infatuate Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden insanLar birbirLerine sarıLınca sağa soLa saLLanırLar ?

bir de insanLar kapaLı bir mekandan yağmur yağan sokağa çıktıkLarında neden kafaLarını eğerLer.bu yağmura oLan saygıdan mı kaynakLanmaktadır

neden insanLar birbirLerine sarıLınca sağa soLa saLLanırLar ?

bir de insanLar kapaLı bir mekandan yağmur yağan sokağa çıktıkLarında neden kafaLarını eğerLer.bu yağmura oLan saygıdan mı kaynakLanmaktadır

biz ingiliz soylularında sarılma gibi bi olgu olmadığından bişey diyemicem, genelde benim karşımda rewerans yaparlar sarılmazlar :sigara:

herşeyin kaynağı iski, barajlar we faturalar, küresel ısınmayıda işin içine katarsak, hepsini birbirinden ayrıştırıp tek bir döngü haline getirirsek cewabı bulabiliriz sanırım :sigara:

Peki insanın bedensel evrimine mi yoksa ruhsal ve yeteneksel evrimine mi inanırsın. Neden ?

Peki insanın bedensel evrimine mi yoksa ruhsal ve yeteneksel evrimine mi inanırsın. Neden ?

bedensel ewrime inanmam, ruhsal, yeteneksel we içgüdüsel ewrime inanırım, geçmişten bu yana insanoğlu her iki ewrimide geçirmiştir ama bedenimin düzgün, yüzümün gözümün yerli yerinde olmasından ziyade insan olmaya yani ruhun görgülü we asil olmasına daha yatkınım .. iki seçenek werselerdi bedenimden önce ruhumu seçerdim ..

bir kişi tuvaLetin yerini sormak istediği zaman neden Lavabo nerde der ? Lavaboya sçıLır mı acaba

bir de neden insan eLi doLu iken kapı açmaya kaLktığı zaman anahtar iLLaki doLu eLimizin oLduğu taraftaki cebimizdedir ?

bir kişi tuvaLetin yerini sormak istediği zaman neden Lavabo nerde der ? Lavaboya sçıLır mı acaba

bir de neden insan eLi doLu iken kapı açmaya kaLktığı zaman anahtar iLLaki doLu eLimizin oLduğu taraftaki cebimizdedir ?

wc çok kıymetli bir yerdir, 100 numara, ayakyolu, hela, tuwalet dendikten sonra alaturka we alafranga diye ikiye bile ayrılmıştır hatta sonradan pisuarlar bile eklenmiştir bu oluşuma, isminin alenen söylenmemesi bence adeta saygısızlıktır :sigara:

onu bilmemde ne zaman bizim apartmana girecek olsam we anahtarım elimde olsa apartman kapısı açık olur, ne zaman anahtar çantanın en dibinde olsa kapı kapalı olur, benle bi alıp weremediği war ama hayırlısı, çözcem durumu yakında :sigara:

Size sorulan sorulara espirili ve zekice cevaplar veriyorsunuz.

Her soruya gülümseyerek ve ince zekanızı da katarak cevap vermenizi neye borçlusunuz? Çok okumaya mı yoksa çok gezmeye mi?

neden kantırcı modumuz kendi sorularını değil de ordan burdan bulduğu ve benimsediği soruları soruyor :)

canı sıkılıp muhabbet olsun diye mi, msn+forum muhabbeti şenlensin diye mi, gerçekten gereksiz bulduğu tüm soruları sana sormak istediğinden mi, topicin canlı olmasını istediğinden mi, gecenin bu saatinde başka işi olmadığından mı, bilincsizce mi, istemsizce mi yoksa şevkle mi...

bu soru infaya :)

Size sorulan sorulara espirili ve zekice cevaplar veriyorsunuz.

Her soruya gülümseyerek ve ince zekanızı da katarak cevap vermenizi neye borçlusunuz? Çok okumaya mı yoksa çok gezmeye mi?

aileden gelen birşey sanırım rahmetli babamda böyleydi Allah uzun ömür wersin annemde öyle ..
çok okuyorum çok dinliyorum orası da ayrı :sigara:

neden kantırcı modumuz kendi sorularını değil de ordan burdan bulduğu ve benimsediği soruları soruyor :)

canı sıkılıp muhabbet olsun diye mi, msn+forum muhabbeti şenlensin diye mi, gerçekten gereksiz bulduğu tüm soruları sana sormak istediğinden mi, topicin canlı olmasını istediğinden mi, gecenin bu saatinde başka işi olmadığından mı, bilincsizce mi, istemsizce mi yoksa şevkle mi...

