Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hackhell'a Ufakta olsa bir katkınız olsun istermiydiniz?
Sonunda indirip kurdum yawww hadi bakalım:biggrin :biggrin bu arada biraz once alexa dan baktım dünya da internet kullanıcılarının onbinde 1 i hackhell e giriyomuş:clap :clap
bize bu bilgiyi verdiğiniz için teşekkürler sitenizin bilgisayarı biraz daha iyi öğrenmemin katkısını var yardımınız çok bizde tanıtımda bir faydamız olursa seviniriz umarım bu çabalarınızın karşılığjnj alırsınız başarılar
bu Ne biçim bir yorumdur yaaa varmı böyle bi yorum ben dışardan giriorum bende hackhella takılıorum nolcak şimdi ??? nereye kuracam bu programı ???
birde forumda yetkilisin işi çığırından çıkarmayın arkadaşım konu açılmış isteyen kurar programı isteyen kurmaz bu site bir forum ise ve halka açık ise isteyen kurar bu tür mantıkla bu işler yürümez arkadaşım
Ayrıca şöyle bişey eklemek isterim..
Alexa Firefox için adons çıkarmıştı şimdi gerçek veri gönderen Toolbarı çıkarttı..Yani 4 5 ay oldu =)
Firefox dan bu sayfaya girerseniz https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5362
İnstall now yazan yere tıklayın kurulum direk gerçekleşecektir..:goz: