Kız Arkadaşını Tek Başına Gece Kulübüne Yollar Mısınız?

Kız Arkadaşını Tek Başına Gece Klubüne Yollar Mısın?

• asla,ben olmadan ne isi var.

Kullanılan: 126 85.7%
  • tabii ya gider cok normal

Kullanılan: 21 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    147
GREAT İDEA' Alıntı:
anket bölümünün altında((Merak Ettiğiniz veya Forum üyelerinin Fikirlerine ihtiyac duyduğunuz konularınızı burda anket olarak paylaşabilirsiniz...))yaz
bunu öğrenmen senin işine yarayacakmı yok
merak ediyosan birşeyi körükörüne etmezsin heralde
tartışmaya gerek yok:Sopa
great idea yazdıkların doğru ama böyle anketlerde bölümde olabilir.
üyelirin fikirleri alınıyo.
tartışmayın bu konu icin.

GREAT İDEA' Alıntı:
anket bölümünün altında((Merak Ettiğiniz veya Forum üyelerinin Fikirlerine ihtiyac duyduğunuz konularınızı burda anket olarak paylaşabilirsiniz...))yaz
bunu öğrenmen senin işine yarayacakmı yok
merak ediyosan birşeyi körükörüne etmezsin heralde
forum düzenini bozma tartışma cıkarma
yazdıkların gereksiz:)
devam...........

ben kız arkadasımı gondermem degil.egerki kız arkadasım bana dege veriyorsa

bensiz gitmez.gondermem tabi o ayrı bişey ama.tek basına gondermek demek yani

seni yanında istemiyor demek bence.

senin haberin olmadanda peklala gidebilir onemli olan onun sensiz gitmemesidir...

eski sewgilim aksam bara gitcem demişti
fethiyeden muğlaya gittim(150 km) engellemek için
sonra o akşam birlikte bara gittik
sabah geri gelip işe gittim

way be rezalete, ne salakmışım

kesinlikle yollamam.. değil gece klübüne gece bensiz dışarı çıkmasına bile karşıyım ben.. hem ben de gitmeyi sevmem gece klübüne filan.. ben de iyi izlenimi yok yani gece klüplerinin..

kesinlikle hayır! tek başına bırak benle olsa da orası gidilcek yer diil sevdiğimle.. romantik ortamlar warken öle cabbudu cubbudu yerlere de gidemes walla! ya sinir olduğum bi durum war.. yaram olduğundan konuşasım var biras.. yaf bu kıslara açık giyinme deris.. karışma zevkimis derler.. hatta geri kafalı yaparlar bisi.. erkekleri erkeklerden ii kimse bilemes.. millet arkadaş bakamas bu tip kıslara.. gelelim gece kulubüne.. neymiş eğlence için arkadaşlarla diskoya bar a gideris karışmassın yok canım! arkadaşlarınla da yalnıs da o tür yerlere gidilmes.. eğer ki seviosan.. hangi erkek bırakır ki zaten gitmesine.. kurbanını seçen bisürü akbaba kılıklı erkek warken nasıl gidilebilir bırak olmasın imkanı yok gidemes!

arkadaşlar bu konu da bi yaram wardı içimi dökmek istedim kus.bakmayın.. gerçekleri de sunmak istedim ki biliosunus.. kıslar bilse bi de hiç sorun olmicak.. bis sevdiğimis için bişiiler bildiğimis için sizlere karışıorus ki bunları anlamanıs, anlayışla karşılamanıs lasım.. neyse fasla konuştum.. güsel konu.. herkesin bişiiler çıkarması lasım bu konuda anlattığım gibi.. saygılar...

gidemez nihahaha : )

gidemez tabiki de gitmez de ztn kız arkadaşım sevgilim btanem olmuşsa ; )

kardeş üsüldüm inş. bulunur.. kıyamam ben bu çocuua ya tek başına ne yapabilir bu :( dualarım sizilnle kardeşim..

Saçmalığa Bakarmısın ya.

"Kız Arkadaşını Tek Başına Gece Klubüne Yollar Mısın?"

Arkadasım bu ne kadar saçma ne kadar geri kafalıca bir soru yaa
nedemek kız arkadasını tek başına gece kulubune yollar mısın?ü
niye o kız senin şirketinde çalışan bir eleman falan mı
veya senden izinsiz hiçbirşey yapamıyan küçücük bir çocukmu

Kadınlarında bu gibi hakları yokmudur nedir yani bu yaa..
Hallahahala bir de yollar mısın diyor...

Allahım sinirlerim bozuldu falan yanii..

giderse gider benden son gidişi olur ama :D

nihil giderde orada ona asılanlar bulasanlar pıslıklerı unutma ben gondermem macoluksa macoluk gondermem Sen hıc gece kulubune gıttınmı ben gıttım ve son gıdısımdı ne kadar pıslık herıf varsa orada.....

ya düşünenize bi kız;
tek başına gece kulubune gidio sonra zil-zurna sarhoş olarak ewe dönüo
sen o kızı ewine daha kabul edermisn yaa
walla ben göndermem ama isteyen istediiiin yazabiliir

:hhman:

la manyak manyak sorular sormayın kız arkadaşımız yok işte ne yaramıza basıonuz:(:( ama olsa göndermezdim. . .asla hemde valla gidersede ben yapacağımı bilirim:mad:

Geri