Kılıçdaroğlu ne kadar oy alır?

Öyle horozlar vardır ki, öttükleri için sabah oldu sanırlarmış.

Haşa ben Allah degilim onun acizane kuluyum ama bu güne kadar yeri geldi chp li yeri geldi mhp li yeri geldi dsp li yeri geldi ne idügü belirsiz kişiler(burda Sizin taraf CHP oluyor)
hep inancımızı rencide ederek bize ve islama söylemediği kalmadı tabi buna itiraz gecikmeyecek HH içinde tüm konu ve mesajları okuyoruz herşeyden haberdarız ...
sırf parti olarak AK Partiyi desteliyor diye dini bile alet edinmekten geri kalınmıyor

(bunu yazdım diye şimdi sen kullanıyon diyeceksin ama bu çıkışlarda size ait çıkış biz ne kullanırız nede böyle bir şeye ihtiyaç duyarız. daraldın mı ilk iş dinden vur nasıl olsa yaptığınız şey biz dedikmi cahille etme muhabbet olur)

neye inanırsın neyi desteklersin beni enterese etmez orası ayrı konu nickimi kullandıysan cevaben yazıyorum

şimdi diyorum bu ne yaman çelişki CHP demi artık yani:)

bu yüzden Allah Allah diyorum
uygun adım marş mersine dogru ;)

konuyu editlememk zorunda kaldım anlamadığım bir şey var ortada...alıntı yaptığım kişi sen Allahmısın beni yargılıyorsun diyordu şimdi baktım mesaj degişmiş

hh le güvenim zaten fostu ama bu şekilde ediitlenen çok sayıda mesajlara tanık oldum

diyecek bi şey yok

bu arada sayın kılıçtaroğlunun kimliği çok önemli degil
T:C vatandaşı olan her kes gözümde aynıdır alevi olmuş kürt olmuş ermeni olmuş çokta önemli degil

sorun CHP nin yapısnda sorun kılıçtaroğlunda değil

Yolu açık olsun

Kılıçdaroğlunun annesi ermeniymiş , babası kürt alevisiymiş beni ilgilendirmez ...
Beni ilgilendiren dine bakışı , millete bakışı...
Dine bakışı klasik CHP modunda olur gene , halka ise SSK da nasıl davrandıysa öyle davranır
ona göre 'elit' olan bir tebayı kabul eder , SSK yı batırdığı gibi vasıfsız insanlarla Türkiyeyi batırır
Ecevit zamanından beter oluruz...
tabi bu başbakan olabilirse ki ben artık bir sol partiden başbakan cıkacağına inanmıyorum...
Herkes Sarıgül ü atlıyor ama baya oy alacaktır...
Kılıçdaroğlu tüm medya tarafından resmen dayatılıyor , bu medyaların amerikan kuklası olduğu düşünülürse Türkiye de bazı seylerin iyiye gittiği acık ki korkuyorlar...
Peygamber Efendimiz yahudilerle zıt şeyler yapmamızı tembihliyor , yahudiler Erdoğanı desteklemediğine göre ben desteklerim...

adam 2 belge salladı adamı 1 numara yaptınız baska birsey yok arkdaslarımızın dedigi gibi adam sskyi batardı sonra aman söyle aman böyle diyerekten ben suçsuzum diyor gec kardesim basında oldugun kurumu düzgün yönetemiyor ise sen nasıl bir ülkeyi yönetmeye talib olursun

İçlerinde gerçekten vicdandan eser yok, “Çöp konteynırından kağıt toplayanlar teşkilat olmuş neden bahsediyorsun sen. Hepsinin altlarında son model araba var. Apartmanları var” diyebiliyor.” Allah arzu edene öyle bir yaşam ve zenginlik versin. Bunlara zengin gözüyle bakanların gözlerinin nasıl olduğunu merak ediyorum. Bu çöp toplayanların sırtından geçinenler, zengin olanlar olabilir. Ancak çöp toplayıp da zengin olanı hiç görmedim. Sağlıksız koşullarda ekmek parasını çıkarmaya çalışıyorlar diyorum. Yorumcu maddiyatdan başka bir şey düşünmüyor. Ben emniyet kemeri takmadığım zaman, hemen cezayı kesiyor. Sebep ? Efendim devlet beni korumak için emniyet kemerini zorunlu tutuyormuş. Ama çöp konteynerlerin içine ellerini daldıran, hatta içine giren çocukları görmezden geliyor. Onlar için hiçbir önlem almıyor.

