Hackhell'a Ufakta olsa bir katkınız olsun istermiydiniz?

sitenin kapalı olması Türkiye sıralamasında geriye düşmemize neden oldu....

ama genel sıralamada yükseliş devam ediyor...

verdiğin bilgiler için teşekkürler forma bu şekilde bi katkim olacaksa ne mutlu bana..hemen indiriyorum...

Alexa toolbarı kullanmanın ne gibi faydaları var biliyormuydunuz ?
Yakında...

kardeş şimdi benim anlamadıgım biz bunu kaydedince bilgisayaramı kaydoluyor eğer öyle ise ben hep kafeden açıyom nasıl olacak bi bilgi verseniz iii olur şimdiden tşkkk....

Valla Bende YÜkledİm İnŞallah Hackhell E Bİ Yarari Olur De İİce Sewİnİrİz...

firefox eklentisiymiiş bende diyorum noluyor =) tamamdır kurdum bende :goz:

TeŞekkÜr Edİlmesİ İÇİn DeĞİl;teŞekkÜr Etmek İÇİn Yapin!!!!!

Dark_Angel' Alıntı:
Üşenmeyip alttaki yazıyı okursanız sevınırım.

Alexa, dünyaca ünlü Amazon firmasına ait bir web site. Web sitesine girdiğimiz zaman, en fazla trafiğe sahip olan web sitelerin listesini görürüz. İnenler, çıkanlar, yeniler vs. Peki Alexa, web sitelerinin trafiğini nasıl ölçüyor?vs...vs...vs.....

kesinlikle indirdim ve kurdum her ne kdr kaspersky çığlık atıp dursada umursamadım valla.....ben üye olalı çok olmadı belki ama siteye bayıldım hergün burda saatlerim geçiyor...tamamen harika bi site ve bilmediğim bir sürü şeyi burda öğrendim...hoş şikayetçi olduğum konular var ama siteyle değil içerisindekilerle ilgiili...bu sitenin kalitesini düşüren menfaatçi kiişiler çok tşk almak için konu açıp yardım edicem fln deyip etmeyenler gibi....ama dedim ya sitenin kendi harika...hele ki resimli anlatımlar bilmeyenler ve yeniler için süper....heleki hellboy726'nın resimli anlatımları ve uploadları süper...uzun zaman sonra ilk defa bi siteye bağlandım kaldım....bunun için site yönetimine tşk ediyorum....bu kdr çok ve farklı içeriğin bir arada olduğu ve herkesin aradığını bulacağı bir ortamı kurdukları için...:clap

evet arkadaşlar sizlerin karakterine bırakıyorum çünkü bu denli sömürdüğümüz ve saatlerimizi başında geçirdiğimiz bir site için şu ufacık şeyi dahi yapmıyorsak yuh bize.....

TEŞEKKÜR EDİLMESİ İÇİN DEĞİL;TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN YAPIN!!!!!!

ya ben indiremiyorum programı hata veriyo nod32 kullanıyorum dediğiniz gib onu kapattım ama yine de aynı hatayı veriyo ne yapcam yardım edin

hata bu
internet explorer şunu yükleyemiyor:
sunucu bağlantısı normal olmayan biçimde sonlandı.

kaysperksy deli etti beni. bide işe yaraması için hep toolbarr dan mı site açacaz, yoksa araç çubuğundan mı acaba. burayı çakmadım :D

explorer33' Alıntı:
kaysperksy deli etti beni. bide işe yaraması için hep toolbarr dan mı site açacaz, yoksa araç çubuğundan mı acaba. burayı çakmadım :D
Kaspersky için uyarı verdiği zaman sag alt tarafda cıkan uyarının altında güvenli bölgeye al yada add to thrusted zone dersen sorunun kalmaz

toolbarı kurduktan sonra eskiden internete nasıl giriorsan o şekilde girmeye devam et =)

yani toolbardan girmene gerek yok

Daha Önce bir Arkadasta yazmıs cevap verılmemiş. Opera İçin Olan varmı ? Ben Operayı daha sık kullanıyorum. arada da mozilla fakat mozilla link'i bozuk. sadece internet exploer linki calısıyor.
İlgilenirseniz sevinirim...

iiide daha indirmeden %95 e geldi virüs buldu ne iş oluyo bu hatta 95 te kaldı dahada ilerlemio

ben de yardımcı olmak istiyorum, bu hepimizin sitesi ama NOD 32 neden virüs algıladı, 3 kez denedim aynı hata mı var acaba ?

Arkadaşım antivirüsünün korumasını 3 dk durakat reklam içerikli oldugu için engelliyo

DarkCrab' Alıntı:
Daha Önce bir Arkadasta yazmıs cevap verılmemiş. Opera İçin Olan varmı ? Ben Operayı daha sık kullanıyorum. arada da mozilla fakat mozilla link'i bozuk. sadece internet exploer linki calısıyor.
İlgilenirseniz sevinirim...
Firefox için olanını burdan indirebilirsin,kurulumu ise basit, bi firefox sayfası açıp bunu üzerine taşımak yeterli olacaktır ondan sonraki adımlarda kolay
http://rapidshare.com/files/56235709/searchstatus-1.18-fx_fl.xpi.html

quantum28' Alıntı:
iiide daha indirmeden %95 e geldi virüs buldu ne iş oluyo bu hatta 95 te kaldı dahada ilerlemio
ramonto' Alıntı:
ben de yardımcı olmak istiyorum, bu hepimizin sitesi ama NOD 32 neden virüs algıladı, 3 kez denedim aynı hata mı var acaba ?

Arkadaşlar bu virus deil, antivirüsler bunu reklam içerikli yazılım olarak gördükleri için engelliyorlar,
Kaspersky kullanıyorsanız uyarı cıktıgında aşagıda add to thrusted zone veya güvenli bölgeye al yazısı cıkar ona tıklarsanız guvenli bolgeye alır ve bi sorun kalmaz

Hala ie kullanan arkadaslara sesleniyorum artık bırakın ie yi firefox cok daha guvenli hızlı ve mükemmel bi program :=)

Bundan bi kaç ay öncesi bende firefoxu hiç sevmiodum ama şimdi onsuz olmuo :D

Geri