Güngören'de PatLama!..

bana ne koyuyo biliyomusunuz....
şu klavye delikanlısı , p,k,k partizanı, bebek katili yalakaları
ve azıma şu anda alamadığım sıfatlar sahibi yaratıklar ile aynı siteyi kullnamak,
aynı havayı solumak ve aynı toprağa gömülmek....
şunu bilin kan emici sülükler...
73ocgpk.jpg

ben Türkiye'de doğdum... Türkiye'de yaşadım... Türkiye'de öleceğim....

a15pib.gif

ama siz
şerefsiz pkk'lılar vatansız doğdunuz vatansız ve mezarsız gebereceksiniz...

Ölenlere Allah Rahmet Eylesin , Yakınlarına Büyük geçmiş olsun , Allah Sabır versin Diyorum
Ben bu satıları yazarken Resmi Rakamlardan > 17 Ölü , 15'i ağır 150 yaralı haberi vardı

Görgü Tanıklarından bazıları :
Son birkaç gündür çok sıkı güvenlik önlemleri alındığı söyleniyordu .
Yoldan geçen şüpeli kişiler aranıp , bazıları durduruluyormuş .
Belliki bir istihbarat gelmiş ama yeterli olmamış .
Bir ihmal söz konusu olabilir belki .

Bazıları başlıkta Siyasete girmeyin diyor .

Ben soruyorum > Bir Ermeni olan Hrant Dink cinayetinde ihmaller sonucu öldürüldü diye Emniyete ve Jandarmaya suç atan Haberci ve Gazeteci tayfası neden böyle büyük bir katliamın faillerinin bulunması için Emniyete hesap sormaz ?

Türk Vatandaşının Canı , Değeri Yokmu bu ülke için ? Hergün Şehit veren kesim Türk evlatları değil mi ?

Başta bu saldırıyı önleyemeyen İsT Emniyeti ve Mit'e Hesap sorulsun .
Gerekiyorsa Emniyet Müdürü görevden alınsın .
Bu kaçıncı Faili Meçhul göreve geldiğinden beri .

İstanbul'da parkta oturmak , meydanda gezmek , her an bomba patlıyacak ile eş anlama gelir oldu .
İstanbul'da sokaktaki vatandaşın Can Güvenliği yok .
Sen nasıl Polis'sin ? Sen nasıl Amirsin ?

Her şeyi pkk'ya yıkarak işin içinden çıkıyorlar .
Vali istifa et . Emniyet müdürü istifa et .

Daha fazla yazmıcam artık Canım sıkkın zaten bu olaylardan dolayı .

Birde işin Tv kısmı var , Onu zaten yazmıyorum , Büyük Kanal diyebileceğimiz Sadece Show Tv yayın akışını değiştirdi .
Diğerleri aynı formatta devam ettiler yayınlarına .

Kimse bana Kan üzerinden siyaset yapıyorsun gibi saçma yazılar yazmasın .
Ben İst'de yaşayan biri olarak , bunları bir Türk Vatandaşı olarak yazıyorum .

Dostum söylediklerinden sonra bana yazacak birşey kalmadı.Noktasına vigülüne kadar katılıyorum.Ölenlere Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.Yaralılarada acil şifalar dilerim...

bana ne koyuyo biliyomusunuz....
şu klavye delikanlısı , p,k,k partizanı, bebek katili yalakaları
ve azıma şu anda alamadığım sıfatlar sahibi yaratıklar ile aynı siteyi kullnamak,
aynı havayı solumak ve aynı toprağa gömülmek....
şunu bilin kan emici sülükler...
73ocgpk.jpg

ben Türkiye'de doğdum... Türkiye'de yaşadım... Türkiye'de öleceğim....

a15pib.gif

ama siz
şerefsiz pkk'lılar vatansız doğdunuz vatansız ve mezarsız gebereceksiniz...

noktayı koymuşsun hocam aynen katılıyorum..

arkadas cok dogru soylemıs hemen pkk nın ustune atmayalım saten o onun bunun cocuu pkk herseyı ustune alıyor belkıde daha buyuk bır orgut yaptı sız ustlenın dedı ama ne olursa olsun o terorun allah belasını versın orda olen dogmamıs bebek 4 yasında bebek var lan hıc mı vıcdanınız sızlamıyor lan naptık bız sıze yemın olsun su apoyu oldurun artık herseyı bu yaptırıyor daha gecen gun avukatlarıyla gorusuyordu bakın bomba patladı bole bı ınsanın aldıgı nefes bıle haram o adam benım vergımle doyuyor degılmı benım vergımle karnı doyuyor ben hakkımı helal etmıyorum allah o lokmaları bogazına dızerde gerırsın ısallah lan sopunuzun cocugu kucaklarında olurde anlarsınız ne demek ıstedıgımızı sızın amamcınız bıle yok soysuz yurtsuz kopekler VATANSIZ GELDINIZ VATANSIZ GIDECEKSINIZ

17 ölü 154 yaralı var ben Güngörende Oturuorum cehennem gibiydi ortalık...

Geri