Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaLf Life 2 - The Orange Box 5 Oyun ! HackheLL FarkıyLa ! [HH Up] [US&RS]
Abi geçen gün format attım virüs yüzünden. Oyunu tekrar yükleyeyim dedim ama upshareyi tıklıyorum hiç bişey çıkmıyor download kısmı çıkmıyor abi noldu linklere öldümü yani şimdi bunlar?
Abi amvo.dll hatasına çözüm için internetten bi kaç şey buldum yazılanları yaptım alakası var mı bilmiyorum ama sonra upshare böyle oldu
abi yardım et upshareyle aynı anda 5 partı indirebiliyorum lütfen yardım et rapidle indirmek işkence ya
Abi tmm nasıl oldu bilmiyorum ama düzeldi bu arada iyiki flood önleyiciniz varmış yoksa fazla flooddan banlanabilirdim Banlanmak sorun olmaz tabi ama sizden ayrı kalmak çok büyük sorun benim için Nete girdimmi ilk tıklayacağım site Www.HackHell.Com heheh
Evet full. Ya Half Life 2 ve Episode Oneı bitirdim Twoya geçtim ama ilk bölümlerde hata veriyor hl2.exe hatası veriyor bi dosya okunamıyor yazıyor ne yapmam lazım
Ya episode twoda bu hata geliyor hl2 ve hl2 episode oneda sorun çıkmadı lütfen yardım edin. bi sitede kısayol oluşturup hedef e -steam -game ep2 bunu ekleyin yazmışlar onuda denedim yine olmadı yardım edin üff ya sonunuda merak ediyorum
slm karma...seni kişisel kurtarıcım ilan ediyorum: )))
HL2 vardı klasörde kazaya kurban gitti...bi daha bulamadım...
bu paketle hem ona hem eklenti paketlerinin bir kısmına sahip oluyorum: )))
çok tesekkürler...
45 part bitti. Kaldı 45 part daha Önceden 2 kere indirmiştim ama birinde kendim sildim çünkü episode two da hata geliyordu birinde de format atmak zorunda kaldım. Neyse bu sefer hiç bi sorun çıkmaz inşallah. Umarım episode twoda hiç hata olmaz.