Geçenlerde televizyona çöp tenekelerinde kağıt toplayan ayağı cıplak bir çocuğa mikrofon uzatmışlardı. Kış günüydü. Çocuğa “ ne için kağıt topluyorsun” dediklerinde “Evde yakacağım” demişti. “Kömürünüz odununuz yok mu” diye sorduklarında “hayır yok” demişti. “Peki ayağın niye cıplak ayakkabın yok mu” dediklerinde “var” demişti. “Peki niye giymiyorsun” dediklerinde “Okula giderken giyiyorum demişti.” Ah Türkiyem Ah. Bu çöp toplayan vatandaşı zengin gören vatandaş bu habere de ergenekon tezgahını demektende çekinmez. Bilmez ki bu haberi veren TV onların görüşünü savunanan bir TV. Eeee. İnsan bir tek noktaya odaklanınca, CHP ye laf atmaktan geri kalmazsa nerdeeeen bilecek, nerdeeeeen duyacak.

Akıl hazır olmayınca, ne göz görürmüş, ne kulak duyarmış, ne dil söylermiş.

Diğer taraftan birileri çıkıp müslümanlığımı eleştirir olmuş. Bilmez ki bu vatandaş dinler tarihini didik didik ettiğimi, kuran-ı kerimi defalarca baştan sona okuduğumu. Eeee. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey işte. Böyle bir cevap veren vatandaşın bir kez bile olsun peygamberimizin hayatını ve kuran-ı kerimi okumadığına yemin ederim. Çünkü peygamberimizin hayatını ve kuran-ı kerimi okusaydı böyle bir lafı etmek için Allah korkusunu yaşardı.

Diğer taraftan tutmuş Kılıçdaroğlunu yok anasının adı Yanoş muş, Yok kendisi Ermeniymiş diyerek kara çalmaya çalışıyor. Senin müslümanlık anlayışın bu mu ?

Ey güzel Allahım sen bunlara vicdan ve utanma duygusu ver. Senden başka şey dilemiyorum. SADECE VİCDAN ve UTANMA DUYGUSU

kılıçtaroğlu chp nın baskanı olunca oyum kılıctarogluna.yuzdeye katkım olsun

insanların doğuştan gelen özellikleriyle yargılamak ne kadar aşağılık bir tavırdır.
Ne zamandan beri müslümanlar cins ırk ayrımı yapar oldular şaşıyorum...

konuya gelince akp bu tavrıyla giderse , artık inandırıcılığı olan , halkın güvendiği bir liderle karşı karşıya olduğunu hatırlatırım..
tahminim %35-40 arasıdır ver akp yi kesin geçerek birinci parti olur

Önyargılı olmayı bırakın ve ilk önce neler yapacağını birlikte görelim.
Biraz esnek olun bu ülkenin yeni fikirlere ihtiyacı var ve şu ankinden daha kötü olamaz zaten.
Kılıçdaroğlu eğer ilerde başbakan olursa onu çok yorucu günler beklediğini biliyorum,kolay değil şimdiye kadar yapılan pislikleri temizlemek.
Ama adam mücadele etmeyi seven biri,bu sefer eminim biri gerçekten ülkemiz için çalışmak istiyor başkaları gibi kendi kasasını doldurma peşinde değil.

sadece benim çevremde bile chp taraftarı olmasına rağmen baykal olduğu için oy vermeyen çok sayıda kişi vardı şimdi onlarında desteğiyle chp ilk seçimle iktidar olur

Siz bakmayın doğan grubunun Kılıçdarğlu balonunu şişrme yarışına girmesine bu balon yakında patlar

bu millet tuncelili alevi kürt birisini tek başına iktidar yapmaz

Ben bu sene deniz baykal var diye chp ye oy vermicektim ama bu adam vereceğim

bu arada ne varmış alevi tunceli kürt olan adam değilmi insan değilmi hem akp yanlsı olanlar açılıma destek vermiyormu niye şimdi kürt alevi ayırdımı yapıyorsunuz alevi gibi adam olsun başbakan olsun bu ülke şimdi rusyayla almanyayla yarışıyor olurdu aleviler kadar milliyetçi bir kesim yoktur bu ülkede

adam daha ilk denemede belediye başkanı bile olamadı.

Burada CHP aleyhine yorum yapanların, Kılıçdaroğlu' na karalama kampanyası yapanların en büyük korkuları ayaklarının altından kaymakta olan iktidar endişesidir. Bu milletin açılımlardan sonra bir daha % 47 vermeyeceği kesindir.
Bunlar kendi açılım maddelerine bile kendileri muhalefet ediyorlar. Kürt açılımı diyorlar, kürtü kürt diye eleştiriyorlar, ermeni açılımı diyorlar, ermeni diye yaygara yapıyorlar, alevi açılımı diyorlar, adamı alevi diye suçluyorlar. Kısacası kendileri bile açılıma inanmıyorlar. Bir yerde kendi partilerinin başkanına bile, takiye yapıyorlar. Açılımı anlat desen anlatamaz bunlar. Anayasanın vatandaşa ne faydası var anlat desen anlatamazlar. Son on günde kaç şehit verdik diye sorsan omu da bilemezler.

