Kılıçdaroğlu ne kadar oy alır?

Kendini ulusuna hizmet etmeye adayan siyasetçiye devlet adamı (Kemal Kılıçtaroğlu) denir. Ulusun kendisine hizmet etmesi gerektiğini düşünen devlet adamına ise siyasetçi (RTE).

bu secimde %80 oy alsın bu nesilde görsün CHP nin nasıl ülke yönettigini yemeden anlamıyor bizim milletimiz :D ama benden oy almıcagı kesin

saygılar

doğan medyasının gazeteleri tam gaz Kılıçdarğlu pompalamaya devam ediyor sanırım 3.kez AKP iktidarı saonları olacak diye korkuyorlar çünkü Aydın Doğan ın soygunlarına izin vermedi

Kılıçdarğlu önce doğan medyanın çıkarları için çalışmaya söz verdi sanırım bu ne sevgi ahhh

çok komik :) % 30 un üstünü bile geçemezler.

barajı aşta gerisini sonra düsün

Bölüm kurallarını dikkatli okuyun... Konular birleştirildi..!

İnsanların artık kendilerini dinleyen ve azarlamayan bir başbakana ihtiyacı var.
Türkiye için güzel şeyler olacağını umut ediyorum,yolun açık olsun Kemal Kılıçdaroğlu.

ilk seçimlerde oylar yükselir ama sonrakinde tekrar düser bence.
herkes kılıcdaroğlu'nun da bi nane olmadıgını gec de olsa anlar

Kılıçdaroğlunun gelmesiyle olası bir CHP MHP koalisyonu suya düştü

Benim bildiğim MHP,Tuncelili alevi ve kürt olan Kılıçdarğlu ile koalisyon yapmaz tabi belli de olmaz eskiden CHP ile düşmandı şimdilerde kanka olmuştu böyle bir şey yine olabilir

her zaman söylerim chp şahıslardan oy almaz. chp nin kemikleşmiş azınlıklar oyu vardır. %17-20 civarında... çok çok çok istisnai durumlar haricinde bu aralığın dışına çıkmaz.. kısaca GAYNANAMI DA CHP YE GENELBAŞKAN YAPSAK... ALACAĞI OY % 17-20 ARASI...

not: MEMLEKETE SOLDAN HAYIR GELMEZ AKILLI OLUN..

Hasebile nesebile kişi olmaz çelebi-Şahsın görünür rürbe-i aklı eserinde, demiş şair ama ben yinede böyle durumlarda bakarım bee arkadaş.

bu kadar oyun yaptılar görecegiz ne kadar oy alacaklar

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında olumsuz yorum yapanları anlamakta güçlük çekiyorum. Dürüstlüğü milletçe takdir görmüş birine bu denli saldırı niye. İstediğiniz nedir. Neyin peşindesiniz. Ne biçim müslümanlık bu. Dürüstlüğü konusunda olumsuz bir tespitin, bir delilin varsa ortaya koyarsın. Kemal Kılıçdaroğlu’ na oturduğun yerden çamur atacağına, milletin temiz duygularından faydalanıp toplanan paraların ne yapıldığının peşine düş. Peşine düşte dürüstlüğün yanında olduğunu göster. Hadi onu yapamıyorsun,o zaman sokağa bir bak. Her geçen gün sayısı artan, sağlıksız bir biçimde çöp konteynerlerinden ekmeğini çıkarmaya çalışan kişilere bir bak. Hiç mi onları görmezsin. Hiç mi vicdanın sızlamaz. Hadi uzağı göremiyorsun, yanı başında duran gazete veya televizyonada mı bakmazsın. Son 10 günde kaç şehit verdiğimizi de duymazsın, görmezsin. Her gün hunharca, canavarca duygularla işlenen cinayetlerin son 6-7 senede nasıl hortladığınıda mı görmezsin. 2 yaşındaki bebelere bile tecavüz edilip öldürüldüğü hiç duydun mu. Töre adına kızını diri diri gömen babalarıda duymadın değil mi. Şöyle bir karşılaştır 6-7 sene öncesiyle. Ama söz Kılıçdaroğlu veya CHP olunca nedense birden bire kulakların, gözlerin açılıveriyor. Nasıl bir vicdan duygusudur bu. Komşusu açken tok yatan hani bizden değildi. Bir tarafta gemiciği olanlar, ticaretten köşe dönenler, diğer tarafta aç insanlar. Neyi savunuyorsunuz Allah aşkına. Kılıçdaroğlu’na yorum yapacak enerjini, zamanını yosullaşan Türkiye için harcayın. Halka bir sorun bakalım. “Ey millet halinizden memnun musunuz, ekmeğiniz aşınız var mı ?” Bakalım halk böyle bir referandumda ne diyecek. Sizler ne ölen şehitlere üzülürsünüz, ne halkın açlığı sizi ilgilendirir. Size başınızı secdeden kaldırın da demiyoruz ama el insaf. Hiç olmazsa çevrenize bakacak, onların sesini duyacak ve acısını içinizde hissedecek vicdanı Allah sizlere nasip etsin.

Çöp Konteynırından Kağıt Toplayanlar Teşkilat Olmuş Neden Bahsediyorsun Sen Hepsinin Altlarında Son Model Araba Var Apartmanları Var,
Ne Diyelim Kemal Abiniz CHP' Başkanlığına Hayırlı Uğurlu Olsun,
Yalnız Bu Ülkede Sağ Varken Sol Biraz Zor İktidar Olur Eskidenmiş O Darbe Yap Sonrasında Hükümeti CHP'ye Teslim Et Bunlar Mazide Kaldı Bundan Sonra Avucunuzu Yalarsınız.

Allah Allah CHP'de artık müslümanlıktan islamdan bahseder oldu... ne oldu yeni bir açılım mı peydahlıyor :)

buyrun millet cenaze namazına

cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline

Kılıcdaroğluna güveniyorum.Tayyibin kökünü kazıycak inşallah.

Ne var Kılıcdar oglunda_? Bana bi yazın ben karsıyım chp yi daha cok bitirmelerine.

Öyle horozlar vardır ki, öttükleri için sabah oldu sanırlarmış.

Geri