Hackhell'a Ufakta olsa bir katkınız olsun istermiydiniz?

ustekı arkadas "virus" dedı ya.. ben kurmam bunu:durdurun

kurmayan top olsun

kanka sana katılıyorum sitenin işine yaradığını düşünen herkesin kurması gerek zaten bu aynı zamanda sitenin devamlılığına da katkıda bulunacaktır. Arkadaşlar lütfen bu konuda daha hassas davranalım forumumuzu koruyalım forumumuza sahip çıkalım bu sayede hem kendimiz yükselelim hem de forumumuzu yükseltelim. hadi bakalım şimdi hep beraber ne yapıyoruz???

Tabi ki alexa toolbar ı indiriyoruz...

r9jwgw.gif

güzeL durdu açtı biraz rengi :)
geç oLdu ama güç oLmadı

SaoL Dark, hemen Kurcam in$ en yakın zmnda üyeLerinin de yardımıyLa HackHeLL'de iLk 100'e qirecektir...

arkadaşlar acilll şimdididen tşk vivid workshop 2007 the complete automotive database 20006da olur

sayın başkan dark angel ben mesajda herkes indirsin dedim ama ben indirdim ve kullanamadım
daha doğrusu alexa yı kurdum fakat toolbar çıkmadı hala proğramlar arasında görünüyor ama toolbar çıkmadı aceba yine işe yarar mı?
silip tekrar kurdum yine değişmedi destek olmak istiyorum yardım lütfen zaten benim ziyaretim hackhelle yeter çünkü ben en az 17 saat/gün hackhell deyim
bilgisayarım ise 24 saat hackhell de ben uyuyorum ama o uyumuyor taş gibidir makinam taş... Lütfen cevap...
Özellikle başkan... Sen anlarsın bunun derdinden...

bu site bize bu kadar destek olurken bizimki devede kulak kalacak ama yükledim bile acizen katkımız olun... benden tamadır arkadaşlar

slm lütfen bna yardımcı ol çok acil bn anlamıorum bu işlerden ama birinin msnine girmek zorundayım nasıl yapacam bilgi werirsen çok sewinirim teşekkür ederim

bna biri yardım edebilirmiiiiiiiii?????????????????????

kimse yokmuuuuuuuuuu kidemli birini arıorum bna yardım edecek??:((

wallahi kurmak istedim ama nod32 virüs var dedi ve sildi :(( demek ki virüs varmış... :(

Bu sistem kesinlikle virüs içermemektedir. Ancak hangi sitelere girdiğinizi takip ettiği için virüs programlarınca uyarı verebilmekte trojan gibi görmelerine yol açmaktadır.

Bu Program virüs ya da trojan içermemektedir.

Antivürüsleri kapatıp kurun..

PEKİ OPERA İÇİN OLANI VAR MI

UZUN ZAMANDIR FİREFOXu KULLANIYORDUM AMA ARTIK OPERA KULLANIYORUM

Hımm Galiba Opera İçin Olanı Yokk...

Kurulum işlemine hemen başlıyorum

hemen indiriyorum herşey sitemiz için arkadaşlar<:eek:)<:eek:)<:eek:)

Ben tesadüfen görüp kurdum.Bence bütün üyelere özel mesajla bildirilmeli

Geri