infatuate Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada en sevdiğin iki kişi arasında seçim yapmak zorunda kalsan ne yaparsın, herhangi birini seçer misin? yoksa kendinden mi vazgeçersin? :melek

ikisine birden sahip olmanın yolu muhakkak wardır, o yolu arardım :001_huh:

şimdi soruya gelince dark_Angel ile nasıl tanıştınız dicem ama yarın üyeliğimle giriş yapınca BANNED yazısını görmek istemediğimden bu soruyu sormicam xD

Ethnic adLı moderatör senin için neyi ifade ediyor ..?
En Sevdiğin Şehir ? (yabancı da olabilir yerli de :) )
En Sevdiğin üLke nedir aceP ?
yıllardır şu avatarındaki çizgi film'in adı neydi acaba ?

şimdi soruya gelince dark_Angel ile nasıl tanıştınız dicem ama yarın üyeliğimle giriş yapınca BANNED yazısını görmek istemediğimden bu soruyu sormicam xD

Ethnic adLı moderatör senin için neyi ifade ediyor ..?
En Sevdiğin Şehir ? (yabancı da olabilir yerli de :) )
En Sevdiğin üLke nedir aceP ?
yıllardır şu avatarındaki çizgi film'in adı neydi acaba ?

Ethnic gayet iyi yetiştirilmiş bir çocuk, Oflu olması yeterli zaten =P çalışkan yöneticilerden, umarım güzel bir hayat bekliyordur onu ..

En sewdiğim şehir tabi ki İstanbul, ana gibi yar istanbul gibi diyar olmaz :sigara:

En sewdiğim ülke mısır :001_huh:

ismini bulabilirseniz bana da söyleyin lütfen :crying:

Hacı burnum akıyor. Nezle olucak gibiyim. Ne önerirsin hacıların hacısı..

nane limon için bol bol

şu kişi de nerden yönetici oldu dediğin oldumu hiç

Yeniden hayata gelecek olsaydın(reenkarnasyon'a inandığını farzedersek) kimin yerine tekrar hayata başlamak ister, kim olmak isterdin...

dipnot: yine ben olmak isterdim gibi klişe cewap beklemiyorum :)

Yeniden hayata gelecek olsaydın(reenkarnasyon'a inandığını farzedersek) kimin yerine tekrar hayata başlamak ister, kim olmak isterdin...

dipnot: yine ben olmak isterdim gibi klişe cewap beklemiyorum :)

kraliçe elizabeth olmak isterdim, ingiliz asilzadelerinden olduğum için :001_unsure:

1- 'gerçek' kelimesi senin için ne ifade ediyor... ?

2- 'gerçek'ten sevgi var mı... ?

3- 'gerçek'ten seviyor musun... ?

4- 'gerçek'ten sence sevgi ne anlam ifade ediyor... ?

5- 'gerçek'ten gerçek misin...?

gerçek kelimesi bana inancı ifade ediyor ..

gerçek sewgi elbette ki war, olmasaydı bunca fedakarlıkta olmazdı sanırım ..

gerçekten sewiyorum ..

gerçek sewgi tek ruh olmaktır, O olmaktır ..

elimden geldiğince gerçeğim =)

İngiliz asilzadelerinden olduğunuzu kanıtlayabilir misiniz acaba? Çok dikkatimi çekti de :sigara:

bu soru daha öncede sorulduğunu hatırlıyom.Cevaplama bence yine sorulcak = ) bende unutmuşum = )

Rumuzunuzu tersten okuyunca ne anlam ifade ediyor :p..

İngiliz asilzadelerinden olduğunuzu kanıtlayabilir misiniz acaba? Çok dikkatimi çekti de :sigara:

yarın kütüğümün ssni koyarım buraya :sigara:

bu soru daha öncede sorulduğunu hatırlıyom.Cevaplama bence yine sorulcak = ) bende unutmuşum = )

anlamadım neden bahsettiğini =)

Rumuzunuzu tersten okuyunca ne anlam ifade ediyor :p..

etautafni ismi eski yunanca da eros'un bayan modeli için kullanılıyordu :001_huh:

değişme e mi infa...

tabi zaman ve şartlar belli karakterlerini daha ortaya koyacaktır, hatta karakterinde bazı değişmeler de söz konusu olacaktır ama senin her halin yine 'sen' olduğundan değişmen de söz konusu olmaz gerçi... ;)

'b''o''r''a' ile sonsuz mutluluklar, gerçi öyle birşey pek yok, acı-mutluluk karışımı ama birlikte bir hayat sürmenizi dilerim, çünkü sen gerçekten bunu diliyorsun...

kızanımız fikirlerini forumda pek belirtmediğinden bunu dileyip dilemediğinden emin değiliz tabi ...

ama bir erkek 3,5 yılını bir olguya değer verererek geçirmişse sanırım sen de onun için değerlisin, daha ötesi de olabilirsin bilemiyoruz ;)

sorum yok... sadece içimden geleni söylemek istedim... ;)

ödevime döneyim ben :)

hangi tür kitapLarı okumaktan hoşLanırsın..en son hangi kitabı okudun yazar ve kitap adı aLabiLir miyiz..

ayrıca evrende sence yaLnız mıyız? eğer yaLnızsak sence bu çok fazLa bir yer israfı değiL mi ?

hangi tür kitapLarı okumaktan hoşLanırsın..en son hangi kitabı okudun yazar ve kitap adı aLabiLir miyiz..

ayrıca evrende sence yaLnız mıyız?eğer yaLnızsak sence bu çok fazLa bir yer israfı değiL mi ?

Son derece güzel bir soru. Bu bağlamda ilgili kitabın basım sayısını ve tarinide belirtiniz lütfen.. :rolleyes:

ayrıca evrende sence yaLnız mıyız? eğer yaLnızsak sence bu çok fazLa bir yer israfı değiL mi ?

içinde aşk olan kitapları okumayı sewiyorum, sophie kinsella hayranıyım, en son sophie kinsella'nın pasaklı tanrıçasını okudum 2 gün önce bitti, tawsiye ederim herkese =)

yok ııh cık değiliz yalnız, yaşlıyım oğlum ben :001_unsure:

Son derece güzel bir soru. Bu bağlamda ilgili kitabın basım sayısını ve tarinide belirtiniz lütfen.. :rolleyes:

sophie bana özel yazdığı için bu kitabı doğum günümde hediye etti, 23 haziran tarihli ilk basım ilk kitap :sigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri