Hackhell'a Ufakta olsa bir katkınız olsun istermiydiniz?

bu duyuruyu yeni gördüm kusura bakmayın arkadaşlar...başka bölümlere çok dalmışım duyuruları hiç okumamışım.Şu anda işteyim eve gidince yükleyeceğim bunu.çorbada bizim de tuzumuz olsun...

harbiden bende yenı godum cok uzgunum o kdar foruma katılıyoruz katkımız yok :( hemen ındırdım ve msj yazıyorum nozilla ıcın yukeldım sağ altta alexa ve pagerank dıye yazı cıktı :) ins katkımız daha cok olur :)

Yükşelişe devam : )=
Yakala1-5.jpg

hackhell'e mademki faydali olabilecegiz bunu indirmekle kesinlikle bir cok arkadasin sagduyulu davranip indirecegine inaniyorum,bunu zaman gösterecek....basarilanizin devamini ve en kisa zamanda ilk 100 e girme heyecaniyla.....

Dark üstad ben firefox kulaniyorum,Bugün katkim olsun amaciyla indirmek istedim ama indirmiyor??? yani firefox icin olan linke tikliyorum sayfa degisiyor ama birsey olmuyor yani bos sayfa aciyor.bilgine...

kursun' Alıntı:
yani firefox icin olan linke tikliyorum sayfa degisiyor ama birsey olmuyor yani bos sayfa aciyor.bilgine...

firefox için olan linke sağ tıkla farklı kaydet de.
ondan sonra firefoxu çalıştır sol üstten dosya seçeneğine gel...oradan da dosya aç seçeneğini tıkla..sonra indirdiğin dosyayı ekle..kurulum başlayacaktır....

Yakala2-3.jpg

Su an alexanın sitesine giremiyorum girebilsem bakacam türkiye de kacıncı oldugumuza :=)

4zxv1b4.gif

turkcell'ı gecmemiz an meselesi =P adım adım ilk 10 a ilerliyoruz :goz:

Ösym,antu,akbank Gii siteleri geçmişiz =)
Artık Kimse durduramayacak
en yakın zamanda ilk 10 inşaLLah..

keşke daha önceden görseydim ya ilk iş bunu yüklerdm nese yeni yükledm ama her gün kaç kez girip kaç saat geçiriorm sitede :)

Bize bu kadar faydası olan bir site için yaptığım şey hiçbirşey. Daha başka yapabileceğim birşey var mı ?

Edit: İşte budur :):):

504ooq0.jpg

indirdim, güzel bişiy. hackhell için lafı bile olmas :]

62.Sıraya yükseldik =) bekle bizi ilk 10
Yakala1-8.jpg

tabi kardeşim ne demek bi bunu indirip kurmuşuz çok mu?damlaya damlaya göl olur demişler.

net bağlantım kesik olmamasına rağmen %99 a gelince internet explorer sunucusu sıfırlandı hatası çıkıyor.
hem flashget hem de hedefi farklı kaydetle indiremedim.

tühhhhh keşke önceden görseydim bu konuyuu... hackhell de gecirdiğimiz onca zaman boşuna gitti valla.
neyse geç kalmadık herhalde hemen kuruyom...:)

DARK alexa nın sitesinde "browser versiyon not supported" gibi salakca bi yazı çıkıyor. nasıl desteklemez firefox u yaaa. deli oldum şimdik. napcaz??

Bende yeni format attım neyi unuttum die düşünüyordum şimdi aklıma geldi :D

Geri