Küçüq Ya$taqi Çocuga Yaptıqlarına Baqın...!

arap ülkelerinde yasa sistemi böle işlio genede türki yenin sisteminden daha da caydırıcı:D

GeHeNNa' Alıntı:
yaa o küçük çocuğun ne suçu var? anası babası teşvik ediyorsa, çocuğuna sahip çıkmıyorsa onlar bu cezayı hakeder benceee..minicik çocuğun yaptığı hırsızlık ne kadar olabilir ki? Burda banka hortumlayanlar yine ondan hafif ceza alıyor :)

bende aynen katılıyorum burada adamlar devleti sömürüyor bir kılı kıpırdayan yok çocuga yapılana bak yaa...

adama bak ya tamam hırsızlık yapılmaz ama cezaya bak

vicdansız insanlar burada olsa kulagını ceker gonderirler

o olayın bir show olduğu ortaya çıkmıştı.Hem baksanıza çocuk hiç kıpraşmıyor.Kolu ezilen çocuk orada kuzu kuzu durur mu sizce???

hey yarabim allah onu akıl fikir versin salak şeriat kanunu küçük yaş yani 11 yaşına sonra suç işlerse o zaman o kanunu olur ama daha küçük çocuk yaa kıyamıyorum

ne amaçla yaptığı çok önemli ayrıca hiçbir zaman böyle cezalandırma olmamalı hemde cocuğa hiç.....

ben bunn hikayesini başka bişi die okumuştum ama eğer buysa yaptığı şey kötü bir davranış bile olsa sonuçta o bi çocuk yazık bu kadarda insafsızlık olmaz

bunu yapanların alayanı .................... tam bir acizlik pislik heriflerya ..... cocukları

anasını babasını bulup onlara yapmaları lazım.tabiki çocuk ta bu olayı izleyecek.....

bu fotoğraf gerçeği yansıtmıyor forumda ben birkaç yerde daha rastladımm verilen ceza evet ama böyle olmamalı da korkutmak için bire bir bizim ülkemizdeki gibi hiç olmazsa 1 saat sonra yeniden o iş ypamaz

ordakilerin topunun ******

----------------------------------------------------------------

küfürl post yasak mustafa....2. küfürlü post'unda uyarıLmadan silinecek !!!!​

Cezadan çok gösteriye benziyo.Adam "ceza veriyorum" diye mikrofonla duyuru mu yapacak,kolunun altına bez mi koyacak?

Geri