Güngören'de PatLama!..

2 ŞüpheLi Paket Daha buLunmuş.. :S

PKK'ya yönelik son harekatların ardından istihbarat birimlerine terör örgütünün büyük kentlerde eylem hazırlığı yaptığı bilgisi geçmişti. Emniyet birimleri araştırıyor..

Etilerde bi tane vardı şüpheli paket :saskin

hiç suçu günahı oLmayan insanLar pazar günü aiLeLeriyLe birLikte zaman geçirmek için sokağa çıkıyor ve onLarca kişinin hayatını karartıyorLar bu soysuzLar...

şerefsizLiğin bundan daha net bir tanımı oLabiLir mi..

ßunları yakaLayıp vefat edenLerIn aiLeLerine vericeksin..qörSünLer ßomßa patLatma ne demek ßu üLkede..yazık qünah deqiLmi ya suçSuz InsanLarın ßöyLe maSumca öLdürüLmesi..ALLAH NasıL ßiliyoSa öyLe yapSın ßunları yaşatanLarı..

Vali ölü sayısını 13 olarak ilan etti.

ölü sayısı 13 e çıkmış yaralıların sayısı 70 i geçmiş..

lanet olası herifler ya

ben merterde oturuyorum bizim orda da telefon kulübsi var allah'a şükürler olsun buralarda değil. inşallah pkk'nın işi deildir.. =@

GörüntüLer Çok kötü tv'de insan bakamıyor.. Ama şerefsizLer öLdürürken yürekleri cız etmiyor..

istanbul-Güngören'de peşpeşe iki patlama meydana geldi. Patlamayla ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Muammer Güler, 13 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Güven Mahallesi Kınalı Caddesi Menderes çıkmazındaki ilk patlamanın ardından ikinci bir patlamanın daha gerçekleştiği belirtildi.

Bölgeye çok sayıda polis, ambulans, itfaiye ve doğalgaz ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Patlamaların, çevredeki sokaklarda bulunan binalarda büyük hasara yol açtığı gözlendi.

DHA'nın haberine göre Güngören'deki Kolan Hastanesine en az 20 yaralının gittiği belirtildi.

Görgü tanıkları patlamanın bombadan kaynaklandığını açıklarken, olay yerinde inceleme yapan itfaiye ve polisten bu konuda resmi bir açıklama gelmedi.

Olay yerinde inceleme yapan İstanbul Valisi Muammer Güler, saldırının bir terör saldırısı olduğunu açıklarken, Güler 13 kişinin öldüğünü ve 72 kişinin ise yaralandığını söyledi.

Bunların amacı insanlara hiçbir yerde güvende değilsiniz psikolojisini aşılamak.
Bu adi köpekler bizim kim olduğumuzu bilmiyorlar. Biz korkunun ne olduğunu bilmeyiz. Cesareti olan gelir korkakça bomba koyup masum insanları hedef alacağına, yarın bu mahallede niyetini söyler açık açık.
İşte o zaman görürüz kimin korktuğunu.

typhoon musun nesin ben oraya sivil halkı hedef alan zihniyeti anlayamam diye yazdım biraz daha açayım anlayamamışsın

örneğin HSCB ve sinagoklarda patladı Hizbullah dedik, Eskinden paramatiklerde patlardı Solcu derdik camiye atarsın allahsız dersin Ama bu saldırıda direk sivil halk hedef alınmış bu çok açık eeeeee ne yazılrdı şimdi nesini anlamadın da o mesajı yazmışsın

Allah milletimize zeval vermesin orada oturan ve bu hünhar olaydan etkilenen herkese geçmiş olsun eğer terörse işte terörün gerçek yüzü hiç bir suçu olmayan masum vatandaş yolda yürürken birden bir patlama kol bacak paramparça sorada haklarını savunuyorlarmış Allah belalarını versin ....
İnsanların ne suçu varda bu şerfsiz saldırıyı yaparlar bunlar insan değil hep söylüyorum bunu insan değiller işte....

Herkesi yarın evinin, dükkanının, arabasının camına Türk Bayrağı asmaya davet ediyorum. Ayrıca ölenlerin ruhlarına birer fatihayı esirgemeyelim arkadaşlar..

Geri