HaLf Life 2 - The Orange Box 5 Oyun ! HackheLL FarkıyLa ! [HH Up] [US&RS]

upshareler dün vardı bugün gitmiş. 70 part indirdim . şansa bak.Napcaz şimdi. eksikleri rapid den indirsem olurmu yada upsareler tekrar yüklenecekmi .lütfen birisi cevap versin.....

Öff ya ne yaptıysam olmadı. Yine aynı hatalar yaa öf be öfff.. Episode 2 de yine eskiden gelen hata geliyor. Bir türlü geçemdim şu hatayı. Ne dendiyse yaptım ne gerekirse denedim olmadı. Hay doğduğum güne lanet olsun pöfff acayip gerildim ya. Ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaa:(:(:(

karma rapid olmayan linkler olsa özellikle 65-80 arası ..günde 30 part indirdim şimdi rapidle 4 tane zor indirebiliyom bitmeyecek böyle nedense rapid de sorun mu var ne yarıda kesiyo 4 dür tek partı indiremedim

walla helal olsn bunu indircek kişi zeka sorunu vardır kesn hazır al daha iyi bende oyunu anlatıo sandım meğersem link miş :D iyi upload etmişsin üşenmeden

walla helal olsn bunu indircek kişi zeka sorunu vardır kesn hazır al daha iyi bende oyunu anlatıo sandım meğersem link miş :D iyi upload etmişsin üşenmeden

zeka sorunumu? gelde sana zeka nedir öğretiyim ezik. sen indirmiyosan o senin problemin
sen git atari oynamana devam et. 4096 sınırsız netim var.neden indirmiyim.8 satte 30 part indirdim normalde 24 saat bile sürmez.rapide düştük yoksa 10 defa bitmişti.

bu orange box ta half life 2 episode 2, portal ve T.Force çalışıyo ama diğerlerinin içinde harita yok :) Yani hepsi fullllll değil ama paylaşım için tşkler

Karma çok tşkler indirdim kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor emeğine sağlık

yaw bi sorun var ben bu iso yu Double Layer Mexell 8.5 GB lık DVD ye yazamıyom ne yapacam bilmiyom nasıl iso bu anlamadım 8980 MB yani 8.9GB böle bi CD var mı dünyada

gerçekten takdire değer bir oyun ve upload...teşekkürler

keşke rapid olmasıydı da indirebilseydim ama yinede inanılmaz bir çalışma çok teşşekürler

yaw bi sorun var ben bu iso yu Double Layer Mexell 8.5 GB lık DVD ye yazamıyom ne yapacam bilmiyom nasıl iso bu anlamadım 8980 MB yani 8.9GB böle bi CD var mı dünyada

bende ayın sorunu yaşıyorum ama galiba başka bi programla açıp ayrı ayrı çıkartacağız ? çözüm nedir hocam bi açıklama yaparsanız şimdiden teşekkürler

ellerine sağlık arkadaşım 90 part hepside çalışıyor ama benim sorunum var,
bunu cd ye yakmammı gerekiyor?
8.5lik dvd yetmedi boyut başka nasıl yakabilirim?

HeLaL oLsun vaLLahi çok süper bir çaLı$ma..Te$ekkürLer KaRma .. =)

arkadaşlar sanırım yöntemi buldum dvd ye yakmaya gerek kalmadan :)
rar dan çıkan iso yu sağ tuş yapın klasöre çıkart tob-dtn/ tıklayın tekrar bi rar çıkarımı veeeeee yükleyin
ii oyunlar :)=

arkadaşlar sanırım yöntemi buldum dvd ye yakmaya gerek kalmadan :)
rar dan çıkan iso yu sağ tuş yapın klasöre çıkart tob-dtn/ tıklayın tekrar bi rar çıkarımı veeeeee yükleyin
ii oyunlar :)=

Çok akılcıl bir yaklaşım bunu nasıl düşünemedik acaba :) Ama ben inatla DVD ye yazmak istiyorum..

karma 90 partı sıkılmadan nası upload ettin :saskin

Geri