- Reaction score
- 0
sitenin kapalı olması Türkiye sıralamasında geriye düşmemize neden oldu....
ama genel sıralamada yükseliş devam ediyor...
ama genel sıralamada yükseliş devam ediyor...
Dark_Angel' Alıntı:Üşenmeyip alttaki yazıyı okursanız sevınırım.
Alexa, dünyaca ünlü Amazon firmasına ait bir web site. Web sitesine girdiğimiz zaman, en fazla trafiğe sahip olan web sitelerin listesini görürüz. İnenler, çıkanlar, yeniler vs. Peki Alexa, web sitelerinin trafiğini nasıl ölçüyor?vs...vs...vs.....
Kaspersky için uyarı verdiği zaman sag alt tarafda cıkan uyarının altında güvenli bölgeye al yada add to thrusted zone dersen sorunun kalmazexplorer33' Alıntı:kaysperksy deli etti beni. bide işe yaraması için hep toolbarr dan mı site açacaz, yoksa araç çubuğundan mı acaba. burayı çakmadım![]()
Firefox için olanını burdan indirebilirsin,kurulumu ise basit, bi firefox sayfası açıp bunu üzerine taşımak yeterli olacaktır ondan sonraki adımlarda kolayDarkCrab' Alıntı:Daha Önce bir Arkadasta yazmıs cevap verılmemiş. Opera İçin Olan varmı ? Ben Operayı daha sık kullanıyorum. arada da mozilla fakat mozilla link'i bozuk. sadece internet exploer linki calısıyor.
İlgilenirseniz sevinirim...
quantum28' Alıntı:iiide daha indirmeden %95 e geldi virüs buldu ne iş oluyo bu hatta 95 te kaldı dahada ilerlemio
ramonto' Alıntı:ben de yardımcı olmak istiyorum, bu hepimizin sitesi ama NOD 32 neden virüs algıladı, 3 kez denedim aynı hata mı var acaba ?