HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

tatlı rüyalar team ben yatar :)

ßugun Şu Portoyu Dagıtırız İnşaLLah.. Gerçi 1-0 oLsun Yürekten oLsun ßiz Razıyız.. (=

Hocu o Portoyu dağıtırız. cuma günü yarı final oynarız orda da dağıtırız artık kim çıkarsa pazar günü de hem barış kupasını hem süper kupayı aldık mı tadından yenmez. yıllarca konuşuruz la

Hocu o Portoyu dağıtırız. cuma günü yarı final oynarız orda da dağıtırız artık kim çıkarsa pazar günü de hem barış kupasını hem süper kupayı aldık mı tadından yenmez. yıllarca konuşuruz la

Mami Yavrum Agzından ßaL DamLıyor ßaL.. (=

selam canlar..görüşmeyeli nasılsınız =) özlemişim sizleri yaa..

linkte kız tavlama sanatı diye bişey çıkıyo abi hayırdır bize manita mı ayarlıycan =)

az beklemek lazım..ne varsa o kızın altında var zaten..görüntü hemen altta açılıyor.. =)haa baktın olmadı, geceyi renklendirme adına bu tür atraksiyonlara da girilebilir ;)

Hoşgeldin abi bizler iyiyiz.
Seni sormalı : )

eyw. bende iyiyim ama hafiften uykusuzum o kadar =)

Link paylayşmak serbestse bende cok maç linki var hemen paylasım alt alta :D istediginizden isleyin :D

bölüm kurallarında bu konuyla alakalı bir madde yer almıyor..sanırım serbesttir..bu konu hakkında benden çok daha bilgili olan arkadaşlar mevcut, eğer serbestse yeni linkleri bekliyoruz=)

bu arada rütbem değişmiş..sebep olanlara ve değiştirene teşekkür ediyorum..yakışmış bee =)

bölüm kurallarında bu konuyla alakalı bir madde yer almıyor..sanırım serbesttir..bu konu hakkında benden çok daha bilgili olan arkadaşlar mevcut, eğer serbestse yeni linkleri bekliyoruz=)

bu arada rütbem değişmiş..sebep olanlara ve değiştirene teşekkür ediyorum..yakışmış bee =)

KartaLLara ne yakışmaz ki... HayırLı oLsun

Geri