HH Kaybedenler Kulübü (+18)

Hayırlı olsun yeni konumuz : )

hocam millet uzay çağında, sen burda dizimi dövüyorum modundasın, şimdi desem "ne kaybettin ?" bin tane sayan bana, kazanmak için ne yaptın desem 2 saat düşünürsün 3 cümle kurmak için. tembellikleri bırakalım arkadaşlar kaybedenler değil bir hedefi olanlar kulübü kurun daha hoş olur.

gafım varsa affola...

hocam millet uzay çağında, sen burda dizimi dövüyorum modundasın, şimdi desem "ne kaybettin ?" bin tane sayan bana, kazanmak için ne yaptın desem 2 saat düşünürsün 3 cümle kurmak için. tembellikleri bırakalım arkadaşlar kaybedenler değil bir hedefi olanlar kulübü kurun daha hoş olur.

gafım varsa affola...

Bir şey kazanılmadan kaybedilmez dostum. Kaybedecek başka şeyim kalmayana kadar devam. Özgürlük yakındır.

İzninle şimdi sevişmem lazım benim.

Dünden kalan çorabımı koklayıp tekrar giyerken aldığım hazzı, kızgın kumlardan serin sulara geçerken alamıyorum ben.

benim gozum korktu bu basliktan.

herkeste birbirini bafileme, pompa yapma istegi. erkek erkege bide.

Mozole hakli bende ufaktan ufaktan popoyu kurtarayim :smile:

Teneke bağlayın korkuyosanız :sneaky2:

neden se lise yılarında ki bir şiir aklıma geldi

günahı varmıdır hocam
eger dizi dizine değiyorsa yoktur oğlum :)

dün düşündüm ve bulamadım gene ne bu yine yastığıma sarıldım uyudum sonrası malum (:)

Yalnız yatılan gecelerin en vefalı arkadaşı yastıklar.

şiir yazasım var.

"En az 3 çocuk" diyen Başbakan' ın amacı halkı seks manyağı yapmak olabilir mi ki? :saskin

seks manyağı değil kardeşim almanyanın durumu ortada yaşlı nüfus soy devamı için bence (:)

Türkiye de mature olma yolunda ilerliyor diyosun

adam haklı beyler :p

kamışa oturmaktan son anda kurtuldum bu sene son hayat yaşarken anı yakalamaktır şansın varsa yakalarsın aga.... ayıppı ettim ? :) biraz hayat özür dilerim gene ben diliyorum bak :S

Düşünüyorum, öyleyse enayiyim lan ben.

erkekler neden bayanlara ihtiyac duyar onlar olmadan yaşayamaz mı hadi cevap verin sayın kaybedenler

Denize düşen yılana sarılır sayın kaybeden.

o vakit kaybetmeye devame delim deger ancak kaybedilince anlaşılır şükür biz kimseyide hiç bir şeyide kaybetmedik gitmek isteyene engel olmadık

erkek bayana ihtiyaç duyar bedenin ihtiyacını karşılamak gerek erkekler akıl bağli oldumu .. domdurmam kaymak filminde anlatıyordu hoca

sayın kaybedens...

Geri