infatuate Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdıklarınızdan özgüveninizin ne kadar güçlü olduğu anlaşılıyor. Bunu neye borçlusunuz?

kendine güwenmeden başkasına nasıl güwenirsin ya da başkalarının sana güwenmesini beklersin ?

..єЯDєM..;4839020' Alıntı:
Duydum kı SanaL aLemde SmiLey katiLi olarak anlıyormussun sen ve Sahra =)
Nedir bu smileylerin sizden cektıgı
Sahra yı Smiley için öldürdüğün söylenıyor dogru mu :D
ve son soru Fasfakir ve fusfukara oldugun ıcın istediğin smıleye ve smiley sitesine ulasamayınca ne yaparsın :p

sorma yahu elimde olsa küçük smiley kartları yapıp reelde de kullanıcam =) hahahah Sahraya tüm smileyler feda olsun :melek
yönetime yazarım :001_unsure:

forum içerisinde en hoşLanmadığınız davranışLar neLerdir sayın smodum..ve forumumuza yeni üye oLmuş kuLLanıcıLara ne gibi öneriLerde buLunursunuz..

forum içerisinde en hoşLanmadığınız davranışLar neLerdir sayın smodum..ve forumumuza yeni üye oLmuş kuLLanıcıLara ne gibi öneriLerde buLunursunuz..

uzaktan ahkam kesilmesinden hoşlanmıyorum, en ufak bir ters düşmede ihalenin bana bırakılmasından hoşlanmıyorum, terbiyesizlikten hoşlanmıyorum ..

yeni üyeler paylaşım yapıp düzeylerini koruduğu sürece forumumuzun tüm kapıları onlara açılır ..

bana hediye aLmak istesen ne aLırdın :)
hiç gereği yoktu sağoLasın

infa abla, diyelimki hastanenin acil sevisindesin sıra sana gelmiş ama araya kaynayan 7 kişi olmuş personel buna göz yummuş. sonra o göz yuman personel senin içeride beklemenden rahatsız olup çık dışarı kardeşim diye bağırmış tepkin ne olurdu. bu benim basıma geldi kenarda duran dolaptan serum şişesinin birini alıp kafasında kırdım. senin tepkini merak ediyorum infa abla. bu arada düğüne güvenliği sağlama amaçlı tetikçi falan lazımsa her zaman buralardayım :)

infa abla, diyelimki hastanenin acil sevisindesin sıra sana gelmiş ama araya kaynayan 7 kişi olmuş personel buna göz yummuş. sonra o göz yuman personel senin içeride beklemenden rahatsız olup çık dışarı kardeşim diye bağırmış tepkin ne olurdu. bu benim basıma geldi kenarda duran dolaptan serum şişesinin birini alıp kafasında kırdım. senin tepkini merak ediyorum infa abla. bu arada düğüne güvenliği sağlama amaçlı tetikçi falan lazımsa her zaman buralardayım :)

hahahah, walla şiddet yanlısı değilim ama bazen hakediyolar cidden, acil serwisi iyi bilirim insanın canı burnunda oluyor .. tamam lazım olursa pmle ulaşırım sana =P

belediye otobüsünde giderken. otobüs inmen gereken yerde durmazsa "Kaptaaaaan orta kapııı" diye bağıracak kadar cesaretin var mı? =) (ben bağıramıyorum da) :melek

hahahah, walla şiddet yanlısı değilim ama bazen hakediyolar cidden, acil serwisi iyi bilirim insanın canı burnunda oluyor .. tamam lazım olursa pmle ulaşırım sana =P

bende şiddet yanlısı değilim abla şiddete karşıyım kesinlikle. itina ile bira şişesi vurulur (m16 ile :rolleyes:), insan kafası yarılır :w00t: :durdurun:durdurun:durdurun

belediye otobüsünde giderken. otobüs inmen gereken yerde durmazsa "Kaptaaaaan orta kapııı" diye bağıracak kadar cesaretin var mı? =) (ben bağıramıyorum da) :melek

bağırmazsan sanırım kaptanın ewine kadar yolculuğu sürdürmen gerekir =P genelde öyle bir riske karşın durağa gelmeden önce ön kapıya giderim :blushing:

adeger kardeşim. İnfa ve Dark'ın düğünlerinde asıl benim bir güvenlikçi tetikçiye ihtiyacım olacak.Zira düğünde takı falan düşünmüyorum. :scared:

Seninle fiyat konuşalım. Eğer masraf takı parasını geçmeyecekse anlaşmaya kesin varırız.. :w00t:

adeger kardeşim. İnfa ve Dark'ın düğünlerinde asıl benim bir güvenlikçi tetikçiye ihtiyacım olacak.Zira düğünde takı falan düşünmüyorum. :scared:

Seninle fiyat konuşalım. Eğer masraf takı parasını geçmeyecekse anlaşmaya kesin varırız.. :w00t:

pintiliğin böylesini de görmedim adostlar :sigara:

abi şimdi ben bu silah, sıkma falan işini zevkine yapıyorum yani hobilerim arasında :w00t: para almıyorum o tür işler için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri