infatuate Hakkında Bilmedikleriniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki şu arap ülkelerine açılan vizesiz seyehatten beklentilerin varmı.. HAzır vizesiz iken Şam, Halep falan filan bir tur organizasyonu yürütsene HH yollarda diye.

Peki şu arap ülkelerine açılan vizesiz seyehatten beklentilerin varmı.. HAzır vizesiz iken Şam, Halep falan filan bir tur organizasyonu yürütsene HH yollarda diye.

hackhell daha cewahire gelemiyo sen ne diyosun ibo hajı, aranızda para toplayıp borayla beni gönderin bari, hadi be hajı be :crying:

meseLa diyeLim ki eski çağLardayız ve suLtan oLacaksın..oLmak istesen aşağıdakiLerden hangisi oLurdun sayın esmodum

• hürrem suLtan
  • nadide suLtan
  • kösem suLtan
  • saLtıns of dı dens

meseLa diyeLim ki eski çağLardayız ve suLtan oLacaksın..oLmak istesen aşağıdakiLerden hangisi oLurdun sayın esmodum

• hürrem suLtan
  • nadide suLtan
  • kösem suLtan
  • saLtıns of dı dens

ölcem yaa gery :durdurun saltıns of dı harts diycem, cewap weriyorum e şıkkı :001_huh:

benim yetki taLebim ne zaman cevapLanır acaba ?

:001_rolleyes:Bilgisayarındaki antivirüs sorunu ne oldu? Hani gece halledecektik..???

n€d!mßuг@ĸ;4827130' Alıntı:
benim yetki taLebim ne zaman cevapLanır acaba ?

bu aralar değerlendirilir sanırım ..

şimdilik sorun yok Hakan, yarın bakarız, bişey wersende düzgün çalışsa şaşarım zaten :sigara:

Mod maaşlarındaki %3 lük artış sence az değilmi :D

Mod maaşlarındaki %3 lük artış sence az değilmi :D

Onun cevabını ben daha önce almıştım... Msn e gelde sana bir el hareketi yapayım :001_rolleyes:

O zaman öğrenirsin zam meselesini ..:durdurun

Ben mesleki bilgilerinizden yararlanarak bir şey öğrenmek istiyorum.

Bir kadın benim beğenimi kazanmak için nasıl bir makyaj yapmalıdır? Nelere dikkat etmelidir?

Dünyadaki bütün kadınlara kendilerini bana beğendirebilmeleri için onlara ne tavsiye edersiniz? :p

Ben mesleki bilgilerinizden yararlanarak bir şey öğrenmek istiyorum.

Bir kadın benim beğenimi kazanmak için nasıl bir makyaj yapmalıdır? Nelere dikkat etmelidir?

Dünyadaki bütün kadınlara kendilerini bana beğendirebilmeleri için onlara ne tavsiye edersiniz? :p

walla senin yaşlarındaki bi kadının güzel olması için make upa değil direk nip/tucka gitmesi lazım, sean ya da christian'a başwurabilirsin :sigara:

nickinin açılımı ya da anlamı nedir?

Bazen cok sert tavırlar alıyosun bunun gencliğin verdiği bir sorun olarak mı görüyosun yoksa öylemi gerektiği için davranıyosun ?

Kaç tane üye infilak ettin _? ( Banned ):durdurun

Hayatında asla rededemeyeceğin 3 şeyi bize söylermisin!...

Nikahınıza kimleri davet etmeyi planlıyorsunuz?

Aradığım insanı gerçekten buldum diyormusun?

Aklıma geldikçe sorarım.

Hakkımda Ne Düşünüyorsunuz Sayın Mod :lol:

nickinin açılımı ya da anlamı nedir?

infatuate : tutkun, sırılsıklam aşık demek =)

Bazen cok sert tavırlar alıyosun bunun gencliğin verdiği bir sorun olarak mı görüyosun yoksa öylemi gerektiği için davranıyosun ?

Kaç tane üye infilak ettin _? ( Banned ):durdurun

aptallığa, aptal yerine koyulmaya we saygısızlığa tahammülüm yok, çok sert tawırlar aldığımda muhakkak ortada bu üçünden biri wardır =)
saymadım, saymak aklıma gelmedi hiç ama şunu söyleyebilirim hataları görmezden gelip banlamak yerine önce uyarmak taraftarıyım, bu bağlamda en az üye banlayan benimdir sanırım :crying:

Hayatında asla rededemeyeceğin 3 şeyi bize söylermisin!...

Nikahınıza kimleri davet etmeyi planlıyorsunuz?

Aradığım insanı gerçekten buldum diyormusun?

Aklıma geldikçe sorarım.

Ailem
Bora
Aşk :001_rolleyes:

Nikahımıza elbette sewdiklerimizi we bizi sewen herkesi dawet etmek istiyoruz ..

Aradığım insanı bulduğumu düşünmesem sanırım 3.5 yılımı ona werip bu kadar yetmez ömrümü wermeliyim demezdim ;)

Ne olacak be denizlisporun hali :)

öyle bi spor mu war =P

2 soru

hala kusmuyuz?

BenOnaResmenAsigim kimin fikriydi ( bunu kiz arkadasim merak etti )

Borayla tanışmadan önce çıkmıştı bu şarkı çok sewiyordum, borayla tanıştıktan bikaç zaman sonra farkettim ki başharfleri büyük bir önem taşıyormuş =)

Davetiyeleri Ne Zaman Yapacağız :)

önce günü alalım, dawetiyeler için haber wericez ;)

Hakkımda Ne Düşünüyorsunuz Sayın Mod :lol:

hahahaha, iyi çocuksun diyelim sayın üye =P

Dünyada en sevdiğin iki kişi arasında seçim yapmak zorunda kalsan ne yaparsın, herhangi birini seçer misin? yoksa kendinden mi vazgeçersin? :melek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri