HH Kaybedenler Kulübü (+18)

Yanlış bastım lan ben oy damgasını.

Bir kıza çıkma teklif edeceginize, girme teklif edin.çıkıpta napican? Onemli olan girebilmek : )

daimi üye geldi dağalın laynnn :) acı dolu günler bitmez

iyi geceler tabi bu mümkünse ):

Maphre' nin muamele iyi diyolar

selam sayın kaybedenler :)

Şunu'da Sorayım Oda Ben Gibi Ömürlük Severmi Merhabalar sayın kaybedenler.....safımız Bir Olsun Elma Yeşil Olsun

sen beklersin daha sayın kaybeden hayat çok eften püften sen anla elma seni sevmek zorunda değil.... gerçekeler acıdır anlaman lazım....

şampiyonların kahvaltısıyla başladım güne, kahveyi şekersiz içtim istanbulun sonbaharı gibi yağmurlu ve kasvetli. üsküdar-beşiktaş motorunda kestiğim kızlardan biriyle olma ihtimali uykumu açtı fakat hüsranlara alışmış olmanın faydası fazlada önemsemedim bu durumu. normal olanda bu değil mi kaybedenler kulübünde olmanın amacı.. biz sevişmenin kazanmak olduğuna inandığımızda kaybetmedik mi.

eşim ve sevgililerim arasında her zaman uçurum oluyor sevgililerim hep iyi nazik hoşgörülü iken eşim bi o kadar ters aceba diyorum sorun benim esimi aldatmam mı yoksa buna iten karım mı? offf çıkmazdayım 1 sevgili daha arıyorum şimdiden

Hadi güzel kızların kaprisli olmalarını anladımda Benim yurdumun koca g**lü kızlarına noluyo onu anlamadım Sanki prenses dünya onların etrafında dönüyo Hadi bi özelliğiniz olsa anlıcam : )

Kadınlara göre erkeklerin tek derdi seksmiş. Zaten ne zaman halı sahaya falan gitsek arkadaşlarla birbirimiz.......

Hi Losers Club : )

derdiniz köfte yemek ise bırakın biraz diyet yapın sonra onlar kendisi gelip söylecektir meşhur köftemizi denedinizmi diye : )

Geri