acun_karo
Banned
SANIRIM BU YETERLİ

auhaha yalan rüzgarı gibi olmuşgizemliperikizi' Alıntı:itiraf ediyorum canımdan çok sevdiğim eski erkek arkadaşımla şimdiki erkek arkadaşım aynı yerde askerlik yapıyorlar ve malesef şimdiki arkadaşıma sordum öyle bir asker var mı diye(konuşmadığım bir akrabam dedim) kalkmış çocuğa ben y***min nişanlısıyım demiş bakalım ben bu işten nasıl çıkacağım![]()
gizemliperikizi' Alıntı:itiraf ediyorum canımdan çok sevdiğim eski erkek arkadaşımla şimdiki erkek arkadaşım aynı yerde askerlik yapıyorlar ve malesef şimdiki arkadaşıma sordum öyle bir asker var mı diye(konuşmadığım bir akrabam dedim) kalkmış çocuğa ben y***min nişanlısıyım demiş bakalım ben bu işten nasıl çıkacağım![]()
gizemliperikizi' Alıntı:itiraf ediyorum canımdan çok sevdiğim eski erkek arkadaşımla şimdiki erkek arkadaşım aynı yerde askerlik yapıyorlar ve malesef şimdiki arkadaşıma sordum öyle bir asker var mı diye(konuşmadığım bir akrabam dedim) kalkmış çocuğa ben y***min nişanlısıyım demiş bakalım ben bu işten nasıl çıkacağım![]()
gizemliperikizi' Alıntı:evet eski erkek arkadaşımı çok ama çok seviyorum severek ayrıldık ailevi sebepler şimdikinde sevgi yok malesef![]()
evrenbesiktas' Alıntı:birşey daha itiraf edeyim webcam olaylarından bıktım(anlayan anladı
)