Güngören'de PatLama!..

MOBESE KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI
OLAY YERİNDE İKİ ŞÜPHELİ PAKETİN BULUNDUĞU BELİRTİLİYOR

27.07.2008 23:01
AYRINTILAR GELİYOR...

Kaynak

PATLAMADA PKK ŞÜPHESİ
EMNİYET BU İHTİMALİN ÜZERİNDE DURUYOR

27.07.2008 23:08

PKK'ya yönelik son harekatların ardından istihbarat birimlerine terör örgütünün büyük kentlerde eylem hazırlığı yaptığı bilgisi geçmişti. Emniyet birimleri araştırıyor..

AYRINTILAR GELİYOR..

Kaynak

Tüm yararlılara geçmiş olsun, ölenlerimizin mekanlar cennet olsun, daha bunun gibi çok haber görürüz bu terör bitmedikce..bu lanet teröre zerre kadar sempati duyan ve yardımı dokunanda elbet birgün o kalabalıkta yerini alır.............hackhellden canlı yayın devam edecek........

1 mayıs da kargasa olacagının istihbaratını alan emniyet
konsolosluk ve bu saldırının olacagı istihbaratı konusunda ne yapıyordu acaba

böyle birşey olamaz. ben böyle ş..refsizlik görmedim masum insanlar ne istediniz be ......

3. BOMBA İHBARI
BÖLGEDE OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

27.07.2008 23:45
AYRINTILAR GELİYOR..

Kaynak

Terör gösterisi yapılıyo pkk bayrağı açılıyo kimse içeri bile atmıyo bunları verin akp ye oyunuzu işte bu akp ye oy verenşer ölen vatandaşlarımızın sorumlusudur...

Allah kahretsin bu şerefsizLeri ... Bize 10 dakikaLık yoL uzakLığında =(..TehLikenin dibindeyiz bu Şerefsiz hainLerin yüzünden ...

ya şu durumda siyaset yapmayın gözünüzü seveyim bizim canımız burnumuzda kimseye ulaşamıyoruz gidemiyoruz da ooff offf

Allaha Emanet Yaşıyoruz Artık Öyle bir Dönemdeyizki arkadaslar allah Kimsenin acısnı Bize göstermesin :( Yapanların allaha Havale ediyorum

Bomba imha uzmanları İstanbul Akmerkez'de şpheli bir pakete müdahale ediyor...

27 Temmuz 2008 22:52

İstanbul Güngören'de meydana gelen ve 10'dan fazla kişinin yaşamını yitirdiği patlamanın ardından İstanbul Polisi'ne bir de şüpheli paket ihbarı geldi.

Etiler'de bulunan Ak Merkez önündeki şüpheli pakete bomba imha ekipleri müdahale ediyor!..

haber3

yeter ya siyasetinize baslıyacam okadar insan ölmüş yaralılar var siyaset peşindesiniz şov peşindesiniz smod arkadslardan rica ediyorum su siyaset yapan sahsiyetlerin mesajlarını silermisiniz kan üzerinden siyaset yapılıyor midemi bulandırıyolar................

bilmiyorum ama konuştuklarım çok fazla ölü var diyorlar inşallah doğru değildir

Hangi kanalların şuanda yayını kesmeyip vermedikleri ortada. Reziller sizi. Emniyet Müdürü , İçişleri Bakanı istifa etsin. Vatandaşını koruyamayanların o makamlarda işi olamaz.

Sinirlerim kaldırmıyor bu şerefsizler içimizde ve bu emniyet onların faaliyetlerine göz yumuyor. Ya yazık değil mi o insanlara , her yer kan içinde kalmış. İnşallah yaralılar çabuk iyileşirler tek temennim bu.

Güngören'deki patlamarın ardından ailelerin yüreği ağızlarına geldi.

27 Temmuz 2008 23:20

Telefon hatlarında zaman zaman kilitlenmeler yaşanıyor.

Haftasonu olması sebebiyle tüm İstanbul gibi bombanın patladığı alanda da çok sayıda insan vardı.

Gezmeye çıkmış insanlar dehşetle karşılaştı.

Terör odakları özellikle kalabalık alanları gözlüyor.

Akıllara ise Mecidiyeköy Ali Sami Yen stadındaki Metallica konseri geliyor.

Kimseyi telaşa düşürmek istemeyiz ama konser yüzlerce genç var.

Dünyaca ünlü grup, uzun süre sonra yeniden İstanbul'da. Ve ilginç ki o gün, kentte büyük bir terör saldırısı yaşandı.

haber3

bu arada tanıdıklarına ulaşamayan arkadaşlar sanırım cihaz konulmuş ev ve cep telefonları çalışmıyor

Geri