Itiraf'ım Var ! ?

Hadi millet yaws cola var hemde cococola :D cibs var sigara var ama itiraf yok :) 1 ay önce baktığım gibi hala. ZOrlayın biraz hafızalarınızı :)

su anda bı sevgılım var(4 yıldr) onda oncekı sevgılım bazen aklıma geliyor.
neydi o gunler dıyorum:D. bunu düşününcede aşkıma ihanet etmiş gibi hissedıyorum kendımı
ama AŞKIM SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM................

itiraf ediyorum!!

Seni tanımak,senınle olmak, iyi-kötü herşeyimizi konuşabilmek harika. iyiki allahım senı karsıma cıkarmıs diyorum. herşey için belkı biraz geç ama senın gibi birini tanımak da onur verdi.
çok mutluyum:) herşey için tesekkur ederım

ben neler kaçırmışım evvelki yaşantımda, diyorum :) demek bekleyince gelirmiş,dünya'nın en özel insanı,uhfs itiraf ediyorum, kalbimin yarısı değil tamamı bağlı artık :=)

ehu ehu :D bizim bilmediğimiz çok şey war galiba :eek:

itiraf edeyim kız arkadaşım yok uzunca bir sürede olmayacak yoksa okuldan atılıcam zaten uzattık tabii evin haberi var ama psikolojik dedim anlarsınız zor falan filan hoca taktı gibisinden zaten gez gez nereye kadar

ders calısma özürlüyüm galiba :D

Üç sene önce ehliyet yokken peder arabayı sürmeme izin wermiyo haliyle tabi... Bi gece çaldım anahtarı biralar kız arkadaşlar biton eğlence şansımada pürüssüz bir geceydi... BABA SEN NE BİÇİM ADAMDIN YA :) (şimdi düzeldi)

şuan heşeye küsmüş gibi hissediyorum kendimi nedeninide bilmiyorum.

seni sevdigimi soyledigimde sadece yalan soylüyodum tek amacım üniversitede okuyan kız arkadaşım dönene kadar vakit gecirmekti ve bana hediye ettgn o pahalı kolyeyide maçta düşürmedim kız arkadaşıma gönderdim. allah cezamı verecek biliyorum

Eheehe Evo HAyırdır Yavrum Neyin Var at Bakalım Bir Pm Abine :p

Klasık bi ev günü ve de saat 12:30 felan idi normal olarak uyku saati

ve annemlerin odanın ordan geçerken babama HayırLı geceLer yerine HayırLı İşler demişdim

Çok kötü oLdum ya resmen babam da şaşırmışdı benden o kelime nasıl çıktı halen ona yanıyorum ama fayda yoq :)

itiraf ediyorum bu forumdan 2-3 kisiden nefret ediyorum :)

bos işlerle cok ugrasıoRum :alkol: şizofrene dogru kaydım walla yaKInda kafayı yıcem

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
itiraf ediyorum bu forumdan 2-3 kisiden nefret ediyorum :)
Nefret iyi değildir ama sebeplerine bağlı tabi...
Bende bu vize lerden nefret ediyom.. (çok geçerli bi sebebim var :( )

ortime katılıyorum ders çaışma özürlüyüm bende :)

ayrıca ikidir bizim bi komşuya hayırlı işler deyip duruyom hayırlısı:)

wala ben de statik dersnden nefret ediorum ooff yaaa,bi gün statikçinin kafasına raket fırlatcam harbiden yaa!!!

Geri