Kılıçdaroğlu ne kadar oy alır?

Doğan medyasında ki CHp yandaşlarına bakarsan Kılıçdaroğlu tek başına iktidar.

tabi rüya görüyrolar. Seçim sonucunda da morarıyorlar sonrada kömür bulgur edebiyatları ile kendilerini kandırıyorlar

tekrar söylüyorum gaza gelip te fazla uçmayın seçimlerden sonra herzaman olduğu gibi mos mor olursunuz

ben şunu bilirim chp iktidara gelemez.

kılıçla da olsa topla tüfekle de olsa getirmez bu halk.

o sandığı dar ederler bazılarına.

zamanında gelenleri de gördük. ülkemizi ssk gibi batırtmayız.

iyi o zaman AKP ye ver oyunu satsın tüm fabrikaları...:thumbdown::thumbdown:

Yorumlara bakıyorum da CHP tek başına iktidar olamaz diyor. BAYILDIM BU SÖZE. Niye mi ? İktidara geleceğine inanmışlarda, kiminle birlikte geleceğinden endişe duyuyorlar. Merak etmeyin arkadaşlar. Sizin arzunuz gibi tek başına iktidara gelmesekte, o koalisyonu asla ne AKP ile Nede BDP ile kurarız. Tak sepeti koluna diyoruz. Yorumlarınızda belli bir noktaya geldiğiniz için teşekkür ediyoruz.

Kılıçdaroğlu en fazla %20 oy alabilir ...
Eğer Sarıgül etkin rol oynarsa baraj altı kalabilir...

bu ne telaş arkadaşlar panik yok
alacağı oy belli %35 ve tek başına iktidar

Kılıçdaroğlu'na sürpriz destek!

Kılıçdaroğlu'na sürpriz destek!
CHP'nin genel başkanlığına aday olan Kemal Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir destek de Rahşan Ecevit'ten geldi.
21 Mayıs 2010 Cuma, 15:32:28
Rahşan Ecevit, "Olumlu buluyor ve destekliyorum. Bülent Ecevit'e gönül verenleri CHP'ye destek olmaya çağrııyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'na sürpriz destek! - Habertürk

eee yılların tecrübesi, isabet olmuş

hayırlısı seçime az kaldı görecegiz

bENDE BİR ŞEYLER EKSİK DİYORDUM OYSA 85 LİK RAHŞAN IN DESTEĞİ EKSİKMİŞ ODA GELDİ HERŞEY TAMAM OLDU. ARTIK BENDE İNANDIM TEK BAŞINA 2059 YILINDA İKTİDAR OLACAĞINA

3. dönemde akp nin iktidarolacağından korkan ürken tırsan darbeciler ve onların sivil uşakları kılıçdaroğlunu şişirip uçurmaya başladılar yakında patlarsa tüm ümitleri yok olacak haberleri yok

bir dersimli ve alevi olarak kılıçdaroğluyla gurur duyuyoruz. kılıçdaroğlu başbakan olacak, dersim gelişecek. herşey dersim için... bir alevinin başbakan olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. ssk genel müdüryken destanlar yazan kılıçdaroğlunun arkadındayız...

Bu yorumu Hurriyet.com sayfasından aldım. gerisini siz düşünün artık

Alıntı:
bir dersimli ve alevi olarak kılıçdaroğluyla gurur duyuyoruz. kılıçdaroğlu başbakan olacak, dersim gelişecek. herşey dersim için... bir alevinin başbakan olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. ssk genel müdüryken destanlar yazan kılıçdaroğlunun arkadındayız...
Bu yorumu Hurriyet.com sayfasından aldım. gerisini siz düşünün artık

Bu sözü söyleyen sade bir vatandaştır. kimse onun peşinden gitmez zaten. önemsiz.

Daha güzel inciler var. kaynak vermiyorum. hepimiz biliyoruz zaten.

Hep konuştular, demir ağlarla ördük dediler ne ördünüz laftan başka? 2003
Milli Eğitim ve laiklik kavramları değişime açıktır. 2004
CHP'nin kökü bereketsizdir. 2004
Maaşım yetmediği için ticaret yapiyorum. 2004
Laik değilim, laikliği korumakla yükümlüyüm .2005
Kıbrıs'taki Türk askeri Lübnan'daki Suriye varlığına benzer. 2005
Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim.2005
Mahkemenin türbanla ilgili söz söyleme hakkı yoktur. Söz söyleme hakkı din ulemasınındır. 2005
Bayram değil seyran değil...2005 ( 29 Ekim de söyleniyor bu söz)
Güç geçindiğini göstermek için "Satılık Böbrek" yazılı bir döviz gösteren vatandaşa "Sakatatçı dükkanı değil burası " 2005
Ürününün dalda kaldığından "Anam ağlıyor" diye şikayet eden çiftçiye "Ananı da al git" 2006
Oğlunun işsiz olduğunu söyleyen babaya "Senin oğlun da işsiz kalsın, otur" 2006
İslami holdinglere para kaptıran holdingzedeye "Para verirken bana mı sordun" 2006
Eskiden bakanlık da yapmış, koskoca bir büyükelçiye kameraların önünde şov yaparcasına " Genelgeyle ilgili gerekli değişikliği emredeceğim" 2006

birde amanin kelle var.

gemiciğin olmasada kılıçtaroğlu arkandayız.tayyipciler cebini doldurdu rahat rahat konuşuyorlar.tayyipin dediği gibi demokrasivar bu ulkede ama uygulayan yok
arkadaslar burda fikrimizi söylüyoruz fakat bizide içeri atmasınlar nedenini bilmeden 3 sene yatırmasıınlar

kılıçdaroğlu balondur arkadaşlar şu an bazı kesimler tarafından o kadar üflenip de göklere çıkarıldı ki, ya nefes fazla gelecek çapına ebadına, ya da seçimde patlayacaktır.
oy alacağı kesim de bariz olarak bellidir.. rahşan ecevitin desteği de karıncanın orman yangınına bir damla su götürme mantığı gibidir..

Kürt tür, Alevidir, Ermenidir, balondur v.s. diye mütemadiyen aynı sözleri papağan gibi tekrar eden, iftira etmekten geri kalmayan, kişilerin hangi dinden olduğunu merak ediyorum. Kitapları nedir ? O kitabı hiç okumuşlar mı ? Ne biçin din anlayışıdır bu. Adamın işi gücü yok. Kılıçdaroğlu denildi mi hemen ortaya fırlayıveriyor. Bakın Şimdi. KILIÇDAROĞLUUUUUUUU :)))

Geri