6-7 sene öncesi sesini çıkarmaya cesaret edemeyenlerin bu gün nasıl ülkemin topraklarında ermenilere soykırım yapılmıştır diyebilme, ermenilerden özür dileme cesaretini kim vermiştir. Kim bu vatan toprağına giren hainlerin kahraman gibi karşılanmalarına imkan vermiştir. Düne kadar bölücü başına rahatça sayın diyemeyenlerin, rahatça sayın demesine olanak vermiştir. Hatta hastır diyebilecek kadar cesaret bulmuştur.

Ey benim milletimi saf zanneden sözde akıllılar. Bunların hiçbiri sizleri kurtaramayacak. Eğer cesaretiniz, umudunuz olsaydı, erken seçimi CHP değil siz isterdiniz. Sizlerde biliyorsunuz. Bu günleri mumla arayacağınızı. Bütün endişeniz, korkunuz bundan. Bütün zamanınızı Kılıçdaroğlunu karalamakla geçiriyorsunuz. CHP nin oylarının yükselişinin çok ötesinde altınızdan kayan iktidarın korkusu sizleri mahvediyor.

Ama korkunun ecele faydası yok. Bu son günlerin tadını çıkarın. Çünkü bu günleri "Ah bir zamanlar bu millete çok çektirdik çok" diyerek üzüntüyle anacaksınız.

Bunlar bilmeden Kureyza kabilesine yapılanlar için de özür dilemeye kalkarlar. Ah bir bilse şu kureyza kabilesine yapılanın niye yapıldığını

Kılıçdaroğlu'nu daha ortada hiç birşey yokken eleştirenlerin iyi niyetli olmadıklarını, panik yaptıklarını düşünüyorum. bunlara bakarak chp'nin doğru yolda olduğunu söyleyebiliriz. ayrıca sadece ülkeye hizmet etme iddiasında bulunan birisinin neden bazı çevreler tarafından tepki aldığını da anlamış değilim. hizmet olduktan sonra bunu kimin yaptığı ne kadar önemli? insan hizmet edeceğim diyen birisinden neden rahasızlık duyar?

Kendini müslüman gören kardeşlerimiz için GIYBET' in dinimizdeki yeri

Bir kimsenin, yüzüne karşı söylendiği zaman hoşlanmayacağı, kalbinin kırılacağı bir sözünü, hâlini veya hareketini, arkasından, bulunmadığı yerde söylemek, hareketiyle göstermek veya îmâ etmek. Dedi-kodu.

Kur'ân-ı kerîmde meâlen buyruldu ki:
Birbirinizi gıybet etmeyiniz. Sizden herhangi biriniz (gıybet etmek sûretiyle) ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? (Böyle bir etten yemeniz size teklîf olunsa) tiksinirsiniz. Allahü teâlâdan korkup, gıybet etmeyin. Allahü teâlâ gıybetten tövbe edenlerin tövbelerini kabul eder. O çok merhamet edicidir. (Hücurât sûresi: 12)

Resûlullah efendimiz, Eshâb-ı kirâma; " Gıybetin ne olduğunu bilir misiniz?" buyurdu. Eshâb-ı kirâm; "Allah ve Resûlü daha iyi bilir" dediler. Resûl-i ekrem; "Gıybet, kardeşini, arkasından hoşlanmayacağı bir şeyle anmandır" buyurdu. Eshâb-ı kirâm; "Yâ Resûlallah! Eğer söylediğimiz şey onda varsa?" diye sordular. Peygamber efendimiz; "Eğer onda varsa bu söz gıybet olur. Eğer yoksa bühtân yâni iftirâ olur" buyurdu. (Müslim)

Gıybetten uzak durunuz. Çünkü gıybet zinâdan fenâdır. Zinânın tövbesi kabûl edilir. Fakat gıybet edilen helâl etmedikçe tövbesi kabûl edilmez. (Hadîs-i şerîf-Riyâd-un-Nâsihîn, İbn-i Ebi'd-Dünyâ)
Kıyâmet günü bir kimsenin sevâb defteri açılır. Yâ Rabbî! Dünyâda şu ibâdetleri yapmıştım. Sahîfede bunlar yazılı değildir, der. Onlar defterlerinden silindi, gıybet ettiklerinin defterine yazıldı denir. (Hadîs-i şerîf-Berîka)
Gıybet kanser gibidir, girdiği vücûd iflâh olmaz, kurtulmaz. (Seyyid Abdülhakîm Arvâsî)
Gıybet edene sus diyene yüz şehîd sevâbı vardır. (Seyyid Abdülhakîm Arvâsî)

Nedense bu adam bana Ecevit-2 gibi geliyor =)

ben şunu bilirim chp iktidara gelemez.

kılıçla da olsa topla tüfekle de olsa getirmez bu halk.

o sandığı dar ederler bazılarına.

zamanında gelenleri de gördük. ülkemizi ssk gibi batırtmayız.

%20 bile alamaz göreceğiz.chp nin oylarını düşürecek.en başta da ben vermiycem.uyuz oluyorum bu adama.

Geri