Kız Arkadaşını Tek Başına Gece Kulübüne Yollar Mısınız?

Kız Arkadaşını Tek Başına Gece Klubüne Yollar Mısın?

• asla,ben olmadan ne isi var.

Kullanılan: 126 85.7%
  • tabii ya gider cok normal

Kullanılan: 21 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    147
hemende kendimizi belli ediyoruz ... ben de müsade etmem
:cool: :cool: :cool:

ben git derim ama lafı da sokarım gidebiliyosa ondan sonra gider...:D

yolamam ama bazı şartlarda izin verebilirim (örnegin kimle gidecegini ve nereye gidecegini bilirsem)

kardeşım ne işi var onun orda yaaa evde otursun

yaa dediğim gibi arkadşlar kıslar bis isin vermeyince geri kafalılıkla suçlarlar ee onlar eğlenirler takılırlar ama göremio tabi ona göz dikenleri.. koyun görünüşlü ne kurtlar wardır orda abi imkanı yok gidemes isteyen geri kafalı desin ki demişler, isteyen maço desin bu bana ve eminim benim gibi düşünen herkese ters! ki ben buna isin veren erkeğe erkek demem! nufus cüzdanında erkek yasıo demekle erkek olunmas!! yanlışsam söliiin..

Walla ben de göndermem. taam kıs arkadasıma güvenirim de karsındaki erkeğe güvenmem, çünkü kendimden biliyorum :D

nihil' Alıntı:
"Kız Arkadaşını Tek Başına Gece Klubüne Yollar Mısın?"

Arkadasım bu ne kadar saçma ne kadar geri kafalıca bir soru yaa
nedemek kız arkadasını tek başına gece kulubune yollar mısın?ü
niye o kız senin şirketinde çalışan bir eleman falan mı
veya senden izinsiz hiçbirşey yapamıyan küçücük bir çocukmu

Kadınlarında bu gibi hakları yokmudur nedir yani bu yaa..
Hallahahala bir de yollar mısın diyor...

Allahım sinirlerim bozuldu falan yanii..

anlaşıldı sen bi kız arkadaşımızsın ama bu kadar sinirlenmene gerek yok ki sadece bilginizi almak istedim.sen sevgilini gece klubüne yalnız başına yollar mısın?eğer yollarım diyosan o senin onu kıskanmadığını gösterir. aşık olan insanda kıskanır yani onu kimseyle paylaşamaz bilmem anlatabildim mi?

"çok gezen tavuk"hikayesi aklıma geldi!!!

Yawaaaaş gitsin :) antimedeniyim ben nereye o oraya bensiz baramı asla ...! giderim mi dio ozaman bye bye

güven meseLesi bu .. eğer o güveni bana verdikten sonra neden gitmesin..

Ya kırk yılda bir arkadaşlarıyla çıkmak isteiyorsa yollarım ama her zaman olmaz. :D :cool: :kırarımadamınkafasınısmileyi:

Sapına Kadar Erkeğim!

nightmare19' Alıntı:
anlaşıldı sen bi kız arkadaşımızsın ama bu kadar sinirlenmene gerek yok ki sadece bilginizi almak istedim.sen sevgilini gece klubüne yalnız başına yollar mısın?eğer yollarım diyosan o senin onu kıskanmadığını gösterir. aşık olan insanda kıskanır yani onu kimseyle paylaşamaz bilmem anlatabildim mi?

hayır dostum ben erkeğim nihil--> felsefe de hiçcilik anlamına gelir ve hiçbir kuratl otorite kabul etmez anlamındadır.Yani bunun bir kız ismi ile alakası yok.
Asıl konuya gelelim..
Bende herkes gibi sevdigim kızı kıskanırım ancak bu belirli bir seviyede olur ki bu kadar özel olan seyleri burada tartışamayacagım kusura bakmayın..

fatu' Alıntı:
Gitmek istiyorsa zaten bi sorun var demektir..!

Sorunları ile başbaşa bırakırım valla..!

Bensiz ..ıçmaya gidemez..!

:hhman:​

oyarım...hele bi gitsin...ama dostum o kadar da değil..oraya gitsin no problema :D

olum manyadınızmı hayatta göndermem

gonderen bizden deildir ayrica caiz diildir:Sopa

Geri