kesinlikle hayır! tek başına bırak benle olsa da orası gidilcek yer diil sevdiğimle.. romantik ortamlar warken öle cabbudu cubbudu yerlere de gidemes walla! ya sinir olduğum bi durum war.. yaram olduğundan konuşasım var biras.. yaf bu kıslara açık giyinme deris.. karışma zevkimis derler.. hatta geri kafalı yaparlar bisi.. erkekleri erkeklerden ii kimse bilemes.. millet arkadaş bakamas bu tip kıslara.. gelelim gece kulubüne.. neymiş eğlence için arkadaşlarla diskoya bar a gideris karışmassın yok canım! arkadaşlarınla da yalnıs da o tür yerlere gidilmes.. eğer ki seviosan.. hangi erkek bırakır ki zaten gitmesine.. kurbanını seçen bisürü akbaba kılıklı erkek warken nasıl gidilebilir bırak olmasın imkanı yok gidemes!
arkadaşlar bu konu da bi yaram wardı içimi dökmek istedim kus.bakmayın.. gerçekleri de sunmak istedim ki biliosunus.. kıslar bilse bi de hiç sorun olmicak.. bis sevdiğimis için bişiiler bildiğimis için sizlere karışıorus ki bunları anlamanıs, anlayışla karşılamanıs lasım.. neyse fasla konuştum.. güsel konu.. herkesin bişiiler çıkarması lasım bu konuda anlattığım gibi.. saygılar...