Hackhell'a Ufakta olsa bir katkınız olsun istermiydiniz?

HH için Herzaman [ reklam alınca paranın yarısını isterim :p ]

destekleyen arkadaşlara teşekkürler şuanda çalışmalar sürüyo çok kısa bir süre sonra duyarlı davranan bizi destekleyen üyelerimize çok özel süprizlerimiz olucak..

zaten hackhell o listenin başında olmayı hak ediyor

Çok Önemlİ

arkadaşlar herkese ii akşamlar ve ii eğlenceler dilerim forma yeni üye oldum
BEDİRHAN GÖKÇE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE İSİMLİ ŞİİRİ OKUMUŞ
VE ŞİİRİN ARKASINDA BİR FON MÜZİĞİ KULLANMIŞ. O FON MÜZİĞİNE İHTİYACIM VAR BEDİRHAN GÖKÇENİN SESİNİ SİLMEYE ÇALIŞTIM AMA SÖZ YERLERİ KESİK KESİK OLDU. BANA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. ÇOK ACİL LÜTFEN
TEŞEKKÜRLER İLGİNİZE SAYGILAR....

vay be ratingler birden bire artmış. 2 haftandan az oldu 1300 puan yükseldi HH.. yakında ilk yüze gireriz...:) :)

14.714 olmusuz =) ve ıstatıstıklerde bu sekılde devam etmesı halınde 1 hafta sonra cıddı bır dusus gozukuyor destekleyen arkadaslara tekrar tesekkurler.

Dark_Angel' Alıntı:
14.714 olmusuz =) ve ıstatıstıklerde bu sekılde devam etmesı halınde 1 hafta sonra cıddı bır dusus gozukuyor destekleyen arkadaslara tekrar tesekkurler.
Gerçektende duyarlı üyeler varmış Alexa'daki yükseliş hissedilir derecede farkediliyor...

1-10.jpg

benim zımbırtı bu kadar doldu..hediyemin büyüklüğü de değişecek değil mi buna göre :)

firefox kullanıyorum linke tıklayınca bişi çıkmıyodu bağlantı konumunu kopyalayınca oldu teşekkürler dark ve duyarlı kardeşlerime..

bu olay ilk verildiğinde Türkiye de 200 küsür bi sıradaydık şimdi baktım 178.liğe kadar çıkmışız....
daha çok kişinin bu alexayı inddirmesi gerek....

suankı lıstedekı durumumuz 12.951 bu baslıgı actıgımda 16.200 lerdeydık. Duyarlılıgınız ıcın tesekkurler arkadaslar ınanın bu sekılde duyarlı davranan uyelerımıze ole suprızlerımız olucakkı altında kalmıycaz merak etmeyın ;)

Kurdum :) 12.951 sıradayız :) sunu 1. sıra yapsakta duz hesap olsa :) nerde dıger uyeler

toolbarı bın kısı kursa ole dolassa 2 haftaya ılk 10 dayız =)

Siteyi daha iyi yerlere getirmek için lütfen sağduyulu olup toolbar ı indirip kuralım ;)

Geri