Kız Arkadaşını Tek Başına Gece Kulübüne Yollar Mısınız?

Kız Arkadaşını Tek Başına Gece Klubüne Yollar Mısın?

• asla,ben olmadan ne isi var.

Kullanılan: 126 85.7%
  • tabii ya gider cok normal

Kullanılan: 21 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    147
Yuhh Yanii .. Bide Boynuz Takıp GezeLim Barii.. Töbe Töbee.. Ben Göndermem Abi.. ÇakaLı var Yaramazı Var , Var OğLu Var beaa nıchh OLmasss:eek:ut:

tek göndermem bende götürmem zaten

lülübük

kardeşim ben lülübükmüyüm yolliyim ben yolluycam orada elin erkegi yanına gelcek dans etcek ilacına içki atcak bişeyler yapabilir tehlikeli ondan olmaz

gönderen varsa adam değildir zaten... ama abisi varsa abisiyle , kuzenleriyle gider ona karışamam ama böyle tek başına yada arkadaşlarıyla falan imkanı yok

walla ben gidiyosam tek basıma onun da gitmeye hakkı wardır.. Ama ben gitmediğime göre karsılığını beklerim..

Aşkım yollasada gitmem, O`nsuz ne işim varkı

bize yakışmaz kızı tek başına göndermek...

çağdaş dünya. özgürlük.
güven. sadakat.

bunlar boş şeyler değil.

şahsen ben izin veririm.
verdimde kız arkadaşıma.
beni sevdiğini bildikten
güvenini aldıktan sonra
her şey kolay bana göre

fatu dogru soyluyor.. neden beraber gitmioruzda yanlız gitmek istior? eger yanlız gitmek mecburiyetindeyse ve guvenebiliosam neden olmasın?? sonucta sadece erkek arkadasıyım ailesi bile izin verio benmi vermicem?

arkadaşlar bana katıldığınız için saolun tabikiii göndermiycez....:Sopa

ortamları iyi bildiğim için yollamam..arkadaşıma değil mekana güvenmem

I_PeNTaGRaM_I' Alıntı:
Kız arkadaşlarıyla özel bi şeyi kutluycaklardır öle durumlarda yollarm.. Kız kendini bilir, hareketlerine dikat ederse kimse bi halt edemez..
632806605364656719.gif

haklısın ama mekanda kız arkadaşının dışında gelişen ve ona yansıyan olaylar olabilir..buda can sıkar tabii....:mad:

Geri