Hackhell'a Ufakta olsa bir katkınız olsun istermiydiniz?

ya ben http://client.alexa.com/install/AlexaInstaller.exe bunu ındırıodum %99 da bu hatayı verdı

52nutlk.jpg

daha sonra silmeye çalışdım bu seferde bu hatayı verıo bunu nsl halledebilirim ?

4zon2q8.jpg

AlexaInstaller(2).exe.part ne alaka =) tekrar denermısın ındırmeyı hatta yukarıda verdıgın lınke sag tıklayıp hedefı farklı kaydet dıyerek indirebılırsın. sımdı denedım verdıgın lınkten ındı yıne alexa toolbar

anna indi saol :D

ama o masaustundekılerı sılemıyorum ya onu nsl sılebılırım =)

edit : ohbe sildim sonunda :D

walla abi evde 2 tane bilgisayarım var yükledim ikisinide zaten diz üstü 7/24 açık hackhellde hiç çıkmıyor umarım iyi bir yere geleceğiz ben buna inanıyorum iyi varsın HH

Help Me !!! explorerinkini kurdum
i100189_1.JPG

firefoxunkini indiremiyom :vur

11.746 olduk :=)

Dark indirdiğimiz bu toolbar diğer gezdiğimiz sitelere de faydalı oluyor deil mi?

neccko nunda dedıgı gıbı 11.746 olduk =) hepınıze tesekkurler arkadaslar

Dark İndirdimde Her Explorer Açısımda Virüs hatası veriyo yaff Bunun sorununa yukarda deginmişin zararı yok die ama cok ugrastırıyo çözüm yok mu ;)

bu bir çeşit microsoftun açığıdır bir ka ç html kodla virüs diye yedire biliyorsun özellikle karspersky ötüyo bence expoller 7 yükle

Hackhell in kalkınmasına yonelik her olayda yapabılecegım en iyi seylerı yapmaya hazırım.
Yaşasın Hackhell.com
Yaşasın Dark Angel :)
nasıl da yag cekıom ama:)
abüüü:)

evet nihayet hackhell ilk yüzde görünüyor. ama biri bana bu sıralamanın neye göre yapıldığını anlatabilirmi acaba.

Yakala2-1.jpg

9,937 :=)

acaba bunu opera için olanı yokmu bizde elimizden geleni yapalım

firefox için olan link sorunlu galiba bi kontrol ederseniz iyi olur
bi de bu baslıgı daha gorunebilir bi yere koyarsanız daha iyi olur burda fazla farkedilmiyo mesela ben tesadufen gordum anasayfaya ekleseniz cok daha yararlı olur bence

Yakala2-2.jpg

Adım adım gidiyoruz =)

Geri