HaLf Life 2 - The Orange Box 5 Oyun ! HackheLL FarkıyLa ! [HH Up] [US&RS]

upload için cok sagolunda benim anlamadıgım şey,black site arena 51 123 part ben onu indirdim bi teşekkür ettim siz nerdeyse kendiniz upload ederken cok sıkılmış gibi yazmışsınız buraya gereğinden fazla,bi ilgi var yalakalık seviyesinde modlarla yada admin ler le aynı kefede olmak sıradan bi misafiri bu kadar sevindirir mi bilmiyorum,belki biraz sert oldu ama kusura bakmayın her şeyinbi ölçütü olması lazım hachell cok iyi bir site e-booklarından proglamlarından bir cok kez yararlandım.Ama bu 90 part için finalde onla ilgilendim daha önce olsa sorun değil ama 87 partta cilt BOZUK, 90. parttada Şifre hata veriyo 89 partı aynı şifreyle çıkartıyorum da 90 da artık nasıl bi hata olduysa ? Bimiyorum bi çözümü varsa sölemnizi öneririm,uploade eden kadar download eden de cok önemli kimse download etmese upload diye bi şey olmazdı herhalde zaten 1024/256 türk telekom bile download önem veriyor.Kısa bi sitem işte,birazda durum analizi :)

upload için cok sagolunda benim anlamadıgım şey,black site arena 51 123 part ben onu indirdim bi teşekkür ettim siz nerdeyse kendiniz upload ederken cok sıkılmış gibi yazmışsınız buraya gereğinden fazla,bi ilgi var yalakalık seviyesinde modlarla yada admin ler le aynı kefede olmak sıradan bi misafiri bu kadar sevindirir mi bilmiyorum,belki biraz sert oldu ama kusura bakmayın her şeyinbi ölçütü olması lazım hachell cok iyi bir site e-booklarından proglamlarından bir cok kez yararlandım.Ama bu 90 part için finalde onla ilgilendim daha önce olsa sorun değil ama 87 partta cilt BOZUK, 90. parttada Şifre hata veriyo 89 partı aynı şifreyle çıkartıyorum da 90 da artık nasıl bi hata olduysa ? Bimiyorum bi çözümü varsa sölemnizi öneririm,uploade eden kadar download eden de cok önemli kimse download etmese upload diye bi şey olmazdı herhalde zaten 1024/256 türk telekom bile download önem veriyor.Kısa bi sitem işte,birazda durum analizi :)

Son part hariç bütün partLarın boyutLarı aynı oLmaLı arkadaşım.. Hepsinin boyutLarını bi gözden geçir eksik inen partLarda arşiv hatası şifre hatası vermesi normaL.. Oyun yüzLerce kez indiriLdi sorunsuz..

baba helal yaaa:D o nekadara part öyle...hemen indiriyorum emeğine sağlık...

cok sagol acıklaman için,bende dediğin gibi yaptım partların mb ları aynıydı şu anda evde değilim gidince bi daha bakıcam,cevap için teşekkür ederim,kolaylıklar.

KaRma -anladığım kadarıyla Özcan Abi :)) - 7. partın bulunduğu rapid sunucusu çökmüş, bi zahmet tekrar upload edebilir misin? bu arada insanüstü sabır gerektiren bi upload, emeğine sağlık;)

hocam inanmıorum ya..en çok shark ın bi upload ı nı görmüştüm sanırım
bu 90 part ne dmek

ayakta deil amuda kalkarak alkışlıyorum usta :D

modum sana kocaman teşkler

teşk. ettim ama modum daha 2. ciyi indirirken hata verdi. indiremedim :saskin

bu flash get ile toptan indirme varmı ya :) hani bu linkleri tek seferde sıraya koysa. tşk emeiğin için.

Oyun iso dosyasımı diye soracaktım. Okuduğum yorumlara göre iso olduğuna karar verdim:D Bu arada KARMA'ya büyük alkış. Aga eline sağlık valla bende isosu yoktu bunu indireceğim mutlaka. Bu arada DVD ye yazmak isteyen arkadaşlar double-layer dvd ye para vermeyin bence zaten sığmıyormuş:D Onun yerine winrardan 4 gb lik dosyalar halinde 3 part oluşturun. Öyle DVD ye yazın. Kuracağınız zamanda isoyu daemondan açarsınız.

kardeş bu oyunu ben 1 sene önce indirmiştim herkesde wardır diye upload etmediydim bilsydim ben upload ededim
bide bilginize eğer 2 dvd nin içindeki herşeyi kurarsanız oyunun yaklaşik boyutu 40 gb dır haberiniz olsun
yok ben indiremem diyosanız oyunun fiyatı 40 dolarla 50 dolar arsında deişiyor orjinal alsanız daha ucuza geliyo bu şirketin oyunlarına bu yüzden baylıyom ne sisteminizi zorluyor ne grafikler den ödün weriyolar (oyuundaki her türlü nesne silah olarak kullanılabiliyo yerdeki daşi bile kullanabiliyonuz) ne de fiyatı pahali
bişeydaha oyunun standart boyutu 2 dvd (1 dual dvd) bendede 2 dvd olarak bulunuyo
ah su episolon3 çiktasa oynasam ah

Yalnız ep2 de sorun var gibi... Oyunun ortasında hata verip kapanıyor.

Harika paylaşım ama
kotacıyız bi de üstelik rapidle ilşkiye girmem lazım:D:D indirebilmem için:D

fps denince akla ilk gelenlerden. teşekkür ederim.

söyleyecek söz bulamıyorum, içimden "yuhhh" diyesim geliyo :D

emeğine sağlık...

hocam eline saglık fakat:

oyunda sorunmu var loadinglerde donuyor hep böyle bir sorun yaşayan varmı?

Geri