Güngören'de PatLama!..

hadi canım sende işine git kimin ne yazdığı belli provakatörlük yapma işine hadiii

Öncelikle ağzını topla. Ergenekon'mu diye sorarak ilk olarak insanlık anlayışını dile getiren sensin. Sana kötü bir laf etmedim. Uyarmak istedim. Kendinde bu lafları kullanma hakkını nerden buluyorsun sen

tamam beyler sakin olun yaa

13 kişi ölü 70 yaralı

şerefsizlere bakın yaaa 1 patlama oluyor millet yaralılarım kaldırmak için koşuyor tam millet toplanıyor 2 bomba patlatılıyor daha çok ölü olsun diye

Öncelikle ağzını topla. Ergenekon'mu diye sorarak ilk olarak insanlık anlayışını dile getiren sensin. Sana kötü bir laf etmedim. Uyarmak istedim. Kendinde bu lafları kullanma hakkını nerden buluyorsun sen

İnsanlık anyaışı????????????

ergenekon diye söyledim bu benim fikrim bunun insan olmakla insanlık anlayışı ile ne gibi bir bağ kurdun anlayamadım ayrıca bana pkk lı diyen zata burdan bi çift lafım var yazıklar olsun bu ülkede bu zihniyetle beraberiz,sen kimsinde fişliyorsun insanları haddini bil terbiyesizliğe gerek yok

Umarım askerimiz bunların aLtında kaLmaz..

Artk Kökten bitmesi Lazım Operasyon Lazım.Yeter hep şehit haberi Duymak istemiyoruz.

BitiRin artk Şu SoysuzLarı....

Hepsi terörün çöküşünün göstergesi... işte bunlar bu kadar şerefsiz bu kadar insafsız... Artık askerlerimizi bıraktılar masum insanların canına kastediyolar... Bunların hepsi terörün çöküşünün göstergesi....

dağda artık barınamayınca bu şerefsizler bu sefer şehre inmeye başladılar...
bunu yapanı yakalayıp bu insanlar gibi parçalayacaksın
ALLAH bin türlü belalarını versin

tek korkum metalicca konserindekı ınsanlar
umarım bu patlama bir hedef şaşırtma degıldır.
orada on binlerce ınsan aklım almıyor.

"TERÖR SALDIRISI OLDUĞUNA ŞÜPHE YOK"
VALİ GÜLER'DEN AÇIKLAMA

27.07.2008 23:36

"Olay yerinde geniş araştırmalar sürdürülüyor. Terör saldırısı olduğuna şüphe yok. İlk patlamanın ardından vatandaşın orada birikmesi ardından ikinci patlama meydana geldi. "

AYRINTILAR GELİYOR...

Kaynak

Görüntülerde olay anından sonra her ev Türk Bayrağı asmış

Allah belalarını versin bunların o kadar üzüldüm ki anlatamam bi düşünün arkadaşlar hiç sebep yokken evinizden birisi ölüyo ne kadar acı ne kadar kötü

Güngören En miLLiyetçi iLçeLerden biridir.. Kolay kolay teröre boyun eğmez..

Geri