Itiraf'ım Var ! ?

Genelde inşaat Ve Makine Mühandislerinin korkulu rüyası

Bende bir itirafta bulunayım....

insanlara güvenmekten Yoruldum...Bundan Sonra Ama asla ...

Sevencloves' Alıntı:
Bende bir itirafta bulunayım....

insanlara güvenmekten Yoruldum...Bundan Sonra Ama asla ...
ben cok oncelerı bıraktım guvenmeyı sadece yanıma bırkac dostumu aldım yoluma oyle dewam edıyorum .. bu dostlardan bırıde sensın kuzen .. bızler hep burdayız unutma ..

bende burdaym...:D:D

bende itiraf edim bari...insanlarn ortada hcbsy yokken atıp tutmasndan nefret edıorm...

NesLihan isminden nefret ediorum!
aptaL aptaL yoq yere sorun çıkardıgımdan doLayıda kendimden nefret ediorum.
beynimden,hafızamdan,unutamamaktan nefret ediOrum.

:) alllahım yaa ılk defa bu forumda 9 sayfalık bır paylasımın 9 sayfasını okudum cok zevklıydı onu ıtıraf edıyorumm. bu forumda herkesınde ne cok ıtırafı varmıs yahuu.. :) sıra bende ..

1__Bende eskı sevgılılerım hepsınden aynı sekılde ayrıldıgımı ıtıraf edeyım barı hepsınden de aynı seyı soleyerek ayrılıyorum sımdıde kız arıyorum harıl harıl :) finallerım gelmeden guzel gunler gecırmelıyım :) yoksa bu fınallerde vızelerım gıbı cok kotu gecebılır ..
2__vizelerim kötü geçti ama ailem vizeleri sorduğunda çok iyi geçti dedım onu ıcın fınallerden cok ıyı almam lasım ...

bi saatir neyi itiraf etsem die düşünüyorum edicem anasını satim burda ilk kez :)
da da da dam fon müzigi

Uyuz kızlardan kendini bişey sanıp iki gün sonra gelip aglayan kızlardan bıktım usandım itiraf ediyorum burda ilk defa eğlenceliksiniz hepiniz benim için.

oh be rahatladım. :)

Hadi Arkadaslar Itiraf Edelim

itiraf etmek istiyorum.. :) lise ve üniversiteye giderken ewden durmadan kitap parası alıyordum.. ama hiç kitap almıyordum . :Sopa ohh bea itiraf ettim rahatladım:p

valla ben kitap parası diil, lazım lazım diyip alıyom tabiki veriyorlar evden...

babam durmadan soruyordu kitaplar nerde diye :) bende okulda bıraktım diyordum :D çok kötüyüz :( :p

itiraf ediyorum gey im :D

evet arkadaslar itiraf ediyorum hiç görmediğim bi kız bana asık, kızla telefonda tanıştık. galiba bende bişeyler hisseteye baslıcam mı yoksa:? :? :)

itiraf ediyorum okul harcımı yatırdığım halde ders kaydını yaptırmayı unuttum... evdekiler beni sınavlara giriyo zannediyo ama bu dönem daha okula gitmedim.... mahvoldum ben.............

daha orta okuldayken validenin verdiği parayla yemek yemiyodum , o parayla kitap alıyodum :)

benzınsız kaldıgım gunler babamın arabasından benzın cekerım devamlı :S

itiraf ediyorum bu donemde sdce 2 dersten geçebildim :saskin nasıl bitcek bu uni :(

Geri