Itiraf'ım Var ! ?

SANIRIM BU YETERLİ :cool:
:D:D:D

adsz7ix.jpg

beyler,ilk mesajda da yazdım,bu başlıkta birebir msglaşmalardan çok itiraflara yer verelim ki başlık amacından sapmasın,rica ediyorum :)

İtiraf ediorum Her ne kadar unuttum desemde millete unutamadım be seni SE*** Seni hala seviorum kızım bi poq yedik bıraktık sende öyle bir kayboldun ki televizyona çıkıp ağlıycam en sonunda m.q.

Sen hala biricik aşkımsın benim ya...

itiraf ediyorum canımdan çok sevdiğim eski erkek arkadaşımla şimdiki erkek arkadaşım aynı yerde askerlik yapıyorlar ve malesef şimdiki arkadaşıma sordum öyle bir asker var mı diye(konuşmadığım bir akrabam dedim) kalkmış çocuğa ben y***min nişanlısıyım demiş bakalım ben bu işten nasıl çıkacağım:(

gizemliperikizi' Alıntı:
itiraf ediyorum canımdan çok sevdiğim eski erkek arkadaşımla şimdiki erkek arkadaşım aynı yerde askerlik yapıyorlar ve malesef şimdiki arkadaşıma sordum öyle bir asker var mı diye(konuşmadığım bir akrabam dedim) kalkmış çocuğa ben y***min nişanlısıyım demiş bakalım ben bu işten nasıl çıkacağım:(
auhaha yalan rüzgarı gibi olmuş :D
bende itiraf ediyorum.şebnem seni çoooook seviyorum.şebnem'e laf atan olursa kendine bi mezarlık ayarlasın:)

bende werim :)... son kiz arkadas imi 2-3 kez aldattim ama pişman diilim garipleşmeye başlamaşti :)

gizemliperikizi' Alıntı:

Zuzuzuzu Allah kolaylık vere :D

amin yaaaa valla ne yapacağımı bilmiyorum izmiri terk etmem gerek sanırım offf offf ben ne günah işledim yaaa:(

gizemliperikizi' Alıntı:

:rolleyes: çok sevdiğin eski erkek arkadaşınla, şimdiki erkek arkadaşın :rolleyes: şimdikini sevmiyo musun? Anlamadım :) Ayrıca eskisiyle hala irtibatda mısınki?

evet eski erkek arkadaşımı çok ama çok seviyorum severek ayrıldık ailevi sebepler şimdikinde sevgi yok malesef :(

gizemliperikizi' Alıntı:
evet eski erkek arkadaşımı çok ama çok seviyorum severek ayrıldık ailevi sebepler şimdikinde sevgi yok malesef :(

Hımm anladım. Ben sadece erkeklerin sevmediği kızlarlan çıktığını sanıyordum. yanılıyomuşum :)
Ayrıca SOrunludan özürdiliyorum. itiraf yerine yorum yazdığım için topice. Ama napayım tutamadım kendimi :p Ama bidaha olmucak :)

5- dürbünle evlerini gözetledim...

puhahaha, rönte yattın demek :)

gözetlenecek ortam olsa bende bi dürbün kapıcam ama yokki :D

ahuahau bu ne ya :eek: nası itiraflar bunlar :D ben de de asker durbunu var gece gorusu de var zmn zmn kullanıyorum :D

'' 1- cocukken mercedeslerin önündeki yıldızları cok severdim her gördüğümü koparırdım biriktirirdim hatta bize yakın bidükkan sahibininkini gözünün önünde kopardım adam bana bakıo ben caktırmadan yıldızı arkama almısım tek el arkada koparmıştım ''

Muahuuah . Aynı biz . Bizim arkadaşla ikitelli etaplara gidip araba arması söküyorduk .
:D

benim itirafım çok acı sanırım kusucam ya da itiraf edemicem çok kötü ben napmışım ya

İtiraf ediyom ben yeniden aşık oldum. Lahomenia olm o kızla yarın buluşuyom bu arada kızı laho gördü arkadaşlar beğendimi beğenmedimi bilmiom.Ama beğenmese ne olucak sanki ben beğendim ve Se***'i unutarak (Nah unutuyorum kendimi öyle kandırıyorum en azından unutmam gerektiğini anladım... Hayat bitmedi nasıl olsa dimi) Y***n'e aşık oluyorum. Aman yarabbim..Neyse bende laho gibi koyarım resmini buraya yada koymamada gerek yok Tuba Ünsal'ın resmi varsa onun daha güzel bi halini düşünün :)

evrenbesiktas' Alıntı:
birşey daha itiraf edeyim webcam olaylarından bıktım :p (anlayan anladı :D )

Evren olm ne diyosun. Parmaklarının yazdıklarını gözlerin görüyo mu :p Sen bize lazımsın gözüm :D Dişini sık bi 5-10 sene daha en azdından forumu tavan yaptıralım öyle bırak bu işleri :)

Sorunlu kusurabakma yine daldım yaw :)

Geri