viroutic
New member
- Reaction score
- 0
Öyle horozlar vardır ki, öttükleri için sabah oldu sanırlarmış.
Haşa ben Allah degilim onun acizane kuluyum ama bu güne kadar yeri geldi chp li yeri geldi mhp li yeri geldi dsp li yeri geldi ne idügü belirsiz kişiler(burda Sizin taraf CHP oluyor)
hep inancımızı rencide ederek bize ve islama söylemediği kalmadı tabi buna itiraz gecikmeyecek HH içinde tüm konu ve mesajları okuyoruz herşeyden haberdarız ...
sırf parti olarak AK Partiyi desteliyor diye dini bile alet edinmekten geri kalınmıyor
(bunu yazdım diye şimdi sen kullanıyon diyeceksin ama bu çıkışlarda size ait çıkış biz ne kullanırız nede böyle bir şeye ihtiyaç duyarız. daraldın mı ilk iş dinden vur nasıl olsa yaptığınız şey biz dedikmi cahille etme muhabbet olur)
neye inanırsın neyi desteklersin beni enterese etmez orası ayrı konu nickimi kullandıysan cevaben yazıyorum
şimdi diyorum bu ne yaman çelişki CHP demi artık yani
bu yüzden Allah Allah diyorum
uygun adım marş mersine dogru
konuyu editlememk zorunda kaldım anlamadığım bir şey var ortada...alıntı yaptığım kişi sen Allahmısın beni yargılıyorsun diyordu şimdi baktım mesaj degişmiş
hh le güvenim zaten fostu ama bu şekilde ediitlenen çok sayıda mesajlara tanık oldum
diyecek bi şey yok
bu arada sayın kılıçtaroğlunun kimliği çok önemli degil
T:C vatandaşı olan her kes gözümde aynıdır alevi olmuş kürt olmuş ermeni olmuş çokta önemli degil
sorun CHP nin yapısnda sorun kılıçtaroğlunda değil
Yolu açık olsun