HaLf Life 2 - The Orange Box 5 Oyun ! HackheLL FarkıyLa ! [HH Up] [US&RS]

EN BÜYÜK HACKHELL BAŞKA BÜYÜK YOK İNDİRDİM KURDUM OYNUYORUM HARİKAYMIS YA I LOVE YOU HACKHELL I LOVE YOU KaRma ABİİİİİİİ. HOLEEEEEEEEEEEEYYY :)

Sabrettim Sabrettim :D Sonunda indirdim Kurdum Sorunsuz Oynuyorum KaRMa ßir efSanesin ;) Teşekkürler Seni AYAKTA Havada Karada Heryerde ALKişLiyorum tşkLer..

Abi geçen gün format attım virüs yüzünden. Oyunu tekrar yükleyeyim dedim ama upshareyi tıklıyorum hiç bişey çıkmıyor download kısmı çıkmıyor abi noldu linklere öldümü yani şimdi bunlar?

Abi amvo.dll hatasına çözüm için internetten bi kaç şey buldum yazılanları yaptım alakası var mı bilmiyorum ama sonra upshare böyle oldu
Upsharegitti.jpg

abi yardım et upshareyle aynı anda 5 partı indirebiliyorum lütfen yardım et rapidle indirmek işkence ya :(

Abi tmm nasıl oldu bilmiyorum ama düzeldi :) bu arada iyiki flood önleyiciniz varmış yoksa fazla flooddan banlanabilirdim :)Banlanmak sorun olmaz tabi ama sizden ayrı kalmak çok büyük sorun benim için :) Nete girdimmi ilk tıklayacağım site Www.HackHell.Com heheh:)

Çok Teşekkürler Allah Razı Olsun..
Eğer Yazın Sınırsıza Geçersem İndirecem..
5 Oyunda Full Dimi?

Evet full. Ya Half Life 2 ve Episode Oneı bitirdim Twoya geçtim ama ilk bölümlerde hata veriyor hl2.exe hatası veriyor bi dosya okunamıyor yazıyor ne yapmam lazım :(

hl2hatas.jpg

Ya episode twoda bu hata geliyor hl2 ve hl2 episode oneda sorun çıkmadı lütfen yardım edin. bi sitede kısayol oluşturup hedef e -steam -game ep2 bunu ekleyin yazmışlar onuda denedim yine olmadı yardım edin üff ya sonunuda merak ediyorum :(

Ya yardım edecek yok mu ya hep aynı yerde böyle oluyor yardıııııııııımmmmmmmmm....

Ya karma abi sen cevap ver bari bilmiyorum de burda olduğunuzu bilsem yeter he yok mu yardım edebilecek birileri ya?

Konuyu doğru yer olan oyun sorunLarına açmışsın sağoLsun PRotype'da yardımcı olmuş.. işi ehLine ßırakmak Lazım =)

Abi oyunu sen upload ettiğin için soruyorum eğer oynadıysan sende böyle sorun çıktı mı? Yoksa bu hata tek bende mi?

Neden ben ya neden ben :(:(:(:(:(:(:(

Abi upshareler ölmüş tamda çözümünü bulmuşken yaa pöfff :(Abi uplarmısın tekrar 90 linkciği :(

Kaldım ortada kel gibi upsharelere Allah Rahmet Eylesin artık ne diyim :(

ßiz ßoşuna code içine aLmıyoruz LinkLeri chemicaL mümkün mertebe kopyala yapıstır yapın.

Abi linkler düzelmiş çok seviyorum seniiiiiiii.:) Metallica, Rob Zombie, Black Sabbath hikaye KaRma abim şahane :)

slm karma...seni kişisel kurtarıcım ilan ediyorum: )))
HL2 vardı klasörde kazaya kurban gitti...bi daha bulamadım...
bu paketle hem ona hem eklenti paketlerinin bir kısmına sahip oluyorum: )))
çok tesekkürler...

45 part bitti. Kaldı 45 part daha :) Önceden 2 kere indirmiştim ama birinde kendim sildim çünkü episode two da hata geliyordu birinde de format atmak zorunda kaldım. :( Neyse bu sefer hiç bi sorun çıkmaz inşallah. Umarım episode twoda hiç hata olmaz. :(

Geri