplan5959' Alıntı:çirkinler ne yapsın ölsünmü? hem çirkin hem fakirse ozaman ne olacak
εگмεя' Alıntı:
Saçmalıosunuz..Paran varsa oLayı şuanki devirde nerde kaldı bilormusunuz..görücü usulüyle evlendirilen kıZlarda kaldı ..eğerki ailesi karşındakinin işi varsa durumu iyiyse kızı tabiqide verioo..biraz mantıqlı oLun..para derken karşındakinin işi tabikide önemLi ve kızlar tipe önem vermez demişsin %100 yanılıosun :goz: sırf zengin diye sence bir kız yanında tipsiz birini gezdirirmi..yada sana sorayım karşındaki kız cirkin ama parası var onunla gezermisin..şimdi kesin diyceksin yüreği temiz oLsun bence bunuda geçiceksin:goz:
R€B€L' Alıntı:benimki bana kendin ol yeter derdi
esmer de öle dediğine göre kendin ol
ama komik cocuklarıda beğenriler bunuda biliom![]()
[ RigaL ]' Alıntı:Gizemlilik' kavramı, ilişkinin olmazsa olmazıdır. Gizemli olan bir şey daima çekicidir, merak uyandırıcıdır, heyecan yaratır...
Siz hiçbir korku filminde perili bir eve girmeye çalışmayan insan gördünüz mü?...
Önceden anlatılan filmi izlemek pek zevk vermez insana, hatta insanın izleme isteğini bile kaçırır. Bir düşünün, "6. His" filmine gideceksiniz ve o filme daha önceden gitmiş olan bir arkadaşınız size, Bruce Willes'ın aslında ölü olduğunu söyleyiveriyor... Filmin bütün gizemi kaçmadı mı şimdi? O filmi izlemenin artık bir anlamı kalır mı sizce?
İşte uzun süreli ve tutkulu ilişkiler de böyle yürümektedir; erkeğin gizemli ve sır küpü oluşuyla...
Karizmatik erkek ser verir sır vermez. Nasıl bir erkek olduğunu asla açıklamaz, belli etmez. Yani "Ben şundan şundan hoşlanırım, şuralara takılırım, şöyle yaparım, böyle yaparım" tarzında karı gibi açılıp saçılmaz! Kendini deşifre etmez, kadına keşfettirmeye çalışır (ama kısmen)...
Kızlar, erkeğinin evde nasıl davrandığını filan düşünür hep. Yok efendim "Acaba televizyon izleyişi nasıldır?", "Acaba gece uyurken yatakta kaç kere dönüyodur?" falan fesmekan...
Bir kadını peşinden koşturmak istiyorsan 'cool' olacaksın. Ben bunu bilir, bunu söylerim!
Bir çok kızdan aynen şöyle düşünür:
"Erkek dediğin peşinden koşturmasını bilmeli..."
CINE5 gibi şifreli yayın yapacaksın kardeşim! Karşındaki insan seni çözmeye çalışacak, gidip şifre kırıcı kart alacak bilgisayarına. Çözemese bile gece 12'den sonra CINE5'te yayınlanan erotik filmleri (bozuk gösterse bile) seyretmeye çalışan insanlar gibi senden vazgeçemeyecek...
Kızda asla, "Tamam ya ben bunu bağladım..." düşüncesi yaratılmamalı. Kızın içinde devamlı "Ay, acaba beni bırakacak mı?", "Ay, acaba beni ne zaman bırakacak?" gibi korkular eksik edilmemeli... Bunun da tek yolu, kızı fazla iplememekten geçer. Bir erkek bir kızı ne kadar umursamazsa, o erkeğin çekimine o derece kapılır kız milleti. Çünkü umursamazlığın dayanılmaz bir baştan çıkarıcılığı vardır kadın milleti üzerinde. Buna kendi de inanamaz ve hatta gıcık olur. "Naapıyorum ben yaaa?" der. Aklını başına almaya çalışır; kendini ev işlerine verir ama yine de o erkekten vazgeçemez, sadece kendini kandırır... Gözüne adeta perde iner, o erkekten başkasını gör(e)mez!
Bu işin hacker'lıktan hiçbir farkı yok. Kapalı kutu olacaksın. Mümkünse ev telefonunu bile vermeyeceksin kıza. "Ev telefonumu kapattırdım" diyeceksin. Meraklandırmak lazım bu kız milletini. Çantada keklik durumuna düşmemek; 'cepte' olmamak lazım. Sürekli 'kaçtı kaçacak' izlenimi uyandırmak lazım kızda.
Kızların senaryo yazma kabiliyeti Steven Spilberg'de bile yoktur. Erkek gece olunca cep telefonunu kapattıktan sonra kız o'na ulaşamadığında (ev telefonunu da bilmiyor ya) seyredin kızın halini... Aklına neler gelir bir bilseniz... "Kesin beni aldatıyor, kesin bir başkası var ve şu an o'nun koynunda! Evet evet kesin o sürtükle kırıştırıyo şu an!(" gibi düşünce girdaplarında buluverir kendini...
Karizma yapmak istiyorsan, susacaksın aslanım! Bir minibüsün muavini gibi her moka atlayıp lak lak etmeyeceksin, şoförü gibi cool takılacaksın, az konuşup öz konuşacaksın her daim. (Bu örnek yeterince açıklayıc oldu sanırım...)