Fyonb benim has kardeşimdir, sadece beni gülümsetmek istediğinden soruyo bu soruları =)

ordan burdan buLduğu dediğin soruLarı ben yazdım başka yerLerde okuyorsan onLar benden aLmışLardır :)

hayır soruLarımı dünya barışı için soruyorum hea bir de Türkiye çöL oLmasın diye

Hakan abi asilliğinden o asilliğinden :D

Peki sana bir soru, Birbiriniz için Boramı daha şanslı senmi daha şanslısın. İkimizde deme :D Ve samimi bir cevap olsun :D (Asilliğini kaybetmeden ) :D

Hakan abi asilliğinden o asilliğinden :D

Peki sana bir soru, Birbiriniz için Boramı daha şanslı senmi daha şanslısın. İkimizde deme :D Ve samimi bir cevap olsun :D (Asilliğini kaybetmeden ) :D

en kazık soru geldi hahaha =D o kadar çok aynıyız, o kadar çok değer weriyoruz, o kadar çok sewiyoruz ki seçim yapmak zor ..

ama hemen dönüp başka açıdan bakalım, bu zamanda bu kadar değer weren, bu kadar sadık, bu kadar sewen, bu kadar kırmayan bi erkek bulmak çok güç, dolayısıyla ben daha şanslıyım sanırım :blushing:

en kazık soru geldi hahaha =D o kadar çok aynıyız, o kadar çok değer weriyoruz, o kadar çok sewiyoruz ki seçim yapmak zor ..

ama hemen dönüp başka açıdan bakalım, bu zamanda bu kadar değer weren, bu kadar sadık, bu kadar sewen, bu kadar kırmayan bi erkek bulmak çok güç, dolayısıyla ben daha şanslıyım sanırım :blushing:

Tencere yuvarlanır kapağını bulurmuş sözü sizin için bir şey ifade etmekte midir? :rolleyes:

kuLLanıcı profiLinizdeki kaLpLeriniz de pek güzeL açıkçası..bağışLamayı düşünür müsünüz 1 tanesi size yeterken 8 tanesi tabiri caizse kroLuk değiL midir..

Peki bir soru daha.. Elinde sihirli değnek olsa ilk olarka neyi değiştirirdin.. ( yok yok bu güzellik yarışması sorusu gibi oldu )

Şöyle sorayım o halde. Sigarayı bırakmayı düşünmüyormusunuz..

ibo'yu gördüm akLıma geLdi.müzik ruhun gıdasıdır derLer peki o haLde hangi tür müzik dinLersek ruhumuz obeziteye yakaLanır..

kuLLanıcı profiLinizdeki kaLpLeriniz de pek güzeL açıkçası..bağışLamayı düşünür müsünüz 1 tanesi size yeterken 8 tanesi tabiri caizse kroLuk değiL midir..

onların her biri 10 seneyi işaret ediyor, bu bağlamda 10*8=80 yazıyla (seksen) sene sonra bağışlayabilirim ama belli de olmaz kazıkta çakabilirim, yeni bi wakamıyım :crying:

Peki bir soru daha.. Elinde sihirli değnek olsa ilk olarka neyi değiştirirdin.. ( yok yok bu güzellik yarışması sorusu gibi oldu )

Şöyle sorayım o halde. Sigarayı bırakmayı düşünmüyormusunuz..

şimdilik düşünmüyorum, Bora içtiği sürece bende içicem =P

ibo'yu gördüm akLıma geLdi.müzik ruhun gıdasıdır derLer peki o haLde hangi tür müzik dinLersek ruhumuz obeziteye yakaLanır..

ay senin gönderdiğin müzikleri dinleyince uyku muyku kalmıyo, onları dinlemeyin gençler, yaşlıyım oğlum ben kafa kaldırmiyi :crying:

Blues :D Ben blues dinledim dayandım Arpaya :D Al sana göbek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri